Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox One

Vastaus: Xbox One

Jos Xbox Oneen tulee suomenkielinen puheentunnistus, niin mitenkähän tuo Xbox pitää lausua sille? Äkspoks vai ekspoks vai käykö molemmat?

Tuohon voi ihan itse vaikuttaa asentamalla X1:n kauppapaikalta löytyvän Voice Studio -sovelluksen, jolla voi lahjoittaa Microsoftille äänidataa (ja ansaita vähän gamerscorea).

Näytä liitetiedosto 12904

Myös Voice Studion X1-version suomen kielen tukea voinee pitää osoituksena siitä, että suomenkielinen puheohjaus ei jää pelkän jossittelun varaan.
 
Vastaus: Xbox One

Uusimmassa preview dashissa on jotain fyysisen pelin asennusta muutettu... en ihan ymmärrä mikä brainfart on kyseessä mutta kun kokeilin uudelleen asentaa thief pelin kokeeksi niin systeemi ei näytä mitä se oikein tekee...pelkkä installing ja nyt on mennyt reilu tunti ja asennus on 88% menossa [emoji13] 80% kohdalla ilmeisesti alkoi ladata 5gigan päivitystä ja sen jälkeen on ollut todella hidasta etenemistä. Siltikin, ensin n. 40min asennus että saadaan 20gt tavaraa kopioitua blurayltä kovalevylle tuntuu aivan liialliselta.

Netin hitaudelle ei mahda mitään mutta jumangegga, asiaa pitää kommunikoida paremmin käyttäjälle!!! Nyt ei saa mistään selville että mitä tapahtuu ja mitä vauhtia (varsinkin tuo päivityksen lataus pitäisi olla selkeämpi...mitä se olikin aiemmin)

Tauno Tavallisethan veis koneen takaisin kauppaan jos joutuisivat "levyasennusta" kattelemaan 2..3 tuntia..
 
Vastaus: Xbox One

Onko kenelläkään joutilasta kutsua tuohon beta dash ohjelmaan? Olen jo koittanut muutamalla foorumilla ruinata tuloksetta. Gamertagi on sama kuin nimi täällä.
 
Vastaus: Xbox One

Mikähän tuo Xbox Liiga mahtaa olla, jota ollaan somessa hypetetty viime päivinä? Tahtoo jo tietää! :D
 
Vastaus: Xbox One

Jonkinlainen X1-julkaisukiertue on luvassa. Samalla selvisi se mystinen liigaviittauskin:

Xbox starttaa elokuussa laajalle Xbox One -rekkakiertueelle ympäri Suomen. Luvassa on uuden sukupolven pelejä ja viihde-elämyksiä kiertueen vieraillessa Helsingissä, Tampereella, Salossa, Raumalla, Tuurissa, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa, Porissa, Lahdessa, Kuopiossa, Vaasassa, Lappeenrannassa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä ja Turussa. Xbox One vie käyttäjän hittipelien, television katselun, elokuvien, musiikin, urheilun ja Skypen keskipis¬teeseen. Xbox One -rekka toivottaa suomalaiset tervetulleeksi tutustumaan, miten pelaamisen, television katselun, treenaamisen ja viihteen elämykset olohuoneissamme muuttuvat entistä huikeammiksi.

Xbox One -rekkakiertue kattaa 16 kaupunkia ja tarjoilee mahdollisuuden testata uudenlaisia peli- ja viihde-elämyksiä ensimmäistä kertaa. Kiertue starttaa Tampereen Blockfestista 1. - 2.8. ja jatkuu aina marraskuun alussa järjestettävään DigiExpoon saakka. NHL 15 -pelijulkaisun kunniaksi kiertue saapuu myös jääkiekon Liiga-pelipaikoille ympäri Suomen, mukanaan himoittu Kanada-malja.

http://www.xbox.com/fi-fi/rekkakiertue

Ikuistetaan nyt vielä tarkempi aikataulukin:

