Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Gran Turismo Sport



GT Sport saa tämän kuun lopussa ison päivityksen. Luvassa ainakin uusi rata, ajohaarniskan muokkaus ja seitsemän uutta autoa, kuva-arvoitus näistä on jo jaettu siluettien muodossa. Yksi autoista on F1-mallinen ja yllä olevassa twiitissä Kaz heittää yksityiskohtia ilmaan. Tutkivaa työtä on tehty ja on selvinnyt, että kuvat ovat 2017 vuoden Mercedes-AMG:n F1 voittaja-autosta.
 
Jokohan ne saisi muutosta muovirenkaisiin... saisivat pudottaa suurimman osan rengastyypeistä pois ja saada tuon matalissa nopeuksissa liukastelun pois.
Päivityksen autoissa ei kyllä montaa normiautoa ole :(
 
Päivitys tuli.. mitään ei kyllä rengasfysiikoista muutoslista puhunut.. testasin toki m4 bemua, vaikea sanoa..tuntui padilla hallittavammalta vaikka heitteli edestakaisin.. placeboa tai rata/aika (vaikuttaako nämä edes?)
 
Näköjään uusi päivitys tuo mukanaan myös mikromaksut, vaikka niitä ei pitänyt tulla:

https://kotaku.com/gran-turismo-sport-gets-microtransactions-a-year-after-1827969067

Pay-to-win?
Business-strategia on näköjään muuttunut. Mutta ei tuo ole kyllä lähellekään 'pay to win' tässä konseptissa.
Kaupasta saa ostettua nyt vain alle 2000 000 krediittiä maksavia autoja rahalla, joten varsinkin 20 miljoonan Cr:n autot ovat vielä melkoisen grindaamisen takana.
 
Jouduimpa heti micromaksujen uhriksi kun menin ostamaan 2.95€ maksavan Mersun formulan storesta. 2M€ olisi maksanu pelissä, en jaksanu odotella että saisin pelaamalla sen kasaan. Mutta formula on hetken harjoittelun jälkeen oikein oiva peli ajaa. Suorastaan jännä koska usein mutkan pääsee paremmin kaasu pohjassa kun jarruttelemalla.

Kyllä heti pyörähtää ympäri jos rengas vähänkin osuu radan reunaan, että tarkkana saa olla ajolinjojen kanssa ja pitää koko ajan täysillä keskittyä tällä ajamiseen. Mutta loistavaa että saatiin lisää pelattaa jälleen. Toivottavasti jatkuu näin tulevaisuudessakin.
 
Samoin tuli ostettua. En jaksanut selata kaikkien valmistajien autoja, mutta onko tässä lisäksi muita F1 autoja kuin se yksi gran turismo formula?
 
Joku bugi vissiin tuossa mersun F1:ssä kun alaspäin vaihtaa vaihteita :confused: Kohtuu naurettavaa että tällainen on päässyt peliin.
Muuten tykkään kyllä ajella sillä. Pätsiä odotellessa.
 
Miks tuo päiväkohtainen kilpailu, jossa kolme kisaa saman teholuokan autoilla ajetaan ei enää päivittäin vaihdukkaan!
 
On se ihan kiva ajaa mutta yllättävän paljon liukuu ja pito hävii yhtäkkiä , jos vertaa F1 peleihin niin ero on aika suuri
Tässä kierros suzukasta

 
Pitääpäs laittaa tuo GT Sport latautumaa ja kokeilla sitä Hamiltonin Mersua :D
Yleensä kun peliin tulee niiin sanotut mikromaksut niin pelin itsensä sisään tulee jonnekin selkeä valinta missä lukee PS Store.
Nyt ei puoleen tuntiin oo sitä lyötyny niin joku voi kertoa missä se pelin sisällä on? :eek:

Vai pitääkö tässä todella selata tuo koko Storen noin 300 autoa että löytää yhden mersun?
 
Yleensä kun peliin tulee niiin sanotut mikromaksut niin pelin itsensä sisään tulee jonnekin selkeä valinta missä lukee PS Store.
Nyt ei puoleen tuntiin oo sitä lyötyny niin joku voi kertoa missä se pelin sisällä on? :eek:
Kun autoa ostaa, se antaa valita siinä vaiheessa, maksetaanko pelin sisäisillä krediiteillä vai ostetaanko ihan oikealla rahalla.
 
No mitäs porukat on mieltä uusimmasta rengas fysiikka päivityksestä?

Näin pädi kuskina tämä on nyt siinä tilassa kuin pitää eli pääosin sopivilla renkailla tuntuu auto olevan hallinnassa eikä mitään wtf fiiliksiä tai yllätyksiä tule. Tätä aiemmin > 300-400 heppaset takavedot oli oudon luirun tuntuisia, nyt niillä voi vähän jo leikkiä.

Jos nyt sallitaan pientä vertailua niin hyppäsin suoraan tästä forza7 ja vähän yllätys oli että jarrutukset meni siinä heti pitkäksi gts pelituntumalla.. f7 ottaa edelleen paremman tuntuman autoilla nollasta kiihdytykseen, autot revittää juurikin sen verran kuin niiden ehkä pitäisi ja antavat enemmän palautetta korin liikkeillä ja renkaiden irtoamisen osalta..

Noh, jos ei ees-taas vertaile niin hyvä että gts on nyt "pelikunnossa"... online kisoja en ole juurikaan ajanut, ei vasn kiinnosta. Yksinpeli ainakin vielä jaksaa kiinnostaa ja vooppi mättö kavereiden kanssa.
 
Ylös Bottom