Xbox Onen tulevat pelit (huhut, uutiset)

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana T4iZuuni, 04.03.2015.

 1. Endor

  Endor Member

  Tuli hankittua perjantaina Gamestopin tarjouksesta 1 Tb Xbox One S. Shadow of War tuli mukana paketissa yhteensä hintaan 199.95. Nyt olen katsellut pelitarjontaa, kun ei ole oikein mitään hajua Xboxin omista peleistä. State of Decay 2. vaikutti mielenkiintoiselta peliltä, mutta oikein mistään ei löytynyt pelin julkaisu ajankohtaa. Gigantin sivulla oli maininta, että peli on saatavilla 20.2.2018, mutta mistään muualta en saanut vahvistusta asiaan. Onko kukaan löytänyt varmempaa tietoa ko. pelin julkaisusta ja olisko tuo ykkösosa vielä pelaamisen arvoinen?
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2018
 2. Bandicoot

  Bandicoot Active Member

  XBL:
  LeevioFIN
  PSN:
  LeevioFIN
  Itsekin sorruin ennen joulua hyvään boksitarjoukseen. CDONissa oli teranen S Forza Horizon 3:sen kera 222e. State of Decayn ykkösosa tuli hankittua kun oli diginä kovassa alessa ja ihan mukavaa mättöähän se on kakkososaa odotellessa. Tuota virallista julkaisupäivää ei ymmärtääkseni ole vielä ja nopealla googletuksella sitä povataan vasta Q2:lle. Kevääseen ei ole enää pitkä aika :)

  Boksin pelitarjonnasta kannattaa tutustua ainakin seuraaviin yksinoikeuspeleihin:

  Ori and the Blind Forest
  Forza Horizon 3
  Gears of War 4
  Quantum Break
  Sunset Overdrive

  Tulevista peleistä State of Decay 2:sen ohella itse odottelen Crackdown 3:sta ja Sea of Thievesia.
   
 3. Endor

  Endor Member

  Ok, kiitos vastauksesta. Pitää ladata State of Decay sitten kakkosta odotellessa. Tuo Forza Horizon 3 näyttää kyllä tosi komealta, joten laitan senkin harkintaan, ainakin hinnan hieman pudottua. Ori and the Blind Forest vaikuttaa myös mielenkiintoiselta peliltä. Täytynee tutkia tarkemmin myös muita mainitsemiasi pelejä.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2018
 4. Ippenator

  Ippenator Active Member

  Steam ID:
  Ippenator
  XBL:
  Ippenator
  PSN:
  Ippenator
  Suosittelen itsekin kaikkia jo mainittuja Xboxin exclusive-pelejä. Lisäksi toki lisäisin listalle kaikki Halo- ja Halo Wars-pelit. Muuten kuitenkin luvattoman vähän noita yksinoikeuspelejä Boxille. Toivoisin niitä toki reippaasti enemmän tarjolle, varsinkin kun tuli joululahjaksi itselleni PS VR:n lisäksi hankittua uusi Xbox X. On vaan toistaiseksi pölyttynyt hieman nurkassa tuo uusi Boxi, kun ei se vanhojen pelien uudelleen pelaaminen vain päivitettyjen tehojen takia loppujen lopuksi iske ihan siihen malliin, kuin olin jo ehtinyt luulla.
   
 5. Endor

  Endor Member

  Latasin eilen State of Decayn ja hyvinhän siinä vierähti useampi tunti pelin parissa. Vaikutti ainakin alkuun sellaiselta peliltä kuin vähän ennakkoon odotin. Lisäksi latasin ilmaisen Path of Exilen, mutta sitä en vielä ehtinyt pahemmin pelata. Itsekin mietin pitkään X:n hankintaa, mutta kun tuosta S-mallista on ollut nyt hyviä tarjouksia, niin päädyin heikompi tehoiseen malliin. Tuleva State of Decay 2 näyttää varmaankin hienolta Xbox One X:llä?
   
