Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox 360

Vastaus: Xbox 360

Oliver sanoi:
Ei niin lyhyttä ajanmäärettä ole vielä keksitty. ;)

Olisihan se hienoa! Itse voisin ainakin suurena cokiksen ystävänä ostaa Coca-Cola faceplaten. Marimekko kuori se vasta olisi jotain :rolleyes:
 
Vastaus: Xbox 360

Oliver sanoi:
Ja tietty sitten eri pelien mukaan teemoitetut kuviot, joita varmasti nähdään läjittäin ainakin Japanissa.

GBA Microon julkaistiin Japanissa 124 erilaista faceplatea julkaisussa, ja mukana oli juuri tälläisiä japanilaisten diggaamia brändejä kuten Kodak, Henshin Tigers ja Coca Cola. En kuitenkaan usko että brändien mainostaminen faceplateissa saa kovin paljoa tuulta länsimaissa. Kivoja palkintoja noista kyllä tulee. :)
 
Vastaus: Xbox 360

Olin testaamassa XBox360:aa Joannan tupareissa kun Pelaajalehti minut kutsui ja pistän vähän juttua. Tosin, Hakkiz kirjoittikin jo asiasta, mutta pistän hieman myös omia mietteitä.

Testattavana oli siis kolme peliä. PGR3, Perfect Dark Zero ja Kameo, joista omasta mielestäni Kameo vei voiton, kaikkien kolmen ollessa huippulaatua.

Perfect Dark Zerossa vaikutuksen teki yksityiskohdat. Peli alkoi kun parkkihallissa ammuskeltiin prätkäjengiläisten kanssa ja rojua lenteli hallin lattialle ihan kiitettävä määrä. Vaikkakin taistelun tuoksinnassa jäi kuitenkin näkemättä mitä hajosi, niin tavaraa kuitenkin löytyi ja alue näytti siltä kuin siellä olisi käyty juuri tulitaistelu. Autoista lensi renkaat ilmaan ja homa tuntui toimivan. Vaikkakin testin perusteella kentät olivat melko pieniä ja tuntuivat linearisilta niin koukku oli voimakas. Ohjauskin toimi mielestäni hyvin, vaikkei ehkä Halon tasoa vai pitäisikö sanoa Halon kaltaista. Kentissä oli silmille herkuteltavaksi paljon yksityiskohtia ja kentissä oli paljon tavaraa ruudulla kokoajan. Saa nähdä miten perus TV suoriutuu, siellä kun pelattiin isoilla HDTV:llä. Kokeiltuani muutamaa kenttää alan uskoa, että PDZ oikeasti lunastaa sen kaikki odotukset.

Project Gotham Racing 3 teki myös suuren vaikutuksen ja taisi olla se peli jota siellä eniten pelattiin. Kokeilin Ephramin (Pelaajaboardin toinen moderaattori) kanssa jaettua ruutua ja homma nyki tavattoman paljon ja peli rumeni oikein silmissä. Tekoäly kuskit mukana peli pyöri semmoiset puolisen kuvaa sekunnissa ja musiikit ja äänet pätkivät pahemman kerran. Taitaa olla vielä hommaa jäljellä. Tosin, Hakkiz sanoi että jaetturuutu toimi kun he sitä kokeilivat, joten kyseessä on ehkä ratakohtaisia ongelmia. Varmasti saadaan kuntoon julkaisuun mennessä. Yksinpeli olikin sitten juhlaa. Vaikkakaan tavattoman isoa hyppyä Gran Turismo 4:een ei ehkä ole, niin kyllä kuitenkin autosisätiloja myöten kaikki on toteutettu erinomaisesti. Lähtölaskennan alkaessa kamera zoomaa autoa eri kulmista ja erityisesti näissä kulmissa auto näyttää jumalaisen kauniilta. Yleisö oli hyvin toteutettu, mutta kääntyessä kuva sumeni oudosti ja se häiritsi. Liekkö kyseessä betaversion oikkuja vai pelin ominaisuus? Toivottavasti ei valmiissa pelissä tätä nähdä, koska se ei toiminut. PGR3 oli kuitenkin vakuuttava peli ja uskon että julkaisuun mennessä se on todella hyvä racing peli. Grafiikka kuulemma vielä paranee ja pikkuasioita hiotaan, joten odotuslistan ykköspelejä tämä ehdottomasti on. Odotukset ja luottamus korkealla.

