Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Z.O.E 2: The 2nd Runner

Pistin tilauksen konsolinettiin juuri äsken.
Onko kokemuksia muilla, että milloin yleensä saapuvat nämä juuri viikonlopun alussa tehdyt tilaukset?

Ostin uuden OPSM2:n, jossa muun muassa ZOE2:n mainio demo.
Ja ei voi muuta kuin toivoa nyt että se tilaus saapuu jo maanantaina. :)
Siis, kakkososan puhdas nopeus yhdistettynä messevimpiin liikkeisiin ja huikeaan grafiikkaan tekee tästä sellaisen pelin minkä odottaminen tuottaa tuskaa...
Ainoa huono puoli oli, että Pelaaja-lehden tieto mukaan laitettavasta soundtrackista on Kazuman mukaan tuulesta temmattu. :(
"Well, you win some, you lose some..."
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Perjantaina ostin, mutta kerkesin pelaamaan vasta maanantaina ja tiistaina peli olikin jo läpi, aikaa meni noin seitsemän tuntia.

Ei siinä mitään vikaa ollut, turhan lyhyt vaan. Vaikka onhan niitä Extra Missioneita vielä tehtävänä/etsittävänä.
 
Mikä oli mielestänne pelin vaikuttavin kohta? Minuun iski ainakin se massiivinen sota Aumaan Crevassessa. Tuo oli muutenkin vaikuttavaa nähdä, että pleikkarinpapparainen pystyy siihen, vaikkakin "pienellä" frameraten tippumisella :D.
 
Aamulla postilaatikosta löytyi kiva yllätys: ZoE2. Oli sitten todella kivaa odotella koulussa ruotsin tunnilla kotiinpääsyä. :D


Nyt 2h jälkeen peli tuntuu loistavalta. Vauhtia löytyy ja kontrollit toimivat kuin ajatus. Juonesta on vielä paha sanoa mitään, se on vasta lähdössä käyntiin.

Kojimalle tyypilliseen tapaan peli on visuaalisesti huikea. Grafiikka toimii niin teknisesti kuin taiteellisestikin ja hienot taustamusiikit vain parantavat tunnelmaa. Todella harmi, ettei mukana tullut sitä soundtrackiä...

Kaikki eivät varmasti tästä kuitenkaan pidä, nätin kuoren alla on yksinkertainen "hakkaa kaikki mikä liikkuu" peli jossa vain sattuu olemaan satoja vihollisia (ei, minä en liioittele, ainakaan paljoa) kerralla ruudulla.


Jos ZoE1 tuntui hyvältä, kannattaa ainakin kokeilal 2nd Runneria, sen verran laatutavaraa se on.

Ja kohta takas pelaamaan ;)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan DemonWithin
Mikä oli mielestänne pelin vaikuttavin kohta? Minuun iski ainakin se massiivinen sota Aumaan Crevassessa. Tuo oli muutenkin vaikuttavaa nähdä, että pleikkarinpapparainen pystyy siihen, vaikkakin "pienellä" frameraten tippumisella :D.

Jeh, se oli mainio pätkä. Eeppisen hetkinen tunnelma ja fiilis että tässä ei ollakkaan "yksi mies vastaan muu maailma" -asetelmassa.
 
Olipa peli!
Juuri läpäisin normal-vaikeustasolla.

Paras osio ehdottomasti taistelu jättimäisten ilma-alusten kanssa.
Pitää pelata vielä vaikeammalla vaikeusasteella läpi, josko siitä saisi lisää tappeluareenoita ja taistelijoita versukseen.
 
Mitä mieltä Z.O.E 2nd runnerista?

Oon pelannu ekan Z.O.E n useemman kerran läpi ja mua kiinnostas tietää että mitä mieltä pelaajat on siitä 2nd runnerista. En oo pelannu sitä mutta haluisin tietää että onko se ostamisen arvonen... se eka zoe oli ainaki iha loistava.
 
Ylös Bottom