Call of Duty: Black Ops 4

janneus

Well-Known Member
Tähänkin tosiaan saatiin tuossa joku viikko takaperin myös boxille competitive playlist. About puoli vuotta alkuperäisin julkaisun jälkeen saatiin varmasti huonoin koskaan pelaamani "ranked" playlisti. Pääset muutaman päivän välein vaihtuvien seasonien alussa aina johkin random divisioonaan. Jokaiseen divisioonaan tulee lisäksesi 49 muuta pelaaja. Jos olet seasonin lopussa paras/parhailla sijoilla divisoonassasi, saat merkkejä. Tarpeeksi merkkejä keräämällä saa rankkeja. Okei, okei. Kuulostaa oudolle, mutta ehkä jotenkin toimivalta? Entä jos kertoisin, että näihin aikaisemmin mainitsemiini divisioo... neihin? Divisioihin? Divareihin... valitaan porukka randomilla. Saatat päästä divariin missä kaikki muut pelaavat ensimmäistä kertaa. Hieno juttu, olet kauden loputtua ykkönen. Tai ehkä et olekkaan, koska häviät kaikki pelisi, koska oma joukkue etsii yhä itsensä lisäksi myös käsiään. Palkkioksi tästä kaikesta saat rankkeja, jotka kaikki ovat käytännössä saman arvoisia, koska ne eivät vaikuta mihinkään. Friendly Fire on myös päällä, eikä ole lainkaan tavatonta että joku luupää tykittää ilmaiskun hard pointtiin missä ei ole yhtään vihollista, tappaen näin ollen koko oman tiimin. Rangaistus kyseisestä töhöilystä on.. ainiin. Siitä ei saa mitään sanktioa. Omia voi ampua kylmäksi siinä missä vihujakin. Myös kesken pelin quittaaminen tuntuu olevan varsin yleistä. Vähemmän yllättäen, se quittaaja löytyy yleensä omasta joukkueesta. En ole itse viitsinyt testata, mutta en yllättyisi lainkaan, vaikka tästäkään ei saisi mitään rangaistusta. Sen verran yleistä se on. Aivan totaalinen vitsi koko "ranked".

Tästä opimme taas että hyvää kannatti odottaa !

E: Haluaisin korjailla muutaman typon mutta johonkin kohtaa tekstiä klikkaaminen / liikkuminen alkaa aina kirjoittaa jo olemassaolevan tekstin päälle. Varmaan joku tietsikan käytön 101 taas kyseessä, mutta ei tälläiselle tietotekniselle nerolle nyt tule mieleen että mikä voisi mätätä. "Any keyta" hakattu vaikka kuinka mutta ei auta. Sos.

E2: Insert :cool:
 
Viimeksi muokattu:
P

Poistettu jäsen 3274

Guest
Tekisivät vaan tästä Blackoutista free-to-playn, kun jo nyt antavat näin pitkään pelata ilmaiseksi.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tekisivät vaan tästä Blackoutista free-to-playn, kun jo nyt antavat näin pitkään pelata ilmaiseksi.

Tässähän saavat hyvin demottua miltä se ilmaisvaihtoehto näyttäytyisi bisneksen kannalta. Kuukauden ajalta.

Tässä kiehtoo tuo valmiiksi rajattu tila mihin 40 pelaajaa ahdetaan. Toimintaa tulee nopeasti.

 
Viimeksi muokattu:

Omenanraato

Well-Known Member

Sieltä lataamaan kuukaudeksi kokeiluun ilmaisversio.
 

aeNVee

Active Member
Sinne meni sitten Blackoutin HC-muoto... toivottavasti tulee sen verran palautetta, että laittavat sen pysyväksi muodoksi.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Infinity Ward tekee tämän vuoden CODin mutta ensi vuonna piti olla vuorossa Sledgehammer ja Raven, asiat ovat kuitenkin muuttuneet. Ensi vuoden COD on Black Ops 5 ja yksinpeli tekee paluun, Sledgehammer ja Raven toimii avustavina studioina 3arcin ollessa pääkehittäjänä normaalisti Black Ops sarjalle. En oikeen tiedä mitä tästä olis mieltä, toivottavasti ei ainakaan jatka samalla semi futuristisella teemalla vaan kunnon jatkoa Black Ops 1 aiheelle olis kiva.

https://kotaku.com/sources-call-of-duty-2020-in-upheaval-as-treyarch-take-1834858368
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Ei hitsi toi uusi 50 vs 50 ground wars mode näyttää bäheeltä, tulis vaan joku hyvä tarjous ps storeen pelistä vielä. Harmi että se on limited time mode, sais jäädä pysyvästi.
 