Kameo kuitenkin oli se paras ja kaunein peli. Muodon muutokset toimivat, ohjaus oli simppeliä ja helppoa ja grafiikka todella nättiä. Ruohonkorsia myöten kaikki oli tehty loistavasti ja kun taisteluhevonen sukeltaa tuhansien örkkien sekaan niin hengitys oikeasti lamaantuu, vaikka on silmin nähtävää, ettei örkkilaumassa ole kuin yhdennäköisiä vihuja ja kaikki liikkuvat vielä pitkälti samalla tavalla. Kuitenkin pelissä oli vaikka mitä mikä vakuutti minut ja Pelaajalehden porukatkin siitä selvästi tykkäsivät. Tästä voisi tulla 360:n yksi lippulaivapeleistä, jos näin erikoinen peli uppoaisi, mutta pelkäänpä ettei se uppoa. PGR3:n ja PDZ:n hartioille jää paljon, mutta jokatapauksessa itse nappaan Kameon kaupan hyllyltä ja pelaan sitä joulun ajan innoissani. Next-gen tunnelmaa henkivä peli, jota oikeasti odotan todella innoissani.

Mutta semmoiset ovat fiilikset MS:n tilaisuuden jälkeen.
 
Vastaus: Xbox 360

Te ketkä pääsitte jo laitetta testaamaan, millainen tuo langaton ohjain oli pelatessa? Näyttää turhan isolta tuo akkupömpeli siellä alapuolella, voisin kuvitella että langallisella ohjaimella on mukavampi pelata.
 
Vastaus: Xbox 360

Ei ollut langattomia ohjaimia. Langallinen oli erinomainen perusohjain ja sopivan kokoinenkin, arvoisin että S-ohjaimen tasoa mutta vielä lituskampi. Hyvä! Pelit eivät tehneet minkäänlaista vaikutusta, tosin HD-kuva on aina pop mutta olisi pitänyt nähdä isommalta ruudulta (nyt oli alle 50" ruutuja vaan) :rolleyes: PGR 3 oli ok, mutta GT-sarjaa ajanuthan on jo tottunut erinomaisiin autopeleihin.

Itse tilaisuus oli mainio ja koti-idea erinomainen.
 
Vastaus: Xbox 360

Jore sanoi:
Pelit eivät tehneet minkäänlaista vaikutusta, tosin HD-kuva on aina pop mutta olisi pitänyt nähdä isommalta ruudulta (nyt oli alle 50" ruutuja vaan) :rolleyes: PGR 3 oli ok, mutta GT-sarjaa ajanuthan on jo tottunut erinomaisiin autopeleihin.

Näin pelkäsinkin. Videoiden ja kuvien perusteella julkkaripelit eivät todellakaan ole likimainkaan sellaisia jotka erottaisivat ne aivan selvästi nykyisistä. Olemmeko jo nähneet tarpeeksi hyvää peligrafiikkaa tässä polvessa vai yritetäänkö meitä pelaajia vetää nyt halpaan ja sitouttaa uuteen rautaan joka ei kuitenkaan ole tarpeeksi hyvää. Toivottavasti Sony tuo valoa tunnelin päähän ja näyttää mitä se seuraava sukupolvi ihan oikeasti on, jo julkaisusta lähtien. Kyllähän nämäkin kelpaavat ja maistuvat, mutta samanlaista tyydytystä näistä tuskin saa kuin edellisen sukupolven vaihdon yhteydessä. Ero ei ole tarpeeksi iso.
 
Vastaus: Xbox 360

Ei se julkaisupäivän tittelivalikoima kerro sitä minkänäköistä tavaraa nähdään. Ei se koskaan olekaan. Onhan ihmeellinen asenne siirtyä kilpailijan leiriin, kun salaisuus paljastuu: ensimmäiset pelit eivät sittenkään ota konsolista kaikkea irti!
 
Vastaus: Xbox 360

Jore sanoi:
Ei ollut langattomia ohjaimia. Langallinen oli erinomainen perusohjain ja sopivan kokoinenkin, arvoisin että S-ohjaimen tasoa mutta vielä lituskampi. Hyvä! Pelit eivät tehneet minkäänlaista vaikutusta, tosin HD-kuva on aina pop mutta olisi pitänyt nähdä isommalta ruudulta (nyt oli alle 50" ruutuja vaan) :rolleyes: PGR 3 oli ok, mutta GT-sarjaa ajanuthan on jo tottunut erinomaisiin autopeleihin.

Itse tilaisuus oli mainio ja koti-idea erinomainen.

