Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Yoshi's New Island

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 16872
  • Aloituspäivämäärä
P

Poistettu jäsen 16872

Guest
Pelin nimi: Yoshi,s New Island.

Pelityyppi: Tasohyppely.

Julkaisu: 14.3.2014

Julkaisija/kehittäjä: Nintendo

Traileri: http://www.youtube.com/watch?v=Jvz2k0dN1Ss&list=TLtFanAnTzAQZOsOEYFeGXrGs3in_iJrHh.

Alusta: 3DS

Yoshi,s New Island -peli on remake Super Nintendolle julkaistulle Yoshi,s Island -pelille. Pelissä ohjataan Yoshi dinoa, joka kykenee nielemään viholliset ja muuttamaan nämä muniksi, joita voi heittää vihollisiin ja niillä voi ratkoa puzzleja.

Suurin uudistus pelissä on Yoshin kyky nielaista jättiläis vihollisia, joista saa jättiläismunia ja niillä saa vihollisten lisäksi liiskattua
irtaimistoa(putkia).

Kamek noita on myös edellisen pelin tapaan mukana taikomassa bossi vihollisia, tosin tälläkertaa viattomat pikkuviholliset joutuvat ennen bossimuotoon tulemista Kamekin taikamoukarin uhreiksi. :(
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Yoshi's New Island

Noniin, vihdoin minullekin uutta 3DS pelattavaa. Hyvältä näytti traileri ja odotukset on jo heti kovat.

Ps. Lisäätkö alustan myös aloitusviestiin. Tuo foorumin otsikkoon lisäämä alusta kun ei näy esim. Tapatalkilla.
 
Vastaus: Yoshi's New Island

Eihän tämä remake ollut, vai olenko jotain käsittänyt väärin? Originaali on sen verran hyvässä muistissa, että en kyllä tunnistanut yhtään Directissä esitettyä kentäpätkää. Joka tapauksessa iso plussa siitä, että tyyli on pidetty samana. Se SNES-peli oli loistavuutta, etenkin se plussaa oli se haastavuus kerätä joka kentän esineet 100%.
 
Vastaus: Yoshi's New Island

Eihän tämä remake ollut, vai olenko jotain käsittänyt väärin?

Öööh, itse olen saanut semmoisen käsityksen, että tuo "New" -sana pelin nimessä viittaisi siihen, että Yoshi- sarja kokee New super Mario Bross -pelien kohtalon. :eek:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Yoshi's New Island

Julkaisu on Maaliskuun 14: http://www.konsolifin.net/nintendo/uutiset/4529/.

Euroopan kansikuva:

630x.jpg
 
Vastaus: Yoshi's New Island

Kohtahan tämä tulee kauppoihin.
Julkaisutraileri:
 
Vastaus: Yoshi's New Island

Ensifiilikset otettu kun eilen sain pelin käsiini.

Kyseessä on hyvin pitkälti samaa kauraa kuin aiemmat Yoshi's Islandit.
Arvostelijat ovat heittäneet aika rankalla kädellä arvosanoja tälle 2D-hyppelylle, mutta syy on jäänyt osittain epäselväksi.
Eihän tämä tietenkään tunnu yhtä tuoreelta kuin SNES -versio aikoinaan. Tuolloin kyseessä oli kuitenkin yksi parhaista peleistä.
Taidesuuntaus muistuttaa vahvasti aiempia pelejä, mutta tuntuman puolesta on lähempänä alkuperäistä peliä, kuin DS -versiota.
Baby Marion rääkyminen on edelleen korvia riipivää rääkymistä, joka saa aikaan vahvoja tunteita. Omasta mielestäni tämä on sopivaa
ironiaa vauvoista ja niistä huolehtivista hahmoista; vanhemmat saavat kuunnella melko paljon rääkymistä kun jokin on hullusti.
Uusista ideoista ei ole vielä tullut montaa vastaan. Tämä ainoa eteen osunut onkin ollut vähän ristiriitainen kokemus. En varsinaisesti pidä peleistä,
joissa pelaaja pakotetaan käyttämään liikeohjausta heiluttelemalla laitetta. Junassa konsolin heiluttelu saa aikaan outoja katseita :D

Kokonaisuutena erittäin pelattava kokemus ja varsinkin 2D-tasohyppelyiden genressä pärjää erinomaisesti!
Ehkäpä joskus saadaan Super Mario 3D Landia vastaava versiointi tästä sarjasta. Yoshi's 3D Land toteutettuna yhtä laadukkaasti olisi ilo pelata.
 
Vastaus: Yoshi's New Island

Super Nintendon Yoshi's Island on yksi parhaimmista 2D-tasoloikista, joita olen "ikuna" pelannut. Varmasti vaikea päästä samoille viivoille sen kanssa, mutta jos tämä pääsee edes puoleenväliin sitä, niin se on jo mainio saavutus. 3DS jos joskus tulee hankittua, niin pitäisi pistää testaten. Kuuntelin tässä just tämän uutukaisen soundtrackia tuubista käsin, eikä vielä vastaan ole tullut mitään yhtä mainiota kuin originaalin maanalaisten kenttien sävelmä.
 
Vastaus: Yoshi's New Island

Muutaman tunnin perusteella todella pastellinsävyisen tasoloikan ohella on noussut esille vähintäänkin mielenkiintoinen soundtrack. Kovin on vinoilevan sorttinen äänimaailma. :D

Todella helppoa mutta pirteää loikintaa ollut toistaiseksi. Ei tästä mitään klassikkoa saa, mutta hyvin on silti maistunut.
 
Ylös Bottom