Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS4: Lisälaitteet ja tarvikkeet

Ohjaimissa on yleensä kyllä sen verran virtaa suoraan paketista, että ne voi kyllä ottaa käyttöön saman tien. Vanhoja/olemassaolevia ohjaimia ei tarvitse mitenkään deaktivoida


Mikä tahansa toimiva micro-USB-kaapeli riittää. Ei siinä konsolin mukana tulleessa markan narussa ole mitään erikoista.


Kiitoksia selvennyksistä. Sitten täytyy selvittää se että onko siinä ostetussa kaapelissa mahdollisesti joku vika. Meinaan tosiaan kun sillä ei heti toiminut. Mutta sitten sillä vanhalla toimi :).
 
Kiitoksia selvennyksistä. Sitten täytyy selvittää se että onko siinä ostetussa kaapelissa mahdollisesti joku vika. Meinaan tosiaan kun sillä ei heti toiminut. Mutta sitten sillä vanhalla toimi :).
Jos ohjain tilttaa nii siel takana on nuppineulan kokonen reikä ja kun sitä+ps +option nappulaa painaa pohjaa 5sec nii se resetoi sen ohjaimen.
Jos siis tulee tulevaisuudessa ongelmia.
 
Viimeksi muokattu:
Jos ohjain tilttaa nii siel takana on nuppineulan kokonen reikä ja kun sitä+ps nappulaa painaa pohjaa 5sec nii se resetoi sen ohjaimen.
Jos siis tulee tulevaisuudessa ongelmia.


Okei. Täytyy sitten koittaa sitä jos tulee joskus ongelmia.

Mites muuten se valo siellä ohjaimen takana. Riippuuko se pelistä vai onko sillä tekemistä esim sen suhteen millainen varaus ohjaimenvirrassa on? eli

vaihtuuko väri jos ohjain on täynnä tai melkein tyhjä virrasta?
 
Mites muuten se valo siellä ohjaimen takana. Riippuuko se pelistä vai onko sillä tekemistä esim sen suhteen millainen varaus ohjaimenvirrassa on?
Väri vaihtuu ihan pelin ja pelaajan (ts. jos on useampi ohjain kytketty, jokaisella on oma värinsä) mukaan. Ohjaimen akun varauksesta se ei kerro mitään.
 
Hei !

Olisiko teillä suositella minulle 6-8 teraista ulkoistakovoa ps4:n kaveriksi ?
Toiveena olisi hintaluokka 200-400€
 
Toimiiko PS4lla mitkään bt tyyppiset nappikuulokeratkasut? Olisi silon tällön mukavemmat käyttää kuin nuo Sonyn omat kuppikuulokkeet. Äänenlaatu pitäisi olla kuitenkin jotenkuten hyvää tasoa. Hinnalla ei väliä. Tuo pleikan mukana tullut nappikuuloke ei tarvetta tyydytä ja pitäisi saada ääni molempiin korviin.

Kiitos vinkeistä!
 
Toimiiko PS4lla mitkään bt tyyppiset nappikuulokeratkasut?
PS4 ei suoranaisesti tue Bluetooth-kuulokkeita peliäänien tai edes äänikeskustelun suhteen lainkaan. Joten jos täysin langattomia nappikuulokkeita tahtoo PS4:n kanssa käyttää, ei se ainakaan mitenkään helposti tule onnistumaan.
 
Tuli ostettua razor thresher ultimate kuulokkeet ja nyt huomasin että razor thresher 7.1 luurit olis ollu yli satasen halvemmat. Elikäs mitä muuta eroa noissa on kuin tuo ultimaten turhanpäiväinen teline ja ylimääräistä kävelyä aiheuttava lähetin? Tuleeko noiden tavallisten treshereiden kanssa äänet ps4:stä vain stereona vai mistä tuo hinta ero? On kyllä aivan mahtavat luurit noihin steelseriesin H ja 800 sarjan rimpuloihin verrattuna, ainut mitä jäin niistä kaipaamaan on vaihdettava akku.
 
