Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 18 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Se Weekend Leaguesta. 4 peliä riitti kertomaan ettei tartte yrittää enempää. Mun taso on jäätävän paska Fifassa.
mä liityn joukkoon, 5 yritys jo ohitte ja 4/5 yrityksistä päättyy heti ensimmäiseen matsiin ja parhaimmillaan päässyt vaan semi-finaaliin. :confused:
 
DKT on pirun vaikea, varsinki nyt kun on pelaajaa palkintona. Ite otin ealle yhteyttä niin päästivät sisään. Helposti saa 11 voittoo per vkpl kasaan.
Joo toi karsiminen on niin paskaa... pääsin kerran sisään ja sain 17 voittoo.... seuraavalla viikolla raja tippu siihen 11. Nyt ei oo päässyt edes selfhelp-toolin kautta vaiks on ollu noita fakin katkoksis
 
Divaripeli, Morata kärkeen ja hattutemppu sillä, Pelaaminen oli kivaa, eikä mitään syöpäpalloa. Ok, vastustaja oli järkyttävän surkea, mutta silti se pelasi jalkapalloa.

Viä pitäs löytää Argentiina, Portugali ja Saksa debyyttimaaleja yrittämään. Belgia menee Lukakulla, jonka ostin ihan vakkarikokoonpanon testiin. Morata takas myyntiin ja 2 player packista Messi+Ronaldo
 
Niin... Ea tuesta chattasin jonku kans ja päästi mut sisään :D tuli pieni kiire pelata wl kun elettiin sunnuntai-iltaa.
Pitää kokeilla itsekin. Vuodatan kyyneleitä että juu kuule pelannu Fifa 93:sta asti ja koskaan oo päässy WL:n, kun en vaan osaa pelata karsintaa läpi! Möhö!
 
Olipas mukava tuo eilinen promo kun sai keventää joukkuetta ja kun pakkatuurikin oli kohtuullisesti kohdallaan, niin tänään keräilin Rijkaardin tuonne keskikentän pohjalle. Uskomattoman hankala päätös vaikka toinen vaihtoehto oli Puyol. Ei Futheadin keskustelujen perusteella olisi pitänyt olla minkäänlainen päätös kumman tekee, mutta kyllä El Gran Capitan silti kovasti houkutteli. Sen verran menee kolikkoa kiinni noihin iconeihin, että pakkokin toki miettiä. Henkke Larsson on kyllä ollut täyttä kultaa, vaikka sitäkin piti tovi pohdiskella ja samalla tavalla Rijkaard dominoi omalla paikallaan.

Kannattaako tuo PTG Isco laittaa myyntiin nyt vai odottaa hetken aikaa? Voishan sen tumpata tuonne pakkaan ja ottaa vaihdossa jonkun turhakkeen, niin ei tarttis murehtia.

Mitkä noista Ranskan liigan joukkueista aiheuttaa eniten ahdistusta? Keräillyt nyt muutamat huvikseen tässä alle ja mietin lähtiskö keräämään loppujakin.
 
Argentiina läpi Higuainilla, 5 maalia paino jannu. Belgia Lukakulla 2 maalia. Higuain menee SBC:ihin ja Lukaku jää rosteriin. Seuraavaksi Saksa, johon rakensin Bundesliigan takas. Sit viä huomenna Portugali jostain kautta. Ihan kivaa puuhaa.
 
Tulipas sitten kokeiltua uutta joukkuetta dkt:ssa.

En ole ikinä voittanut tuota turneeta noin helposti. 4 ottelua ja 4 voittoa ekalla yrityksellä.

Companion_2018-03-12-22-23-10.png

Kyllä, sieltä löytyy prime icon bakayoko jonka pallonriistot on omaa luokkaansa. Ja myös edellisestä fifasta kaikkien rakastama smalling :D

Sanen paikalle oon vielä miettinyt jotain muuta, vaikka se iskikin tuossa turnauksessa maalin per peli (mm. finaalin voittomaalin). If Perisic on pyörinyt mielessä.

Nyt vois käydä lyömässä tuon ptg lukakun siihen spring tradeable sbc:hen.
 
Viimeksi muokattu:
Pitihän tuo pelin paras veska mahduttaa joukkueeseen ni tämmösel pelaillaan nyt. Testailin myös wl aikana tif milinkoviccia mut testien perusteella tykkään enemmän tosta motm taliscasta. Maksaakin 200k vähemmän + paremmat linkit. Telleskin ihan loistava laitapakki vaikka pelaa 8 chemillä.

Tuntuu et joka pelipaikalla on nyt just siihen sopiva pelaaja ja vaikea enään keksiä mitä vois parantaa jos ei puhuta todella isoista määristä coinsseja mitä olis laittaa pelaajiin.

Semmosel 350k vois parantaa joukkuetta jos keksis et mitä. Musan tilalle ehkä joku nimekkäämpi äijä, mut pakko myöntää et on se pirun hyvä. Iso plussa tiukoissa peleissä ku stamina 99 ni pelin lopussakin vielä aika fressinä.

Screenshot_20180313-175746-01.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
Jee meitsi nosti elämäni ekan legendan! Tein tänään tylsyyttäni MLS liiga SBC:tä ja jostain random rectum pakasta aivan puskista tuo halvin Bergkamp.
 
Pojjat,

Voin toki olla väärässä, mut SPOTM Kanen ja SPOTM Salahin kohdalla tais olla kyse siitä että annettiin mahis upata se alkuperänem POTM?

Ja kun laskee yhteen 1( EA kairaa sijoittajia ahteriin) +1( naapurin sokea Marjattakin osaa kaivaa kuvion noista kahdesta edellisestä POTMista), niin ehkä kannattaa ainakin olla karvan verran varovainen? Toki POTM Son olis sen verran korkeelle reitattu että jotenkin sen SBCn hintaa pitää nostaa.... Spurs ei muuten pelaa enää täs kuussa Premiä
 
Onpas tuo DKT nyt vaikeeta puurtamista, 4x putkeen finaalissa tukkaan, jokaisessa kolmessa matsissa ennen finaalia tullut ragequittia... Hohhoijjaa
 
Nakkasin sen DKT palkinto PTG Lukakun siihe untradeable sbc:hen -> PTG Bernardo Silva -> PTG Plattenhardt -> PTG Martins -> PTG Dembele

Jaksaiskoha vielä yrittää jos se antas jonku hyvän kortin. :D

Mitäs ootte mieltä pitäskö myydä toi mun nykynen SIF Firmino pois ja ostaa tilalle PTG Firmino. Joku 70-80k tossa joutus maksamaa mut tykkään tost firminosta todella paljon ja luulen et sillä ois hyvät mahikset saada uus parempi kortti jossain vaiheessa?
 
Mil hinnal oot ostanut? 84 & 86 sonit ollu jo toista päivää 200k kieppeillä, onko wörtti? Vaiko jos odottaisi huomiselle, kun luulisi tulevan uus son lisää :D
200k ostanu tota 86 ratingillä varustettua. Olihan tuossa agueronkin sbcssä vaadittiin tuo iffi ja hintahan karkas pilviin. Itsellä on aikomus laittaa pari noista myyntiin hetkeä aiemmin ennenku julkastaan sbc ja loput jälkeen. Jos tulee turpaan niin sitten tulee. Tuskin hirveen rajusti.
 
Ylös Bottom