Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Yleinen politiikkaketju

Tämä on toki vain sinun näkemyksesi. Jos hänen äänestäjäkunnaltaan kysyisit, äänestivätkö he rasisti-fasistia, suurimman osan veikkaan vastaavan että ei äänestänyt.
Eiköhän se ole jo hyvin dokumentoitu ja kansainvälisesti tunnustettu fakta, mikä Halla-aho on miehiään. Se, että siitä ei välitä on mielipide kysymys. Hänen kantansa eivät ole.
 
Niin ja kyseinen kaveri se ostelee jotain hemmetin heippalappu viestejä Venäjälle, Ukrainan tykin ammuksiin. Ja sitten tämmöinen kaveri pitäis saada Presidentiksi. Lapsellista ja tyhmää touhua. Tätä harrastaa myös Jenkit ja tyhmää se on silloinkin.
 
Niin, kyseessä on eduskunnan puhemies, joka on kasvissyöjä, siviilipalvelusmies, kierrättää kaiken minkä voi ja kulkee pyörällä töihin. Siinä muutamia hyvin dokumentoituja ja kansainvälisesti (?) tunnustettuja faktoja. Näistä faktoista voi ihan hyvin välittää, vaikka en häntä tällä kertaa äänestänytkään.
Suomen Sisun johdossa vaikuttanut jäsen, joka ei ole kertaakaan ottanut pesäeroa heihin, tai lukemattomiin kirjoituksiinsa vuosikymmenten aikana, joista on jo yksi tuomio tullut. Mies, joka kultivoi persoonakulttia ja jonka mielestä tietyt kansalaiset eivät vaan ole ihmisoikeuksien arvoisia.
 
Suomi on tukenut Ukrainaa yli parilla miljardilla ja aloittaa (vai aloittiko jo?) tykistöammusten tuotannon heille. Heippalappu tuossa seurassa on kärpäsen surinaa.

Typerää ja lapsellista hommaa siitä huolimatta ja ei todellakaan kansanedustajan arvoista toimintaa.
 
Itse en näe syytä nimittää Halla-ahoa rasistiksi tai fasistiksi. En toki kiellä ketään näin tekemästä jos välttämättä tarpeelliseksi kokee. Nykyään toki eletään todellisuudessa, jossa samat sanat voivat tarkoittaa eri henkilöille hyvinkin erilaisia asioita.

Kauneus on katsojan silmässä, ja rasismi.
 
Mitä hän konkreettisesti sitten teki siellä Sisussa? Laillinen taitaa kuitenkin olla, kun on vieläkin olemassa? Ei ole ainoa yhdistys Suomessa, josta pysyisin itse kaukana, mutta jolle on tietyn porukan osalta tilausta.

Tosiaan lukemattomia kirjoituksia on netissä, ja yhdestä on tuomio tullut. Onko tuo nyt sitten todiste niiden lukuisten kirjoitusten ongelmallisuudesta vai siitä, että vain yksi meni yli rajan? Tuomio onkin ihan mielenkiintoinen yksityiskohdiltaan. Käräjäoikeus tuomitsi uskonrauhan rikkomisesta ja vasta korkein oikeus kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Oikeusjärjestelmän nokkimisjärjestys on kuitenkin mikä on, niin eipä tuosta ole nokan koputtamista. Asiasta on tuomio tullut ja oikeusvaltiossa asian pitäisi olla sillä selvä, ihan ilman erillisiä katumusharjoituksiakin. Minua ainakin epäilyttää enemmän sellainen henkilö, joka sen hetkisen valtavirran ja jonkinlaisen moraalikoodiston mukaisesti kumartelee eri suuntaan kuin tuuliviiri, samalla tietenkin toiseen suuntaan pyllistäen.

Nuo persoonakulttiasiat ovat vähän huvittavia sinänsä, kun miettii vaikkapa entistä ilmastonmuutokseta huolissaan olevaa demarivaikuttajaa, joka nykyisin on jonkinlainen muoti-ikoni ympäri maailmaa lentäessään. Ehkä toiset persoonakultit ovat parempia kuin toiset? En osaa tosiaan suhtautua henkilön palvontaan muuten kuin huvituksella, varsinkin kun kyse on poliitikoista.

Tuosta viimeisestä väitteestä en tiedä, että mihin se perustuu.
Kuten sanottu, teot ovat selkeästi dokumentoitu vuosikymmenten ajalta. On oma mielipide sitten, välittääkö siitä, mitä toinen on sanonut ja tehnyt. Itse en suostuisi äänestämään henkilöä edustamaan kotimaatani, jonka historia on tulvillaan tuollaista käytöstä.
 
Tuossako pähkäili niin ei tule toisella kierroksella äänestettyä ketään. En tykkää Stubista mutta haaviston takana kummittelee se "Vihreä" puolue. Kari, Ohisalo, Suomela, Hautala hoitivat tonttinsa niin hyvin että kasti nousee närästyksenä oitis kurkkuun kun ajatteleekaan antavansa ääntä Haavistolle. Jätetään ääni siis käyttämättä.
 