1. - 2.8. Tampere, Blockfest, Ratinanniemi
7.8. Salo, Salon Iltatori
8.8. Rauma, Jääkiekon Pitsiturnaus, Kivikylän Areena
9.8. Tuuri, Miljoona Rock, Tuurin kyläkauppa
10.8. Seinäjoki, Duudsonit Activity Park
16.8. Helsinki, Tubecon, Hartwall Areena
22. - 23.8. Helsinki, Cheek-konsertit, Olympiastadion
30. - 31.8. Helsinki, Ruotsi-ottelu, Olympiastadion
1. - 2.9. Helsinki, Xbox One -lanseerausviikko, Rautatientori
4. - 6.9. Helsinki, Xbox One -lanseerausviikko, Narinkkatori
8.9. Rovaniemi, Rovaniemi
10.9. Oulu, Liiga-ottelu: Kärpät-Tappara, Energia-areena
11.9. Seinäjoki, Seinäjoki
12.9. Tampere, Tampere
13.9. Pori, Liiga-ottelu: Ässät-JYP, Porin jäähalli
16.9. Lahti, Lahti
19. - 21.9. Helsinki, Expert Expo 2014, Messukeskus
26.9. Turku, Liiga-ottelu: TPS-HIFK, HK-Areena
27.9. Helsinki, Kauppakeskus Kaari, Prisma
30.9. Kuopio, Liiga-ottelu: KalPa-Saipa, Data Group Areena
3.10. Tampere, Liiga-ottelu: Tappara-Blues, Tampereen jäähalli
4.10. Helsinki, Liiga-ottelu, HIFK-KalPa, Helsingin jäähalli
11.10. Helsinki, Jalkapallon EM-karsinta: Suomi-Kreikka, Olympiastadion
14.10. Helsinki, Jalkapallon EM-karsinta: Suomi-Romania, Olympiastadion
18. - 19.10. Helsinki , Verkkokauppa.com DIGI-messut, Jätkäsaari
21.10. Vaasa, Liiga-ottelu: Sport-Tappara, Kuparisaaren jäähalli
24.10. Lappeenranta, Liiga-ottelu: SaiPa-Ilves, Kisapuiston jäähalli
25.10. Hämeenlinna, Liiga-ottelu: HPK-Pelicans, Ritari-areena
31.10. - 2.11. Helsinki, DigiExpo 2014, Messukeskus

https://www.facebook.com/events/667099240041625/
 
Ihan hyvä idea tuoda konsoli sinne, missä on jengiäkin. Harmittavasti olen iltavuorossa, kun rekka saapuu naapurikaupunki Saloon.

Vähän on myös käynyt mielessä ostaa konsoli julkaisussa, jos työsopimustani jatketaan. Perhanan Master Chief Collection...
 
Vastaus: Xbox One

Se rekka kun parkkeraa johonkin kaupungin keskustaan, niin koko rekka + parikymmentä neliömetriä on tupaten täynnä jotain skidejä, eli mitään hyötyä siitä ei ole.

Muuten, en tiedä onko yleistietoa, mutta ne ilmaiset games for gold pelit Onelle voi lisätä latauslistalle vaihtamalla Xbox.comin localeksi sieltä alalaidasta vaikkapa United States, vaikkei vielä edes omista Onea. Laitoin itse nuo Maxin ja Guacameleen "ostoon" ja varmaan huomenna pitää laittaa myös Crimson Dragon ja Strike Suit Zero.
 
Vastaus: Xbox One

Kun se tulee Lappeenrantaan niin ilmeisesti tuon Liiga ottelun kanssa samaan aikaan, niin pitääkö minun hankkia liput otteluun vai tuleeko se siihen pihalle? Jos siis kenelläkään on tarkempaa tietoa.
 
Vastaus: Xbox One

Aika hyvä markkinointiveto Microsoftilta tuo Liiga-yhteistyö. Suomen suosituin urheilulaji ja sitä kautta taattu näkyvyys joka Liiga-paikkakunnalla. Mielenkiintoista seurata miten Spencerin lanseraama "Games, Games, Games!!!"-strategia tulee näkymään Xbox Onen markkinoinnissa täällä härmässä. Digiexpolla viimeistään pääsee itse todistamaan missä vihreä laiva seilaa.