 6. Ippenator

  Ippenator Active Member

  Steam ID:
  Ippenator
  XBL:
  Ippenator
  PSN:
  Ippenator
  Ai niin, unohtui mainita aiemmin, että suosittelen Boxilla myös Dead Rising-zombimättöpelisarjaa. Noista peleistä ei toki Boxilla yksinoikeuspelinä ole enää kuin Dead Rising 3, mutta se onkin noista ainakin itselleni se selkeästi paras osa. Hupaisaa mättöä ainakin minun makuuni ja kolmosessa on vieläpä onlinessa co-oppina toimiva kampanja.

  Ajattelin vain, että sinua saattaisi kiinnostaa tuota pelata, jos et vielä ole sitä pelannut. Varsinkin kun genre tuntuu sinua kiinnostavan ja State of Decay 2:ta olet joka tapauksessa kovasti odottelemassa.

  Tuo Path of Exile on muuten varsin laadukas Diablo-klooni. Ja vieläpä ihan aidosti ilmainen. Hyvä, että olitkin sen jo löytänyt.

  Vielä yhtenä mielenkiintoisena Boxin yksinoikeuspelinä tuli mieleeni Cuphead. Olen siinä vasta alussa, mutta lupaavalta vaikuttaa. Tosin vaikeustason on kyllä sanottu olevan sitten aivan ekstravaikean. Tämä kannattaa peliä harkitessaan ottaa huomioon.
   
 7. Ippenator

  Ippenator Active Member

  Steam ID:
  Ippenator
  XBL:
  Ippenator
  PSN:
  Ippenator
  Olisi varmaan itsellenikin riittänyt XBoxOne S, tai jopa vanha XBoxOne, mutta tuli viime vuodelta useamman tonnin verran veronpalautuksia, joten tuli nyt sitten oikein kunnolla sijoitettua peliharrastukseen PS VR:n ja XBoxOne X:n muodossa, kun ylimääräistä rahaa sattui kerrankin sopivaan aikaan olemaan.
   
 8. Endor

  Endor Member

  Kiitos vinkeistä. Kyllä zombiemätöt kiinnostaa ja niitä on tullut Pleikkarin puolella pelattua paljonkin, vaikka Dead Risingia en ole pelannut. Cupheadin vaikeus panee hieman miettimään hankintaa.
   
 9. villevaino

  villevaino Member

  Steam ID:
  ville
  XBL:
  killmail
  PSN:
  villevaino
  Switch:
  SW-4384-4842-4316
  Twitter:
  vainoville
  Joko Sea of Thieves on pre-hankittu?
   
 10. Ippenator

  Ippenator Active Member

  Steam ID:
  Ippenator
  XBL:
  Ippenator
  PSN:
  Ippenator
  Ei vielä, mutta takuuvarmasti menee kyllä hankintaan ainakin minulla.
   
 11. villevaino

  villevaino Member

  Steam ID:
  ville
  XBL:
  killmail
  PSN:
  villevaino
  Switch:
  SW-4384-4842-4316
  Twitter:
  vainoville
  Ite tuossa pistin. Voi lisäillä kaveriksi tulevia pelejä varten!
   
  Ippenator tykkää tästä.
 12. Ippenator

  Ippenator Active Member

  Steam ID:
  Ippenator
  XBL:
  Ippenator
  PSN:
  Ippenator
  Toki mielellään! Pelaatko muuten tällä hetkellä mitään online pelejä Boxilla? Mitenkäs muut pelurit?
   