Ständiin saa optisen sisääntulon, ja sit voi napilla vaihtaa PS4:n ja PC:n väliä. Ellei toi optinen ole dealbreaker, niin vähän kallishan pelkkä ständi on...

http://prntscr.com/hrc13p
http://prntscr.com/hrc1f9
Tota nappia millä voi vaihtaa pc:n ja ps4:n välillä oon eniten ihmetelly kun sillä ei ole mitään virkaa, joutuu piuhat kuitenkin vaihtamaan. Siinä mukana tulleissa ohjeissa kun käsketään ps4 liittämään sekä optisella että usb piuhalla jolloin kaikki liittimet on jo varattu. Lisäks toi kun se ständi ottaa virrat usb:n kautta niin koko roska sammuu jos joutuu pleikkarin uudelleen käynnistämään, ständilläkään ei tee mitään kun pleikkari pitäisi sit jättää valmius tilaan jos siinä alkaa luureja lataamaan. Et jos tosiaan on niin että toi optinen liitäntä on ainut ero niin tarvii palauttaa nämä ja ottaa ne halvemmat tilalle niin ei tarvi tuota virtanappii käydä painelemassa.
 
Yleensä täällä on aikaste viisasta porukkaa jotka osaavat auttaakin.

Ongelma on sellainen, että on tullut hommattua tuon pleikkarin kylkeen 4tb ulkoinen kovalevy. Kaikki oli iloista ja jännää siihen asti kunnes tuli alustamisen aika. Alustamisen jälkeen, vai oliko ennen, pleikkari halusi valita kahdesta vaihtoehdosta - exFat ja FAT32 - jommankumman. En nyt muista kumman valitsin mutta vain jälkikäteen mieleen kumpi olisi ollut oikea vaihtoehto jos haluan saada pelit ja sovellukset ulkoiselle kovolle. Joten kysynkin teiltä kumpi valita???

Toinen ihmetyksen aihe on se, että laitoin juurikin tuon ulkoisen kovalevyn kiinni PS4 Slimin reunasta löytyvään usb paikkaan mutta PS4 ei tunnistanut kovalevyä, mutta heti kun vaihdoin paikkaa keskeltä löytyvään usb koloon niin heti tuli ilmoitus konsolilta että ulkoinen tallennustila löydetty. Jälleen kysyn, että mitä ihmettä???

Kyselen ja ihmettelen näitä asioita kun en ole mikään tekniikkaguru ja ajattelin kysästä asiaan perehtyneiltä.
 
Kaikki oli iloista ja jännää siihen asti kunnes tuli alustamisen aika. Alustamisen jälkeen, vai oliko ennen, pleikkari halusi valita kahdesta vaihtoehdosta - exFat ja FAT32 - jommankumman. En nyt muista kumman valitsin mutta vain jälkikäteen mieleen kumpi olisi ollut oikea vaihtoehto jos haluan saada pelit ja sovellukset ulkoiselle kovolle. Joten kysynkin teiltä kumpi valita???
exFAT on modernimpi ja muutenkin parempi valinta. Tosin jos tarkoitus on asentaa sinne pelejä, ei valinnalla ole oikeastaan mitään merkitystä, sillä PS4 alustaa levyn ihan omalla tiedostojärjestelmällään.

Toinen ihmetyksen aihe on se, että laitoin juurikin tuon ulkoisen kovalevyn kiinni PS4 Slimin reunasta löytyvään usb paikkaan mutta PS4 ei tunnistanut kovalevyä, mutta heti kun vaihdoin paikkaa keskeltä löytyvään usb koloon niin heti tuli ilmoitus konsolilta että ulkoinen tallennustila löydetty. Jälleen kysyn, että mitä ihmettä???
Tätä en osaa nyt näin aamutuimaan selittää. Molempien USB-porttien pitäisi toimia ihan samalla tavalla. Ehkä konsolin uudelleenkäynnistys olisi auttanut, mene ja tiedä.
 
