Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Black Ops 4

60fps se on varmaan joka konsolilla, kuten kaikki CoDit ovat olleet jo edellisen sukupolven koneillakin...

Digital foundryn mukaan normi ps4:llä ja xboxilla 60fps karkelot ovat melko harvinaista herkkua olleet jo useamman osan ajan.. Pelit pyörii aikalailla perus konsoleilla siinä 40-50fps ja jopa allekkin.
 
Musiikkivalinnat näissä pelin trailereissa on kyllä aina ihan päin sanonko mitä :D Mutta näyttää kyllä todella hyvältä.
 


Ei tuo nyt trailerin perusteella paskemmalta näytä. Mielenkiinnolla maanantaina testiin.


Mahtavan näköistä menoa! Juuri sitä mitä oli odottanutkin. Codin pelattavuus vie Battle Royalen tarinaa taas huimasti eteenpäin. Maanantaina!
 
Viimeksi muokattu:
Näyttää pirun hyvältä, taitaa codari olla parempi tänä vuonna kuin bäfä betojen perusteella. Ww2 on jo niin nähty.
 
Treyarch striimaa perjantai-iltana arviolta klo 21 alkaen. Onko kyseessä tekijöiden haastattelu vai myös pelikuvaa, siitä ei ole varmaa tietoa.

Blackout-Stream.jpg
 
Nyt näyttää semmoiselta BR mitä tässä on odoteltu, voi olla että räjäyttää pankin.
 
Tulee pitkä vkl odotella betan alkamista, koskaan ennen odottanu COD betalta mitään kun sen on tienny mitä sieltä suurinpiirtein tulee, mutta nyt ollaan uuden ja jännän äärellä. Hype on ainakin Blackoutin ympärillä kova.
 
Toi blackout traileri näyttää kyllä pelimekaniisesti erittäin hyvältä. Mutta sitten taas, battle royale. Ei ole kyllä mua varten tehty. Codien kartat on mennyt jatkuvasti yhä vaan labyrinttimaisempaan suuntaan ja nyt kun kerrankin olis tuossa moodissa avoimempaa maastoa niin sitten se on tuota br.

Codin pelimekaniikoilla lisäksi joku toisenlainen pelimuoto respawneilla tuohon br karttaan, siinä olis se juttu. Eikös pubgiinkin tullut joku war pelimuoto eli jotain samanlaista tuohonkin. No joo ei varmaan tapahdu mutta toivotaan.
 
Joku tubettaja ei jaksanut multiplayeriä suositella tästä. On kuulemma muuttunut semmoseks, että tarvis olla oma porukka millä pelaa ja ns taktinen? Pitääkö väite ollenkaan paikkaansa? BR kiinnostaa jollain tasolla, mutta vaikee uskoo että codi siitä mitään juhlaa saa aikaan, mene ja tiedä..
 
Ei tuo nyt trailerin perusteella paskemmalta näytä. Mielenkiinnolla maanantaina testiin.

Kyllä se valitettavasti näyttää. Battle Royal ja COD superglue liimatähtäin ei kuulosta oikein hyvältä combolta alustavasti mutta positiivinen yllätys jos olenkin ihan väärässä.
 
Onkos tästä tulossa avointa betaa? Ei tuo Battle Royale huonolta näyttänyt, mutta pitäisi päästä testaamaan ennen ostopäätöstä.
 
Oli hauska tuon striimin päätteeks kun chatti alko itkemään että miksi ei näytetty peliä?? Eihän sitä kukaan luvannu että näytettäis niin en tiedä mistä saivat päähänsä.
 
Siel ois päivitystä luvassa jos Black ops 4:sen betan käynnistää, kokoa tais olla 14 gigaa.
Vois tänä yönä päivittää, hyvällä tuurilla Blackout on jo huomen pelattavissa, koska ainakin aikasemman Betan servut meni päälle 24 tuntia aikasemmin.
 
Ennakkotilasin Black Ops 4:n PSN Storesta. Löytyykö Blackoutin betaa vielä vai odotetaanko tässä maanantai-iltaan?
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom