Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

Enemy

Well-Known Member
Pakko se on taas hehkuttaa miten kova kattaus jälleen. Monster Hunter ja Prey lataukseen.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Pakko se on taas hehkuttaa miten kova kattaus jälleen. Monster Hunter ja Prey lataukseen.
Jep. Tuntuu, että koko ajan tulee AAA-pelejä mukaan. Suunta on oikea. Täällä lähtee lataukseen ainakin Monster Hunter, Prey ja Life is Strange 2 Episode 2. Ehkäpä Resident Evil 5:n masteroidulle versiollekin voisi antaa mahdollisuuden. Walking Dead on pelattu ja Golf nyt ei yleisesti niin nappaa.

Tässä vielä tarkemmat päivämäärät:
Prey - 11.4.
The Golf Club 2 - 11.4.
Monster Hunter: World - 18.4.
The Walking Dead: A New Frontier - 18.4.
Life is Strange 2: Ep. 2 - 24.4.
Resident Evil 5 - 25.4.
 

cobalos

Well-Known Member
Prey on todella erinomainen peli aivan loppua lukuunottamatta. Pitkät lataustauot eivät sovi yhteen suuren pelialueen päästä päähän juoksentelun kanssa.

Toisaalta GamePass antaa nyt meikäläiselle mahdollisuuden pelata Prey läpi tappaen kaikki ihmiset (I and It -saavutus). Eka läpipeluu meni mahdollisimman hyviksenä.
 

cobalos

Well-Known Member
Palvelusta on lähdössä huhtikuun lopussa myös kymmenen peliä, joten kannattaa tsekata tai lopetella nämä parin viikon sisään:

Xbox One
Homefront: The Revolution
OlliOlli
OlliOlli2: XL Edition
Outlast
Pumped BMX +
Sheltered
The Golf Club
The Swapper
Unmechanical: Extended

Xbox 360
Sonic & Knuckles
 
Viimeksi muokattu:

Peelo

Well-Known Member
Jälleen ensi kuussa tiedossa vahva kattaus, mikäli Xbox Puolan twitter tiliin voi luottaa. Jo perjantaina pitäisi olla tarjolla Wolfenstein II ja Wargroove, jotka pitää molemmat napata heti testiin. Varsinkin Wargroove kiinnostaa kovasti.

E: Kyllä tuo paikkansa näyttää pitävän, Larry Hryb kertoo samaa.
 
Viimeksi muokattu:

Gimble

Well-Known Member
Tuossa koko lista:
Itselläni on jo pariin kertaan ollut osto-nappulalla sormi Wargrooven ja Black Desertin kohdalla, mutta jälleen kerran Game Pass osoittaa erinomaisuutensa.
Oho! Nyt on kovaa settiä, Wargroove tosin on niin mahtava peli että kannattaa viimeistään alennuksesta kotiuttaa pysyvästi kirjastoon. Mutta hyvä tottakai kun passissa niin pääsee moni koittamaan. Saattaa olla että aika moni Passin haltija ei vielä edes tiedä että se tulee olemaan oma suosikkipeli.
 

Miika_-

Well-Known Member
Nyt se on virallista, Game Pass suuntaa Pc:lle


Myös Microsoftin yksinoikeuksia suuntaa Steamiin "Xbox Game Studiosin kehittämät pelit luvataan tuoda monelle eri kauppapaikalle ja Steam mainitaan nimeltä. Mm. Halo: The Master Chef Collection ja Gears 5 ovat makalla myös Valven kauppaan"
 
Ylös Bottom