Call of Duty: Black Ops 4

janneus

Active Member
Tähänkin tosiaan saatiin tuossa joku viikko takaperin myös boxille competitive playlist. About puoli vuotta alkuperäisin julkaisun jälkeen saatiin varmasti huonoin koskaan pelaamani "ranked" playlisti. Pääset muutaman päivän välein vaihtuvien seasonien alussa aina johkin random divisioonaan. Jokaiseen divisioonaan tulee lisäksesi 49 muuta pelaaja. Jos olet seasonin lopussa paras/parhailla sijoilla divisoonassasi, saat merkkejä. Tarpeeksi merkkejä keräämällä saa rankkeja. Okei, okei. Kuulostaa oudolle, mutta ehkä jotenkin toimivalta? Entä jos kertoisin, että näihin aikaisemmin mainitsemiini divisioo... neihin? Divisioihin? Divareihin... valitaan porukka randomilla. Saatat päästä divariin missä kaikki muut pelaavat ensimmäistä kertaa. Hieno juttu, olet kauden loputtua ykkönen. Tai ehkä et olekkaan, koska häviät kaikki pelisi, koska oma joukkue etsii yhä itsensä lisäksi myös käsiään. Palkkioksi tästä kaikesta saat rankkeja, jotka kaikki ovat käytännössä saman arvoisia, koska ne eivät vaikuta mihinkään. Friendly Fire on myös päällä, eikä ole lainkaan tavatonta että joku luupää tykittää ilmaiskun hard pointtiin missä ei ole yhtään vihollista, tappaen näin ollen koko oman tiimin. Rangaistus kyseisestä töhöilystä on.. ainiin. Siitä ei saa mitään sanktioa. Omia voi ampua kylmäksi siinä missä vihujakin. Myös kesken pelin quittaaminen tuntuu olevan varsin yleistä. Vähemmän yllättäen, se quittaaja löytyy yleensä omasta joukkueesta. En ole itse viitsinyt testata, mutta en yllättyisi lainkaan, vaikka tästäkään ei saisi mitään rangaistusta. Sen verran yleistä se on. Aivan totaalinen vitsi koko "ranked".

Tästä opimme taas että hyvää kannatti odottaa !

E: Haluaisin korjailla muutaman typon mutta johonkin kohtaa tekstiä klikkaaminen / liikkuminen alkaa aina kirjoittaa jo olemassaolevan tekstin päälle. Varmaan joku tietsikan käytön 101 taas kyseessä, mutta ei tälläiselle tietotekniselle nerolle nyt tule mieleen että mikä voisi mätätä. "Any keyta" hakattu vaikka kuinka mutta ei auta. Sos.

E2: Insert :cool:
 
Viimeksi muokattu:

Pirate fin

Well-Known Member
Tekisivät vaan tästä Blackoutista free-to-playn, kun jo nyt antavat näin pitkään pelata ilmaiseksi.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tekisivät vaan tästä Blackoutista free-to-playn, kun jo nyt antavat näin pitkään pelata ilmaiseksi.
Tässähän saavat hyvin demottua miltä se ilmaisvaihtoehto näyttäytyisi bisneksen kannalta. Kuukauden ajalta.

Tässä kiehtoo tuo valmiiksi rajattu tila mihin 40 pelaajaa ahdetaan. Toimintaa tulee nopeasti.

 
Viimeksi muokattu:

Omenanraato

Well-Known Member

Sieltä lataamaan kuukaudeksi kokeiluun ilmaisversio.
 

aeNVee

Member
Sinne meni sitten Blackoutin HC-muoto... toivottavasti tulee sen verran palautetta, että laittavat sen pysyväksi muodoksi.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Infinity Ward tekee tämän vuoden CODin mutta ensi vuonna piti olla vuorossa Sledgehammer ja Raven, asiat ovat kuitenkin muuttuneet. Ensi vuoden COD on Black Ops 5 ja yksinpeli tekee paluun, Sledgehammer ja Raven toimii avustavina studioina 3arcin ollessa pääkehittäjänä normaalisti Black Ops sarjalle. En oikeen tiedä mitä tästä olis mieltä, toivottavasti ei ainakaan jatka samalla semi futuristisella teemalla vaan kunnon jatkoa Black Ops 1 aiheelle olis kiva.

https://kotaku.com/sources-call-of-duty-2020-in-upheaval-as-treyarch-take-1834858368
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Ei hitsi toi uusi 50 vs 50 ground wars mode näyttää bäheeltä, tulis vaan joku hyvä tarjous ps storeen pelistä vielä. Harmi että se on limited time mode, sais jäädä pysyvästi.
 

MAINOS

Ylös Bottom