Tuossako pähkäili niin ei tule toisella kierroksella äänestettyä ketään. En tykkää Stubista mutta haaviston takana kummittelee se "Vihreä" puolue. Kari, Ohisalo, Suomela, Hautala hoitivat tonttinsa niin hyvin että kasti nousee närästyksenä oitis kurkkuun kun ajatteleekaan antavansa ääntä Haavistolle. Jätetään ääni siis käyttämättä.
Sama homma tääläkin. Alexander "Sori siitä" Stubb ei vaan nappaa yhtään ja Haavistolla on sitä vihreyttä sielä taustalla, niin valitte nyt sitten kahdesta paskasta vähemmän paska, ku molemmat on yhtä suolesta.. Niin eipä tarvii eksyä uurnille toisella kierroksella.

P.S En muuten sitten äänestänyt Halla-ahoa ekalla rundilla.
 
Tämä ketju voisi olla osuvampi presidentinvaaleista keskustelemiseen kuin tuo avautumisketju.

Maailmankirjat ovat nyt sekaisin. Yksi vasemmiston vahvimmista vaikuttajista, Merja Kyllönen, on asettunut tukemaan Alexander Stubbia. Persujen Sheikki Laakso on puolestaan Pekka Haaviston takana.

Mitä täällä tapahtuu?
 
Niin ja kyseinen kaveri se ostelee jotain hemmetin heippalappu viestejä Venäjälle, Ukrainan tykin ammuksiin. Ja sitten tämmöinen kaveri pitäis saada Presidentiksi. Lapsellista ja tyhmää touhua. Tätä harrastaa myös Jenkit ja tyhmää se on silloinkin.
Joo, kauhiaa tälläne Ukrainan tukeminen. :)

Itsellä ei oo kovin vahvoja mielipiteitä Jussista, mutta pressaksi se ei sopisi, koska se jakaisi kansaa liikaa.
 
Joo, kauhiaa tälläne Ukrainan tukeminen. :)

Itsellä ei oo kovin vahvoja mielipiteitä Jussista, mutta pressaksi se ei sopisi, koska se jakaisi kansaa liikaa.

Ukrainan tukemisessa ei ole mitään vikaa, mutta tuollainen pelleily kansanedustajalta ei ole kyllä sopivaa. Tuon tapauksen olivat juuri ottaneet esiin Venäjän lehdistössä tänään. Vaikka kuinka ollaan NATO:ssa niin ei sitä Venäjää kannata loputtomasti härnätä. Nytkin eri maiden asiantuntijat uskovat Venäjän harkitsevan seuraavaksi sotilaallista konfliktia NATO maan kanssa. Ei paljon naurata jos se maa valikoituu Suomeksi.
 
Venäjä ei kyllä oikeasti harkitse Suomeen hyökkäämistä ja jos harkitsisi, se olisi paras tilanne naton kannalta, koska Suomea on helpompi puolustaa kuin Baltiaa tai edes Puolaa.
 
Näin on.

Ja myös näissäkin vaaleissa Halla-aho on tehnyt hyvin selväksi miten hän suhtautuu esimerkiksi rasismiin:
Laitetaas myös miehen perustelu omalle kannalleen tähän, sikäli mikäli kun joku saattaa olla kiinnostunut siitä:

"Tietyillä vähemmistöillä on taipumusta tulkita kaikki kokemansa vastoinkäymiset merkiksi valtaväestön rasismista. Tällaisten kyselytutkimusten informaatioarvo on siten varsin vähäinen. Suomalaiset suhtautuvat uteliaan suvaitsevaisesti sellaisiin ulkomaalaisiin, jotka ponnistelevat sopeutuakseen suomalaiseen yhteiskuntaan. Vastaavasti sopeutumishaluttomiin suhtaudutaan kielteisesti"

 
Näistä sinä muodostat tietynlaisen mielipiteen, minä toisenlaisen.
Jos joku toistamiseen kirjoittaa rasistisia valheita, sekä fantasioita raiskauksesta ja väkivallasta, niin se vaatii jo aikamoista vääntöä 20 vuoden ajalta keksiä selityksiä, miksi tälläkin kertaa se oli vain vitsi.

Parhaimmassa tapauksessa Halla-aho on surkea trolli. Todennäköisimmin asia on paljon pahempi. Kumpikin vaihtoehto tarkoittaa, ettei hänellä ole asiaa edustamaan maata.
 
Tuntuu, että osalle kirjoittajista on epäselvää mitä rasismi on. Alla muutama linkki joista itseään voi sivistää.



Henkilökohtaisesti olen tyytyväinen, että ketään avoimen rasistista ehdokasta ei toiselle kierrokselle, saatikka presidentinlinnaan, päässyt.
 
Vähän taas mietityttää, että onkohan pelaamiseen keskittyvä foorumi se paras alusta politiikasta puhumiseen.
Mikä ettei? Onhan täällä ihan oikeakin 'Yleinen politiikkaketju', jonka tuorein viesti tällä hetkellä onkin sun.

Tuo tosin on foorumin ylläpidon päätettävissä. Vrt. boardgamegeek, jossa normaalilla foorumin puolella oli karsittu ulos aiheita omaan alifoorumiinsa, kunnes sekin suljettiin, tosin se sitten heräsi henkiin parin päivän jälkeen kiltana. RSP, Religion/Sex/Politics.
 
Ylös Bottom