Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox Live Marketplace - Uusia demoja ja muuta ladattavaa?

Uusi viikko ja tällä kertaa tulee tarjolle vähän enemmän pelattavaa.

8-Bit Invaders! - julkaisu 26.2.2019
Värikäs ja nopeatempoinen reaaliaikastrategia. Näitä ei liika konsoleilla ole. Onnistuu myös verkon yli yhteistyössä tai toisia vastaan.

DiRT Rally 2.0 - julkaisu 26.2.2019
Konsolien realistinen rallipeli 2.0. Jos tykkäsit ensimmäisestä osasta, tuskin tämäkään pahasti pettää. Xbox One X Enhanced.

Ghost of a Tail 1.0 - julkaisu 26.2.2019
Game Previewstä viralliseen julkaisuun. Toimintaroolipeli, jossa kaikki hahmot ovat eläimiä.
Ghost of a Tale seuraa urheaa kiertävää laulajahiirtä nimeltään Tilo, joka yrittää paeta Dwindling Heights Keepin tyrmästä ja selvittä tosirakkaansa Merran kohtaloa. Pelkkien eläinten kansoittamaan keskiaikaiseen maailmaan sijoittuva Ghost of a Tale yhdistää klassisten seikkailupelien, toimintaroolipelien ja tutkimispelien elementtejä rikkaaseen ja todella koukuttavaan visuaaliseen tyyliin. Se kertoo eeppisen mutta henkilökohtaisen tarinan.

Stellaris: Console Edition - julkaisu 26.2.2019
Laajan maailmankaikkeuden tutkiminen on tilastonikkarin puuhaa. Stellaris suurstrategiapeli saapuu nyt konsoleille. Toimiiko tämä nyt sitten kuinka hyvin ilman hiirtä, sen aika näyttää. MIelenkiintoisesta pelistä on kuitenkin kyse.

The Lego Movie 2 Videogame - julkaisu 26.2.2019
Lisää Lego-pelejä, lisää cooppihauskaa samalta sohvalta. Sopii!

Trials Rising - julkaisu 26.2.2019
Fysiikkaan vahvasti nojaavaa moottoripyöräkisailua. Tässä taidolla on oikeasti merkitystä. Tue suomalaista! Xbox One X Enhanced.

Fimbul - julkaisu 28.2.2019
Viikinkitoimintaseikkailu. Valinnoilla on merkitystä tarinan edetessä, ja tekemiinsä päätöksiin pystyy myös palaamaan, jos haluaa kokea toisen puolen tarinasta.

Awesome Pea - julkaisu 1.3.2019
Vihreään väripalettiin sonnustautunut pikseligrafiikkainen Mario-klooni. Kukapa näin söpöstä pelistä vetäisi hernettä nenäänsä.

Creepy Road - julkaisu 1.3.2019
Run 'n Gun -toimintaa käsin piirretyllä ulkoasulla ja poskettomalla asenteella.

DEAD OR ALIVE 6 - julkaisu 1.3.2019
Sarjan edellisestä pelistä on vierähtänyt hetki. Nyt on ehdottamasti aika palata tämän pariin. Xbox One X Enhanced.

Mars: Chaos Menace - julkaisu 1.3.2019
Harvinaisen vähän edustetun lajityypin uusin tulokas. Uuden Shmupin ottaa aina avosylin vastaan.

ToeJam and Earl: Back in the Groove! - julkaisu 1.3.2019
Ysäriltä tuttu kaksikko on takaisin. Alkuperäinen tekijä Greg Johnson on mukana, joten kumarrusta menneeseen on odotettavissa. Fanit varmasti antavat ison käden tällaisen pelin uudesta tulemisesta.

Treasure Stack - julkaisu 1.3.2019
Tetriksen ja tasohyppelyn yhdistelmä? Miten tätä nyt kuvailisi... No joka tapauksessa pelaajia voi olla samalta sohvalta neljä kappaletta yhtäaikaa. Siinä sitä riittää taas hupia ja ihmeteltävää illanistujaisiin. Xbox One X Enhanced.
 
Maaliskuun Games with Gold -pelit on selvillä.

Xbox Onelle:
Adventure Time: Pirates of the Enchiridion
Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

Xbox 360:lle ja orggis Xboxille (pelattavissa Xbox Onella):
Star Wars: Republic Commando
Metal Gear Rising: Revengeance
 
Päivän myöhässä, mutta tässä tämän viikon uudet julkaisut:

Old Man's Journey - julkaisu 4.3.2019
Sympaattinen tarina vanhan miehen matkasta. Matkaa rytmittää kevyt pulmanratkonta. Graafisesta tyylistä iso plussa. Xbox Play Anywhere.

Black Desert - julkaisu 4.3.2019
Synkkään keskiaikaan sijoittuva MMORPG. Xbox One X Enhanced.
Black Desert on vallankumouksellinen MMORPG, joka tarjoaa intensiivisiä, nopeatempoisia taisteluita, hyödyllisiä elämäntaitoja sekä laajan avoimen maailman. Surmaa hirviöitä, iljetyksiä ja jumalia tai harjoita rentouttavia elämäntaitoja, kuten käsitöitä, kalastusta ja ruuanlaittoa. Löydä todellinen minäsi tässä oikeasti avoimessa avoimen maailman MMORPGssä.

The Occupation - julkaisu 5.3.2019
Olet toimittaja ja sinulla on neljä tuntia aikaa selvittää mahdollisen terroriteon (räjähdyksen) syyt ja seuraukset. Tapahtumapaikkana Englanti. Vuosi 1987.