PGR3:ssa oli kyllä jo next-gen fiilistä, vaikkei sitä välttämättä tarpeeksi selvästi erotakkaan GT4:sta. Ero ei ole yhtä suuri kuin GT2:n ja GT3:n välillä, mutta en enää jaksanut tämmöistä odotellakkaan vaikka tottakai toiveet siitä että eroja olisi ollut. Fiilis oli sama kuin Ridge Racer V.tä ensimmäisen kerran pelatessa. Ulkonäkö oli hienoa ja semmoista mihin silloin nykyinen sukupolvi ei olisi koskaan pystynyt millään, mutta ero oli kuitenkin aivan liian pieni verrattuna siihen edelliseen sukupolveen. Ja Kameo olikin sitten jo omaa luokkaansa ja siinä alkoi olla oikeasti sitä next-gen fiilistä. Uskoisin, että joku tuleva XO ajopeli heittää ajopelit seuraavalle sukupolvelle oikein kunnolla ja siihen asti PGR3 on loistava peli. Turismoihin olen itsekin tottunut, mutta kuitenkaan se ei sulje mielestäni PGR3:sta pois.

Minulle vihjattiin hieman että NBA 2K6:sta pääsisi ehkä testaamaan DigiExpossa ja ainakin videon perusteella se on todellinen next-gen nimike. XO vaikuttaa tähän asti erittäin kovalta konsolilta ja ehdottomasti ostamisen arvoinen se on julkaisussa muutaman tunnin testin perusteella.

Uudesta ohjaimesta vielä sen verran, että kyllä se on hyvä. Aluksi tuntui hankalalta se, että mustan ja valkoisen nappuloiden paikat olivat järkevästi sijoitetut. Etsin niitä aluksi, kunnes muistin niiden löytyvän hartioista. Liipaisimet tuntuivat olevan ehkä hieman liian ylhäällä ja pikkuisen väärän malliset, mutta käsi tottui nopeasti ja sen jälkeen ohjain oli loistava. Sonysta on selkeästi otettu paljon mallia ja hyvällä tavalla nimenomaan.
 
Vastaus: Xbox 360

Solid Snake sanoi:
XO vaikuttaa tähän asti erittäin kovalta konsolilta ja ehdottomasti ostamisen arvoinen se on julkaisussa muutaman tunnin testin perusteella.

Kannattaa kuitenkin katsoa kortit ennenkuin menee tekemään lopullisia valintoja. Sony saattaa parhaimmillaan tuoda konsolin jo kesän kynnyksellä markkinoille. Varmasti saamme jotain esitystä tulevasta ennenkuin Microsoft ehtii julkaisemaan omansa. En pistäisi vielä ennakkotilausta vetämään uudesta xboxista ennen sitä.
 
Vastaus: Xbox 360

Nisupulla sanoi:
Videoiden ja kuvien perusteella julkkaripelit eivät todellakaan ole likimainkaan sellaisia jotka erottaisivat ne aivan selvästi nykyisistä. Olemmeko jo nähneet tarpeeksi hyvää peligrafiikkaa tässä polvessa--

Pelien ulkonäöllinen kehitys hidastuu väistämättä, vaikka tekniset harppaukset olisivatkin suuria. Kun pallo on kerran saatu pyöräksi, sillä ei ole pelissä näkyvää merkitystä, onko pallossa 5000 polygonia vai 500 000 000 polygonia. Tosin ehkä 5000 polygonin palloja saadaan yhden sijasta 100 000, ja sillä onkin jo merkitystä.

Toinen tärkeä pointti: valtaosa Xbox 360:n julkaisupeleistä on alkujaan joko Xbox- tai PC-pelejä. Kameo on Xbox-peli, Perfect Dark Zero on Xbox-peli, Call of Duty 2 on PC-peli ja niin edelleen. Alusta asti Xbox 360:lle kehitettyjä pelejä on lähitulevaisuudessa tulossa vähän. PGR3 on sellainen, mutta sekin on kehitetty lyhyessä ajassa, ilman tarkkaa tietoa konsolin kyvyistä. Lopullinen Xbox 360 on ollut kehittäjillä vasta parisen kuukautta.

Teknisesti PGR3 on silti suuri hyppäys PGR2:sta. Autojen polygoneja PGR3:ssa on kymmenen kertaa enemmän kuin PGR2:ssa, keskimäärin lähes 100 000 yhtä autoa kohti. Eikä tämä ole ainoa eteenpäin harpannut seikka: teksturointi on tarkempaa, efektit ovat huomattavasti monimutkaisempia, fysiikanmallinnus on kehittynyt, äänet ovat kuin toiselta planeetalta ja ennen kaikkea nyt resoluutio on sillä tasolla, millä se olisi pitänyt olla jo viisi vuotta sitten. Teknisesti siirtyminen PGR2:sta PGR3:een on varmasti suurempi kuin Gran Turismo 2:sta GT3:een, mutta onko se näkyvämpi, se jää jokaisen puntaroitavaksi.