Btw, asuukohan Killi tuolla rekassa seuraavat kuukaudet? :)
 
Vastaus: Xbox One

Xbox One ei vieläkään suostu hyväksymään Visa Electroniani pelejen ostelua varten ("use different way to pay" tjsp.) joten mietin että toimiiko nuo erikseen ostettavat ns. "lahjakortit" tuolla Xbox Onen puolella? Eli tällaiset: http://gamecodes.fi/Xbox-Live/Xbox-Live-15-euroa

Itse ainakin käytin noita, kun omistin Onen ja hyvin toimi (jenkkien marketplacelta pelit ja kortit Amazon.comista)

Jos ostat suomesta noita kortteja, niin sulla pitää vissiin olla Irlanti locationina.
 
Vastaus: Xbox One

Itse ainakin käytin noita, kun omistin Onen ja hyvin toimi (jenkkien marketplacelta pelit ja kortit Amazon.comista)

Jos ostat suomesta noita kortteja, niin sulla pitää vissiin olla Irlanti locationina.

Jos nyt meinaan Amazonista tuollaisen ostaa ja lisätä tuonne Xbox-tililleni niin mihinkä ne rahat niinkuin "siirtyy"? Koska eihän tuolla Xbox Onella ole mitään tiliä minne ne voisi siirtyä kun en pysty luomaan mitään Visa-tiliä tuonne. Näkyykö ne lisäämäni rahat jossain ja miten pystyn hallitsemaan niitä ostoja?

PS: en tiedä puhunko edes järkeä koska olen niin väsynyt.
 
Vastaus: Xbox One

Jos nyt meinaan Amazonista tuollaisen ostaa ja lisätä tuonne Xbox-tililleni niin mihinkä ne rahat niinkuin "siirtyy"? Koska eihän tuolla Xbox Onella ole mitään tiliä minne ne voisi siirtyä kun en pysty luomaan mitään Visa-tiliä tuonne. Näkyykö ne lisäämäni rahat jossain ja miten pystyn hallitsemaan niitä ostoja?

PS: en tiedä puhunko edes järkeä koska olen niin väsynyt.

Ne siirtyvät siihen sun käyttätiliisi, jolla olet kirjautunut sisään. Rahat näkyy ainakin Xbox360:llä melkein joka hiton kohdassa ja jokaisen oston yhteydessä, sekä lisäksi xbox.com -sivustolla.

edit:
Jahas, nykyään ei näykään enää xbox.comissa suoraan:

Täällä näkyy ainakin tilin saldo:
https://commerce.microsoft.com/PaymentHub
 
Vastaus: Xbox One

Jos nyt meinaan Amazonista tuollaisen ostaa ja lisätä tuonne Xbox-tililleni niin mihinkä ne rahat niinkuin "siirtyy"?

Rahat tallentuvat sen maan Live-tilillesi, joka sulla on käytössä koodin lunastaessasi. Jos ostat euromääräisen lahjakortin, se pitää lunastaa jossakin euromaassa (esim. juuri Irlannissa).

Jos myöhemmin vaihdat konsolisi maa-asetusta (vaikka ensi kuussa Suomeksi), et voi enää käytää Irlannin tilillä olevaa saldoa, vaikka valuutta onkin sama.

Tehdessäsi ostoksia konsolin kauppapaikalta voit maksuvaiheessa valita, vähennetäänkö hinta tililtäsi vai muulta tiliisi liitetyltä maksutavalta (kuten luottokortti tai PayPal).
 
Vastaus: Xbox One

Ostin Amazonista semmoisen 10$ koodin ja kyllähän se aika kätevästi toimi vaikka piti vielä Amazonista vaihtaa asuinalueeksi USA:n. Kauheaa pientä säätämistä mutta eipä tuo nyt kovin hankalaa ollutkaan.

Mietin vielä sitä että jos nyt satun ostamaan esimerkiksi jenkkien Liven puolelta jonkun pelin niin sehän varmaankin toimii vielä sitten vaikka vaihtaisin alueen Suomeksi kun vain on mahdollista?

+ Lisäsin kyllä myös PayPal tunnuksen tuolla Microsoftin sivulla mutta jostain syystä se ei Onella sitä huomaa, mutta eipä sillä niin väliä kun nuo kooditkin toimii moitteitta.
 
Ylös Bottom