En nyt muista kumman valitsin mutta vain jälkikäteen mieleen kumpi olisi ollut oikea vaihtoehto jos haluan saada pelit ja sovellukset ulkoiselle kovolle. Joten kysynkin teiltä kumpi valita???

ExFAT olisi parempi vaihtoehto External Storage -levylle, jos haluat säilyttää mm. videoita levyllä (FAT32 ei tue yli 2GB tiedostokokoja). Tähän liittyen olet tosiaan tehnyt siitä juuri External Storage -levyn. Sitä voi siirrellä PC:n ja konsolin välillä.

Jotta sille saa tallennettua pelit ja applikaatiot siitä pitä tehdä Extended Storage. Silloin levystä tulee suora käyttöjrjestelmän jatke eikä sitä muut laitteet osaa lukea, vastaavasti PS4 ei sellaista luodessa kysele mikä tiedostojärjestelmä kelpaisi. Normaalisti valintaan pääsee Settings -> Devices -> USB Storage Devices ja valitsemalla kovalevy, mutta nyt kun se on jo External Storageksi tehty, hyvä kysymys osaako konsoli arvata että haluat poistaa koko tiedostojärjestelmän ja tehdä siitä Extended Storagen... Kokeilemalla selviää.

Tuo USB-portti on erillinen asia ja mun mielestä voisi alkuun keskittyä tähän akuuttiin ongelmaan, että saat sen kovalevyn pelikäyttöön :)
 
Normaalisti valintaan pääsee Settings -> Devices -> USB Storage Devices ja valitsemalla kovalevy, mutta nyt kun se on jo External Storageksi tehty, hyvä kysymys osaako konsoli arvata että haluat poistaa koko tiedostojärjestelmän ja tehdä siitä Extended Storagen...
Kyllä sieltä pitäisi löytyä Formatoi laajennetuksi tallennustilaksi -vaihtoehto. Levyllä oleva data ja tiedostojärjestelmä jyrätään PS4:n omalla alustuksella, ja sen jälkeen sinne voi siirtää/asentaa pelejä ja sovelluksia.
 
Onkos tossa Sonyn Platinum Headsetissä toi 7.1 ääni yhtään parempi, kuin Wireless Headset 2.0:ssa?

Mulla joskus oli 2.0 headsetti, mutta toi 7.1 ääni oli ihan täyttä paskaa niissä ja tulikin pelattua ilman sitä. Jotenkin tuntuu, että toi Platinumien 3d-ääni on hylätty kokonaan, kun taitaa olla vain muutama peli joka sitä hyödyntää ja ei viitsisi 200€ pistää kuulokkeisiin jos niiden hehkutettua ominaisuutta ei hyödynnetä.
 
Onko jollain kokemusta Razerin Raiju-ohjaimesta? Onko hintansa arvoinen? Löytyykö joku parempi vaihtoehto? Dualshock 4-kiintiö alkaa olla täynnä. :)
 
Onko jollain kokemusta Razerin Raiju-ohjaimesta? Onko hintansa arvoinen? Löytyykö joku parempi vaihtoehto? Dualshock 4-kiintiö alkaa olla täynnä. :)

Itselläni on kyseinen ohjain ollut ja r2 näppäin hajosi n. 3kk käytön jälkeen. Vastaavia vikoja ollut myös muutamalla muulla ystävälläni, että r2 ja/tai l2 muovit hajoavat ja näppäimet pohjaavat tai eivät muuten toimi kunnolla. Muuten raiju istuu todella hyvin käteen ja vaikutti hyvältä ohjaimelta.
Vaihdoin itse nacon revolution pro 2 ja olen toistaiseksi ollut tähän ohjaimeen todella tyytyväinen. Tosin Naconin nuolinäppäimet ja vasen tatti ovat erilailla sijoiteltu, kuin raijussa tai normaalissa ps4 ohjaimessa ja tämä ei välttämättä kaikkien käteen sovi.
 
Ylös Bottom