Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 17 – Musta lista (Muistakaa mainita konsoli)

Vastaus: NHL 17 – Musta lista (Muistakaa mainita konsoli)

Lainaus jatkoajan keskustelusta: (2 eri kirjoittajaa)
"P[FONT=&quot]leikkarin puolella [/FONT]jonivoittaa100, joukkue Kovalskit [FONT=&quot]päätti vikan erän lopun pyörii kiekon kanssa omalla alueella 4-5 johdossa. Laitoin viestii perään, niin oli kuulemma pakko varmistaa 2. divarin mestaruus ja oli kuulem[/FONT][FONT=&quot]ma niin hikisesti hakannu 2 pakkovoittoo..."

[/FONT]
Jota lainattu:
"[FONT=&quot]Hmmp.. ihan ku oisin pelannut ko kaiffaria vastaan kolmos divarissa ja sama homma oli siinäkin. Eli johtoasemassa pyöri omassa päässä. Liekkö oli sit silloinkin pakko ottaa 3 divarin mestaruus tuolla tavalla varmistamalla.."[/FONT]

Noista toki voisi tehdä omat listat seuraavaan peliin, kun tuo syncro on reilusti pahempi rike mitä pyöriminen.

Ahaa, olisiko mahdollista saada nimeä pois listasta?
En omaa "mainetta" halua liata jollain yli 400 peliä sitten tapahtuneella asialla jota ittekkin kadun, varsinkin kun vaan kuulemma pyörin sillon loppuerän

Tokihan. Ei nämä listat mitään ihmisen mollaamislistoja ole, hyvä jos parannettu toisen osapuolen pelinautintoa siellä.

Mitä toi sit oli? Hyökkäysalueelta lähdetään pois omalle alueelle karkuun. Ei toi jääkiekkoa ainakaan ole..

Eipä tuo omaankaan silmään miltään mahdottoman törkeältä näytä. Enemmän ihmetyttää kavennusta hakevan jannun toiminta. Viimeinen minuutti ja edelleen parkkeerataan neljän miehen linja omalle siniselle. Vähän lisää painetta niin siellä omissa on paljon vaikeampi pyöriä. Omaa maalia kiertävät syövät ovat sitten täysin oma rotunsa.

No en mä sitä tiedä miten törkeää tuo on, mutta en mä itse tuollaista vastaan pelais. Ei tollanen kuulu kiekkoon.

Raadon kanssa samoilla linjoilla, ei tuo pahinta ole mitä vastaan on tullut mutta eleet olivat varsin tutut. Jos karvaus olisi ollut kovempaa niin varmaan olisi vihu pakitellut oman maalin taakse.

Sent from my iPhone using Tapatalk

^No juu, myönnetään olisi omakin verenpaine noussut siinä vaiheessa kun Josi lähtee hyökkäyssiniseltä pakittelemaan, mutta niin kauan kun ei omaa maalia kierretä nielen kiukkuni.

E: Ja kuten jo todettu niin kovin oli passiivinen tasoitusta hakenut joukkuekkin.

Vastaus: NHL 17 – Eashl bug abusers

Miten bännien tai jonkin muun rangaistuksen hommaaminen tietylle joukkueelle onnistuu?
Pelasimme parin kaverin kanssa eashl, meitä siis 3 ja vastustajia 5. Johdimme 3.erän alussa 9-3. 3.erän puolivälissä vastustajat alkoivat ottamaan maalivahtia pois ja takaisin jatkuvalla syötöllä, sekä alkoivat viskoa kiekkoa katsomoon aina sen saatuaan. 1 mun omista frendeist tiesi et ne yrittää jotain bugia/glitchiä ja niinhän siin sit kävi. Matsin loputtua ei joukkueemme pelatuissa peleissä ollut mitään merkintää että koko ottelua olisi edes pelattu. Vitutti suunnattomasti. Jopa niin paljon että jaksaa vähän nähdä vaivaa että kyseiset apinat ei selviä kuin koira veräjästä. Meillä on kaikkien vastustaja joukkueen pelaajien tunnukset selvillä + videotallenteet kyseisen 3.erän peeloilusta.

PSN: HENKKA194 - KIEKKOVEHMAA

Menin 5minuutissa 2-0 johtoon... Loppupelin kyseinen hermanni heitteli kiekkoa katsomoon. VAROKAA

Ps4 käyttäjä Jontterih alotti synkroomisen toisen erän alussa, pelin ollessa 3-0

pauka83 (ps4). Rämpytti veskaria edes takas pois joka katkolla, mut onneks ei saanu syncroa onnistumasn.

Ps4 käyttäjätunnus and041982 aloitti syncroamisen 8 minuuttia ennen loppua 7-3 tilanteessa ja onnistui minuutti ennen loppua laittamaan pelin poikki.

PS4 käyttäjänimi ConnorMcbender, aloitti syncroamisen ekassa erässä ja onnistui kolmannen erän lopussa. Kyseessä suomalainen sankari käyttäjänimestä huolimatta.

Ps4: Käyttäjätunnus Castlehill95 joukkueella Hc Murskaajat. Syncroa toisen erän puolivälistä saakka mutta ei reppana siinä kuitenkaan onnistunut. Pelitaidoiltaankin puhdas 0..

Vastaus: NHL17 – Mustalista (Muistakaa mainita konsoli)

Tätä kuulemma edeltänyt syncroyritys, jonka vuoksi ajanpeluu on tapahtunut. Poistetaan listalta ja jäädään pohtimaan kumpaa sitten uskoisi.

Kävin keskustelun Jobeyzin kanssa tuosta ajan pelaamisesta ja hän syytti minua silloinkin syncroamisesta. Synctoamista en ole ikinä harrastanut enkä kyseisessäkään pelissä kuten Jobeyz hyvin itsekin tietää. Pelissä otin varmasti typeriäkin jäähyjä mutta siinä kaikki. Jobeyzilta huonoa käytöstä ja pahoittelulla oltaisiin selvitty mutta koin parhaaksi ilmoittaa kyseisestä pelaajasta että muut tietävät minkälaista vastustajaa tämän nimimerkin takaa on tarjolla.

Mmkay. Mikäli kyseinen nimimerkki tulevan pelin osalta raportoidaan muualtakin, niin takaisin listalle toki. Yritän olla mahdollisimman rehti ja puolueeton näissä, kun ei tää kuitenkaan nyt niin vakavaa ole sinänsä. Huomautin kyllä kyseiselle nimimerkille videotodisteista.

Onkohan näiden todisteiden lähettäminen sitten turhaa jos valehtelemalla saa nimen pois listalta? Ei mun maailmaa kaada mutta tekee tän listan ylläpitämisen auttamisen turhaksi.