Tulevassa sukupolvessa taiteilijoiden näkemys ja studion budjetti ovat todennäköisesti yhä merkittävämmässä roolissa pelin lopullisen näyttävyyden kannalta.
 
Vastaus: Xbox 360

Nisupulla sanoi:
Kannattaa kuitenkin katsoa kortit ennenkuin menee tekemään lopullisia valintoja. Sony saattaa parhaimmillaan tuoda konsolin jo kesän kynnyksellä markkinoille. Varmasti saamme jotain esitystä tulevasta ennenkuin Microsoft ehtii tuomaan omansa markkinoille. En pistäisi vielä ennakkotilausta vetämään uudesta xboxista ennen sitä.

Eiköhän kaikki konsoleista tule hankittua julkaisun yhteydessä tai sen läheydessä jokatapauksessa :)
 
Vastaus: Xbox 360

Solid Snake sanoi:
Eiköhän kaikki konsoleista tule hankittua julkaisun yhteydessä tai sen läheydessä jokatapauksessa :)
Kuka sut on nyt noin kieroon kasvattanut? ;)
Onneksi tosiaan osuu kohdalle nuo veronpläjäytykset, jotka uppoavat X360:aan. Senhän voi sitten myydä pois, kun ne kaksi etäisesti kiinnostavaa peliä on pelattu ja PS3 on kiikarissa. :p
No tuskin myyn, siilä on tuo aikoinaan puoleen hintaan (99) ostettu Cubekin sujuvasti tuossa pääasiassa kerännyt pölyä. :cool: Ja joistakin asioista ei vaan puhuta, ettei uskottavuus mene. :D
 
Vastaus: Xbox 360

Oliver sanoi:
Kuka sut on nyt noin kieroon kasvattanut? ;)
Onneksi tosiaan osuu kohdalle nuo veronpläjäytykset, jotka uppoavat X360:aan. Senhän voi sitten myydä pois, kun ne kaksi etäisesti kiinnostavaa peliä on pelattu ja PS3 on kiikarissa. :p
No tuskin myyn, siilä on tuo aikoinaan puoleen hintaan (99) ostettu Cubekin sujuvasti tuossa pääasiassa kerännyt pölyä. :cool: Ja joistakin asioista ei vaan puhuta, ettei uskottavuus mene. :D

Ai kuka mut kieroon on kasvattanut? Konsolifin ;)

Luckymanin läppä meni hiukan ohi :confused:
 
Vastaus: Xbox 360

illu sanoi:
Te ketkä pääsitte jo laitetta testaamaan, millainen tuo langaton ohjain oli pelatessa? Näyttää turhan isolta tuo akkupömpeli siellä alapuolella, voisin kuvitella että langallisella ohjaimella on mukavampi pelata.
Langattomia ei tosiaan ollut testattavana, mutta langallinen tuntui hiton hyvältä kädessä. Tai noh, niin hyvältä kuin konsoliohjain voi nyt tuntua. On sitä mukavampia juttujakin kosketeltu.
 
Virukset yleisiä 360:llä ???

Digitoday

Niin paljon kuin virustentekijät pitävät Microsoftista, niin on mielenkiintoista nähdä kuinka pahaa pommitukseen tuo tulee joutumaan... :rolleyes:
 
Vastaus: Virukset yleisiä 360:llä ???

Baron sanoi:
Digitoday

Niin paljon kuin virustentekijät pitävät Microsoftista, niin on mielenkiintoista nähdä kuinka pahaa pommitukseen tuo tulee joutumaan... :rolleyes:

Digitoday:

- Xbox 360 on paljon enemmän internet-keskeinen kuin muut konsolit. Siinä on paljon verkko-ominaisuuksia, ja siksi uskon, että Xbox 360:ssa haittaohjelmat tulevat olemaan yleisempiä kuin muissa konsoleissa, kertoi Pandan teknologiajohtaja Patrick Hinojosa uutissivusto TechWebille.

Eli siis millä perustein Xbox 360 olisi riskialtiimpi kuin Xbox, PS2, PSP tai DS? :)
 
Ylös Bottom