Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

XBOX, laajakaistaliittymä & webTV(digiTV)

Safiiri

New Member
Onko kukaan ehtinyt jo kokeilemaan kuinka XBOXilla ja Media Playerillä pystyy katsomaan webissä ole laajakaistaisia TV-lähetyksiä. PC:llä ja Windows Media Playerillä ne näkyvät ongelmitta, joskin leffat täytyy vielä imuttaa eDonkeyllä mutta onhan siellä jo muutama uutispalvelu ja kirkko, jotka lähettävät ohjelmaa jatkuvasti. :cool:

Kertokaapa viisaammat kokemuksia ennenkuin minä ehdin XBOX kauppaa ;) samoin kuin muista mielenkiintoisista webcast saiteista.

http://plazatv.fi.soneraplaza.net:800//
http://broadcast.yahoo.com/home.html
http://www.yle.fi/ Linkit TV-uutiset
http://plazatv.fi.soneraplaza.net:800/finanssi/
http://www.kotikirkko.com/
http://www.webcastpilot.com/
http://www.newswire.ca/webcast/
http://www.jumptv.com/
 
Lyhyt ja ytimekäs vastaus: ei mitenkään?

Verkkopuoli konsolissa on vain pelikäyttöä varten, eikä Xboxissa ole Media Playeria. Vaikka sen käyttöliittymä perustuukin löyhästi W2k:een, ei se merkitse että mukana seuraisi samat tauhkat.
 
Linkkejä

Onko mitään linkkejä noiden väitteiden tueksi. Mikrosoft on muistaakseni Ballmerin suulla kertonut XBOXin olen osa suurempaa suunnitelmaa ja sehän on kodin viihdekeskus - ei luulisi Pilin olevan noin hukassa tulevaisuuden trendeistä.

Sonyn PS2 konsoliin on muuten tulossa laajakaistalaajennus 22.5. ja sen Linuxissa saa pyörimään RealMedia Playerin jolla videoita pystyy katsomaan netistä. :D
 
Will I be able to check e-mail and surf the internet?
No. Microsoft has stated that the Xbox is a gaming machine only and there will be no internet enabled browser released. The only browsing style system on the Xbox will be for the online gaming site.

http://www.activewin.com/faq/x-box.shtml#Xbox Connectivity Questions

But then again, miksei joku näppärä poppoo voisikin tehdä softaa, jolla tuo mahdollistuisi? Ken tietää, tällä hetkellä ei vielä moisesta projektista ole kuulunut.
 
Nerdeille haaste

Taitaa Mikkisofta suojella kotimikro markkinoitaan jos selainta ei tuolle rauta (P3 733 MHz) ja WIN käyttis alustalle rakenneta. Vielä kun laitteessa on kovalevy, laajakaista Ethernet ja ohjaimet mukana niin tuntuu hullulta ettei siihen laitettaisi MS Media Playeria webissä olevien video streamien katseluun.

Saattaa tosin olla, että Sony vetää nyt pisemmän korren, sillä heidän laajakaista & kovalevy & Linux laajennus mahdollistaa Real Playerin ja muiden Linux ohjelmien käytön varmasti ja normaalilla TV sekä kaukosäätimellä. ;)
 
Miksi konsolilla pitäis edes pystyä tekemään mitään muuta kuin pelata? Jos haluat enemmän kannattaa varmaan panostaa tietokoneeseen.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan TeKe
Miksi konsolilla pitäis edes pystyä tekemään mitään muuta kuin pelata? Jos haluat enemmän kannattaa varmaan panostaa tietokoneeseen.

No kun konsoli on valmiiksi kiinni TVssä ja stereoissa niin sillä HELPPO katsoa leffat DVDltä ja laajakaistasta. Surffaamiseen se on täys paska, sitä varten on läppärit. :eek:

Käy katsomassa Soneran PlazaTV niin taajuut :cool:
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Safiiri


No kun konsoli on valmiiksi kiinni TVssä ja stereoissa niin sillä HELPPO katsoa leffat DVDltä ja laajakaistasta. Surffaamiseen se on täys paska, sitä varten on läppärit. :eek:

Käy katsomassa Soneran PlazaTV niin taajuut :cool:
huoh..väsyttää...Xboxilla pelataan netissä sitten joskus ja (minun kaipaamia) netti-yhteyksiä ei saa kuin netti-liittymän (PC) kautta.
Ja multimedia hölynpölyt voitte samantien tunkea vaikka sinne minne aurinko ei paista...;)
siis tällä hetkellä.
 
ps2sen saa monitoriin kiinni, kun ostaa nettipaketin käsittääkseni, joten saattaa olla fiksukin surffaus kone, kun esim voi käyttää muitakin resoluutioita, kuin tvtä. linux ainakin pelaa ihan monitoriresoluutiolla ps2sessa käsittääkseni.

ei ole sama kuin DC surffauskoneena, kun joku varmaan jo ajattelee ettei konsoli ole ok surffaukseen kokeiltuaan DCtä nettiselaimena. DC oli muuten ihan ok masiina aikoinaan.
 
minä en ainakaan haluisi minun 32" tv:n viereen mitään näyttöä, kyllähän se rikkoisi jo olohuoneen tunnelman =)
 
Ylös Bottom