 13. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Huomion arvoinen seikka on se hyppäsikö Endor uutena pelaajana Xbox kelkkaan, vaiko palaavana? Jos uutena niin sanoisin että hyvää ekslusiivista materiaalia uudelle konsolille hänelle löytyy siinä tapauksessa enemmän kuin lääkäri määrää! Jos kaikki Alan Waket ja muut on vielä 360 ajalta tarkastamatta? Aivan hirveä shitload kiinnostavia ekslusiiveja. Se on kyllä totta että viime aikoina on tullut vähän ohkosesti, toisaalta ne harvat jotka tulleet_on kultaa, paljon sisältöä sekä ovat varsinkin moninpelaajalle "pitkäikäisiä" Esimerkkinä vaikkapa mainitut Gears 4 ja Halo Wars 2.

  Jokaisella on oma pelimaku ja tosiaan se että onko eniten oma juttu yksinpelit, co-op pelit vaiko PvP pelit määrittää valintoja. Itsehän vähän olen vekslannut myös alustojen välillä ja pelasin nelisen vuotta pääasiassa PS3. Kyseisen hairahduksen jälkeen kun palasin boksin kelkkaan 2012 paikkeilla otin määrätietoisesti työstöön tässäkin mainittuja ekslusiiveja, hitaana yksinpelaajana prosessi on vieläkin kesken vaikka tässä on boksilla taas pelattu jo pitkä aika. Gears sarjan olen yksinpelien osalta käsitellyt ja tekisin sen uudelleen mikäli ostaisin boksin tänään. Eli kaikki 1, 2, 3, 4. Tosin nyt kun Xbox Onelle on saatavina GoW: Ultimate edition niin Orggis 360 GoW 1 voi skipata.

  Halo Master Chief Collectionissa riittää purtavaa kuukausiksi tai jopa vuosiksi riippuen minkä verran on peliaikaa käytettävissä ja kuinka perin pohjin haluaa paikat koluta, tämä sillä oletuksella että pelaaja ei juokse pelejä läpi "my first videogame" vaikeustasolla vaan vähintään Heroic taso itsekunnioituksella
  taulussa.

  Halo Warssit tosiaan ihan helmiä myös, mutta siinä edellytys että Halo maailman lisäksi pelaajalle kolisee strategiapelaaminen ylipäätään. Se on konsolipiireissä nykyään varsin harvinaista ikävä kyllä. 360 Halo Wars versioon ei ole pakko enää sekaantua, vaan hommaa "Halo Wars: Definitive Edition" joka Xboxin lisäksi on käytettäviss myös Win 10 tietokoneella jos jostain syystä haluaa (hiirinäppistä) Moninpeli HALO : DE taitaa olla aika kuollut, mutta yksinpeli ja vaikka ihan Skirmish hakkaamisen muodossa tarjoaa hupia isosti.

  Halo Wars 2 yksinpeli ei ehkä ollut aivan niin hyvä kuin HW1 jos oikein muistan, mutta ihan ok ja varsinkin Xbox One S & X pelattuna nätti kuin sika pienenä. (4K HDR telkalla) Kakkosen moninpeli elää ja voi hyvin, peli on tavallaan "monopoli asemassa" tällä saralla. Ei ole olemassa toista näin mahtavaa RTS PvP kokemusta maapallolla millekään konsolille tällä hetkellä. Eikä ole näköpiirissäkään. Itsekin tulee tuota ihan vakkariin pelattua, erityisesti 3 vs 3 tiimipeli älyttömän hauskaa varsinkin kun on kavereita mukana kukistamassa vihollisjoukkoja yhdessä.
   
 14. villevaino

  villevaino Member

  Steam ID:
  ville
  XBL:
  killmail
  PSN:
  villevaino
  Switch:
  SW-4384-4842-4316
  Twitter:
  vainoville
  Pelaan diablo3,fortnite ja pugb.

  Voisin kokeilla myös bf1 ja path of exile jos sakkia löytyy
   
 15. cob84

  cob84 Member

  Onko kenelläkään tietoa koska tuo Bugbearin Wreckfest olisi tulossa Xbox Onelle?
   