R.B.I. Baseball 19 - julkaisu 5.3.2019
Baseball on ehkäpä se vähiten edustetuin iso laji videopeleissä. Ehkä tämä uusin julkaisu korjaa tilannetta.

I and Me - julkaisu 6.3.2019
Tasohyppelypeli joka esittää aika mielenkiintoisen kysymyksen: Jos olisi toinen minä, joka tarkkailisi minua katsojan näkökulmasta. Miten suhtautuisin toiseen minääni?

Devil May Cry 5 - julkaisu 8.3.2019
Uusin Devil May Cry on epäilemättä viikon isoin julkaisu. Se on samalla ensimmäinen tälle konsolisukupolvelle kehitetty sarjan peli. Kolme pelattavaa sankaria ja läjäpäin kukistettavia demoneja. Tämä tuskin pettää, joten viikon lopulla tarjolla onkin Hack 'n Slashia parhaimmillaan. Xbox One X Enhanced.
 
Uutta pelattavaa jälleen:

Tom Clancy’s The Division 2 Gold- ja Ultimate Edition - julkaisu 12.3.2019
Lootershooter, roolipelielementit, avoin maailma. Tässä on kaikkea. Se ei automaattisesti tee pelistä hyvä, mutta onhan tässä potentiaalia. Viikon isoin julkaisu. Xbox One X Enhanced.

RICO - julkaisu 13.3.2019
Cel-shading grafikkainen cooppiräiskintä. Ihan messevän näköistä toimintaa. Mahdollinen viikon yllättäjä. Yhteistyö onnistuu jaetulta ruudulta ja verkon yli.

One Piece: World Seeker - julkaisu 15.3.2019
Seuraava osa animeen/mangaan perustuvaa One Piece -pelisarjaa. Tämä on sarjan ensimmäinen peli, jossa on kokonaan avoin maailma. Onko se tällaisessa toimintapelissä hyvä vai huono asia, se jää nähtäväksi. Xbox One X Enhanced.

Blood Waves - julkaisu 15.3.2019
Kolmannen persoonan räiskintä, jossa puolustaudut alati vaikeutuvia Zombi-aaltoja vastaan. Brutaalin, mutta samalla vähän viimeistelemättömän, näköistä menoa.
 
Huhtikuun kultajäsenien "ilmaispelit" näyttävät tältä:

Ihan jees kattaus sellaiselle, joka ostaa yleensä vain isoimpia julkaisuja ja jolla ei ole hirveästi pelihistoriaa.

Itselleni ainoastaan Outcast on konsolilla pelaamatta (PC:llä tosin pelattu sitäkin), joten vähän köyhää on nyt.

No onneksi Game Passista pukkaa uutta ja kiinnostavaa.
 
Ihan jees kattaus sellaiselle, joka ostaa yleensä vain isoimpia julkaisuja ja jolla ei ole hirveästi pelihistoriaa.

Itselleni ainoastaan Outcast on konsolilla pelaamatta (PC:llä tosin pelattu sitäkin), joten vähän köyhää on nyt.

No onneksi Game Passista pukkaa uutta ja kiinnostavaa.
Täällä Outcast on täysin kokematta. Mielenkiinnolla testiin. Technomancer sen sijaan löytyy hyllystä, mutta sekin on vielä aloittamatta. Backlog on noin kilometrin mittainen.

Se on kyllä jännä positiivinen ongelma, ettei oikeasti tiedä miten ehtii pelata kaikki kiinnostavat pelit. Pitäisi ehkä valittaa isoille pampuille, että nyt vähän hölliä pelien julkaisutahdin suhteen. :D
 
Technomancer on kans ostettu jo. Muut on tervetullut lisä...
 
Tällä kertaa ei ollut mitään, mitä oikein odottaisi päästäkseen pelaamaan. Toisille Outcast on merkkipaalu ja kulttipeli, omasta puolestani olisi saanut jäädä sinne ysärille.
 
Oletteko saaneet lunastettua tämän kuun games with gold 360 pelin Castlevania Lords of Shadow? Mulla jää ikuiseen looppiin jotenkin siinä vaiheessa kun koittaa sen ”maksaa”. Olen yrittänyt eri selaimilla ja laitteilla.
 
Oletteko saaneet lunastettua tämän kuun games with gold 360 pelin Castlevania Lords of Shadow? Mulla jää ikuiseen looppiin jotenkin siinä vaiheessa kun koittaa sen ”maksaa”. Olen yrittänyt eri selaimilla ja laitteilla.
Muistaakseni ihan weppi-Marketplacelta lunastin ongelmitta.
 
Oletteko saaneet lunastettua tämän kuun games with gold 360 pelin Castlevania Lords of Shadow? Mulla jää ikuiseen looppiin jotenkin siinä vaiheessa kun koittaa sen ”maksaa”. Olen yrittänyt eri selaimilla ja laitteilla.
Nyt törmäsin samaan ilmiöön yrittäessäni poimia EDF 2025:ttä. Xbox Onen kauppapaikan kautta kuitenkin lopulta onnistui.

Livessä on nyt parina päivänä ollut isompaa hämminkiä muutenkin, joten voi olla, että jotenkin liittyvät samoihin ongelmiin.
 
Street Outlaws: The List. Näyttää karulta ja pelattavuuskin on epäilemättä jotain tunnottaman ja karmean väliltä, mutta silti kiinnostaisi. Lähinnä auton virittelyn ja kiihdytyskisojen takia. Olisko tästä mihinkään?


Ehkäpä tämän pelin arvo mitataan sillä kuinka paljon autoaan pystyy tuunaamaan? Se arvo ei kuitenkaan ole noin 40 euron ovh:n verran, se on varma. :D
 
Ylös Bottom