Ambster

Member
Onko codin ohjaukselle tapahtunut jotain? Muutama kk taukoo ja tuntuu tosi tahmeelta.. Bäfää koitin nii siinä ihan perus smuutti. Tuntuu ettei tatit ota nii herkästi pientä liikettä niinkuin aiemmin vaikka uus ohjain. Eikä voi tattien deadzonee yms mitää järkevää säätää.. Vai onko tosiaan niin että muutamassa kk menettäny täysin tatsin ohjaukseen vaikka näihinkin peleihin kuluttanut satoja tunteja aikaa ja ollu joskus jopa ihan hyväkin..
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Kävin erää ottamassa ja ihan samaan tapaan tuo ohjaus tuntuu menevän kuin ennenkin. Otetaan lämpöä jo tulevaa MW:n testipelejä varten.
 

Ambster

Member
En tiedä mikä itellä kusee sitte ku tuntuu toi tattien herkkyys olevan päin peetä.. Joutuu kauheita ääriliikkeitä tekeen, ennen menny mielestäni paljo smuutimmin. 2 ohjainta kokeillu ja sama tarina. Bäfä hardlinee kokeilin vertailun vuoks nii siinä kyllä homma toimi normaalisti.. Toivottavasti se uus cod ei oo noi jähmee ku tämä ja ww2. Muita en oo nyt kokeillu, että onko sama kaikissa. Tuskin boxissakaan vika, hetki sitten vaihtanut x:ään.. Mystistä.
 

Enemy

Well-Known Member
Onhan sulla varmasti asetukset oikein? Ihan samalta tuo tosiaan tuntuu kuin aina ennenkin.
 

Ambster

Member
Kyllä kaikki tarkistin ja on ok. Koitin tolla mun puolikuntosella elitellä niin sillä näemmä tatit herkemmät kuin tolla uudella valkoisella perusohjaimella mikä on uus!? Piru ku ei viitti uutta elitee ostaa ennen kuin tulee se elite2 ohjain myyntiin. Toi valkonen ohjain tuli x:n mukana minkä ostin tos alkuvuodesta nii saiskohan ton ohjaimen jotenki vielä vaihdettua uuteen, onko kokemuksia? Huomasin skatessakin ettei oo nii tarkka ku elite.
 

Zod

Active Member
Kyllähän tuo Barebones peimuoto löytyy Black Ops 4:sta...sitä juuri viimeksi pelasin kun jaksoin BO4:sen käynnistää

Eli sieltäkö lyötyy nyt Barebones TDM? Eli ei mitään muita pelimuotoja sekoitettu mukaan. Se on kuitenkin mulle kuin leipä ja voi tuo TDM, muut muodot ei pahemmin maistu Codeissa.
 

Zod

Active Member
Tätä on nyt tullut jonkun verran pelailtua enkä kyllä edelleenkään innostu noista Specialisteista, siellä on sellaisia joita olisivat saaneet nerffata. Sama koskee Scorestreakkejä siellä on sellaisia jotka kestää sinkoa luvattoman paljon. Sitten taas on sellaisia jotka ei kestä yhtään mitään eli esim se radio ohjattava auto, se menee liian helposti rikki ei tarvi kun sinnepäin ampua niin johan se on paskana. Tähän on tullut myös Cod pisteillä ostettavia aseita ja näköjään VMP on suosittu ostos. Itsekkin haluan sieltä pari asetta joten vingutellaan visaa 50 egen edestä näin alkuun tosin itse en sitä VMP:tä osta. Siellä on muutamia kiinnostavia Assault Riflejä jotka on hankinta listalla.
 
Viimeksi muokattu:

Zod

Active Member
Alkaa hajottaa tuo VMP. Miksi Treyarchin piti tuoda tuo tähänkin Codiin DLC:nä? Aivan yliedustettuna multissa.
 
Ylös Bottom