Xbox One - Kuulokkeet, ratit ja muut tarvikkeet

janneus

Active Member
Pedaaleista unohdin mainita että ne on erilaiset (lyhyemmät?) siksi että ihmiset valitti niiden aiheuttavan vahinkopainalluksia kun ohjaimen laittoi pöydälle tai lattialle.
Varsinkin se ylempi pedaali on menettänyt valehtematta ainakin puolet entisestä koostaan. Itse tuli kuitenkin alkuperäinenkin elite julkaisussa ostettua, eli sen verran oli sitä kokemusta jo kyseisen kapulan kanssa että ei niitä tullut vahingossa enään paineltua. Ymmärrän kuitenkin ratkaisun tämän päätöksen takana, vaikkei se nyt itselle ollutkaan ongelma.

E:
Joku kerennyt jo availemaan tätä uutta mallia. Huomionarvoista nyt ainakin se että LB/RB ei kyllä pitäisi irrota, tai ainakin siihen ongelmaan on selvästi puututtu.
 
Viimeksi muokattu:

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Tätä trigger stop nimenomaan ei tee, vaan se säätää nimenomaan sitä fyysistä matkaa. 0 - 100% input säädetään erikseen appista. Esimerkiksi jos nyt kuvitellaan että pelissä X on määritelty että ase ampuu kun liipaisinta on painettu 20%. Mutta sulla onkin trigger stoppi käytössä ja liipaisin painuu vain 10% alaspäin. Tuloksena ase ei laukea. Mutta jos säätää appista esimerkiksi ettö se inputin määrä on vain 0-1%, niin silloin ase laukeaa vaikka liipaisinta on painettu alas vain 20%. Koska se 1% on näillä säädöillä 100%. Toivottavasti oli tarpeeksi sekavasti selostettu.Näytä liitetiedosto 2463

E: Noniin tässä kuva vielä aiheesta. Esimerkiksi nyt vasen liipaisin on säädetty siten että kun sitä on painettu 65% niin se vastaa 100%. Oikea vastaavasti säädetty että 1% vastaa 100%.
Ymmäränkö jotain väärin vai eikö tässä arvostelussa sanota että elite 2.0 ohjaimessa nuo liipaisimet toimii juuri kuten sanoinkin, eli ne on muutettu.

 

janneus

Active Member
Ymmäränkö jotain väärin vai eikö tässä arvostelussa sanota että elite 2.0 ohjaimessa nuo liipaisimet toimii juuri kuten sanoinkin, eli ne on muutettu.
Näköjään ovat muuttaneet ykkösmallista tuota, oli mennyt itsellä ohi. En ole muualla nähnyt mainintaa tästä, mutta nyt kun itsekkin omistan tämän 2.0 mallin niin tarkistin ja paikkansahan se piti.

E: Tuota videota kun jäin katselemaan niin 9:10 paikkeilla kaveri puhuu että softa tunnistaisi driftauksen ? Miten tämä käytännössä toimii ? Jotain tekemistä noiden "calculation" asetusten kanssa ? En löytänyt googlesta tietoa mitä ne tekevät, ja tänään yritin privassa pyöriä ja katsoa mitä eroa niissä oli. Joku niistä mielestäni "hyppäsi" aika radikaalisti, mutta sen tarkempaa analyysiä en osannut heittää respassa pyörimisen perusteella. Onko olemassa muuten jotain ihan virallista listausta mitä nämä "yli 30 ominaisuutta" ovat ? Nyt alkoi ihan kiinnostaa, kun tuntuu että tästä paljastuu uutta kokoajan :D
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom