Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox ja WLAN

mikaeli

New Member
Moro!

Onko kellaan mitaan tietoa kuinka Xboxin saisi osaksi Wlania? Pitka kaapeli olohuoneesta ADSL reitittimeen alkaa pikku hiljaa raivostuttaa.

-Mikaeli
 
Ainakin D-Linkin sivulla kehuvat että DWL-810+ pystyisi tuohon. Joskus meinasin tuon ostaa, mutta enpä ole ainakaan vielä sitä tehnyt.
 
Itse olen miettinyt samaa ja tarkoitus oliskin kokeilla jos toimisi seuraavalla tavalla: Xbox kiinni WLAN-hubiin (ainakin tuolla D-linkin muuntimella, jota vesa tuossa yllä "suositteli", tälläinen onnistuisi) ja tietokoneeseen WLAN-antenni. Mutta on vielä tuo Liven hankinta jäissä sillä ei ole vielä soppelia luottokorttia (Sampon Visa Electron on tilattu).

Tämä on kopsittu Verrkokaupasta: (tuote ID: 3523)
D-Link DWL-810+ Ethernet to Wireless muunnin 22Mbps nopeudella. DWL-810+ on sovitin jolla tehdään RJ-45 porteista langattomia 22Mbps nopeudelle. Oli kyseessä tulostin, pelikonsoli(XBOX tai Playstation2), kannettava tietokone tai normaali tietokone kunhan niissä on RJ-45 portti ne saadaan langattomiksi. Ei ajuri asennuksia hallinta tapahtuu selaimella.Ominaisuudet: 22Mbps standardin mukaan IEEE 802.11b, 10/100Mbps LAN portti jossa Auto MDI/MDIX- 64/128/256 bit WEP salaus ja irrotettava antenni (Reverse SMA-liitäntä). Selainpohjainen hallinta.

Tuollaisessa systeemissä kusee vain se että Liven hankintahinta nousee n. 150 eurolla mikäli tuollaisen vempeleen hommaa ja sen lisäksi vielä USB-antennin tietokoneeseen.
 
Kytkin xboxini verkkoon tänään, en kuitenkaan vielä omista liveä, ja dashboard päivitys tuli kuten pitikin. Ainakin tässä uudessa versiossa on settingseissä Network Settings. Sieltä kun valitsee advanced niin avautuvassa valikossa on kohta wireless. Kun taas sen valitsee niin xbox yrittää löytää adapteria. Mikäs adapteri tuohon on saatavilla? Ja mihin se kytketään, usb vai? Ei taida Suomesta saada?
 
Itselläni on tuo DWL-810+ ja toimii ok - tosin ilman wep-salausta - Apple Airport WLAN-tukiaseman kanssa. Wep-salauksen kanssa yhteyttä ei millään muodostu, mutta ilman suojausta homma toimii hyvin eikä katkoksia ei ole tullut vastaan.
Tuo advanced-valikosta löytyvä wireless-kohta lienee "varattu" MS:n omaa adapteria varten.

-J
 
Ylös Bottom