 16. Ippenator

  Ippenator Active Member

  Steam ID:
  Ippenator
  XBL:
  Ippenator
  PSN:
  Ippenator
  Nuo mainitsemasi pelit minulta löytyykin Boxilta Diablo 3:ea lukuunottamatta. Diabloa kun on tullut hakattua PC:llä ja sitten PS4:llä. Voisin lisäillä sinut ja muutkin tässä keskustelussa olleet kavereikseni Boxilla, jos vain teille sopii? Jos vaikka jotain mättöä voisi porukalla kenties yrittää. Huomenna teitä varmaan kerkiän lisäilemään.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018
 17. Endor

  Endor Member

  Hyppäsin ihan uutena pelaajana Xboxille, eikä ole tullut aiemmin hirveasti seurattua Xboxin omaa pelitarjontaa. Tietysti pelisarjat Halo, Gears ja Alan Wake ovat niminä tuttuja, mutta muuten on ollut aika hämärää. Pleikkarin puolella olen pelaillut ja nytkin löytyy uuden Xboxin vierestä PS4 Pro. Yksi syy miksi hankin Xboxin on tuo pelien alaspäin yhteensopivuus. Pleikkarilla on tullut pelattua paljon esim. Fallout 4:sta ja nyt kiinnostaisi kokeilla Xboxilla Fallout New Vegasia tai Fallout 3:sta. Taitaa vaan löytyä noita uudempia hyviä yksinoikeuspelejäkin pelattavaksi ihan riittävästi?
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018
 18. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Tervetuloa pelailemaan myös Xboxilla. Yksinoikeuspelejä toden totta löytyy. Esimerkiksi uusin Gears of War -sarjan osa, mutta myös vanhemmat Xbox 360:llä julkaistut Gears of Warit on pelattavissa, kiitos taaksepäin yhteensopivuuden. Eli ei muuten kuin järjestyksessä pelaamaan ensin osat 1-3, sitten Judgement ja sitten Xbox Onen Gears of War 4. Siinä on hieno pelisarja. Toinen mahtava yksinoikeussarja on Halo.
  Halosta taaksepäin yhteensopivia pelejä ovat:
  • Halo 4
  • Halo: Combat Evolved Anniversary
  • Halo 3 ODST Campaign Edition
  • Halo 3
  • Halo: Reach
  • Halo Wars
  Ja sitten tietysti löytyy Xbox Onelle julkaistut Halo 5: Guardians ja Halo - The Master Chief Collection

  Tässä on muuten varsin hyvä sivu laittaa selaimen suosikkeihin: Lista taaksepäin yhteensopivista peleistä. Lista päivittyy sitä mukaa kun pelejä lisätään.

  Alan Wake on myös pelattavissa yhteensopivuuden ansiosta, mutta toki löytyy myös Remedyn uusi tekele, joka on julkaistu suoraan Xbox Onelle: Quantum Break. Hyviä pelejä molemmat. Alan Wake olen jopa tavoistani poiketen pelannut useamman kerran läpi.

  Ei muuta kuin tutkimaan tarjontaa. Löytyy paljon yksinoikeuksia ja paljon hyviä viime ja toissa sukupolvelle julkaistuja pelejä, joita pääsee nyt helposti pelaamaan.
   
 19. villevaino

  villevaino Member

  Steam ID:
  ville
  XBL:
  killmail
  PSN:
  villevaino
  Switch:
  SW-4384-4842-4316
  Twitter:
  vainoville
  Lisää ihmeessä. Sitten jos keksitään jotain muuta oikein hyvää moninpelattavaa niin voin hankkia pelin.

  Hhaha joo. Mullakin on diablo kaikilla alustoille. Hommasin sen nyt xboxillekin ku oli alennuksessa. Ei tarvi vaihtaa laitetta jos tuleekin diablon nälkä yhtäkkiä =D

  Löytyy kuulokkeet ja mikrofonit, että voi höpötellä pelin lomassa.
   
 20. Endor

  Endor Member

Jaa tämä sivu