Call of Duty: Black Ops 4

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Julkaisu 12.10.2018
Alustat: PS4, PC, Xbox One
Erikoista: Ei yksinpeliä, vain perinteinen moninpeli sekä Blackout -battleroyale muoto.
Alkuperäinen viesti:

Seuraavasta Call of Dutysta liikkuu jo huhuja. Jalat maassa ja lähitulevaisuudessa mentäisiin. Jopa Switch-versiota ovat hevosmiehet lupailleet. Takana Treyarch ja tottelisi nimeä Black Ops 4.

 
Viimeksi muokattu:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Huhuja.

DXp-YUrVQAEtHir
 

Miqz

Active Member
Miksi pitäisi? Tukkipuujärjestelmällä tuo on ihan oikein.
No joo jos käytetään tukkimiehen kirjanpitoa, niin kyllä. Yleensä pelien nimissä kai on suosittu kuitenkin arabialaisia tai roomalaisia numeroita, vrt. Battlefield V

Edit: kreikkalaiset siis arabialaiset, normi kymmenjärjestelmä
 
Viimeksi muokattu:
P

Poistettu jäsen 5945

Guest
No joo jos käytetään tukkimiehen kirjanpitoa, niin kyllä. Yleensä pelien nimissä kai on suosittu kuitenkin kreikkalaisia tai roomalaisia numeroita, vrt. Battlefield V

Tämä voi olla yksi syy myös Miksi IIII voi olla käytössä, esim jos oikeen muistan niin Microsoft ei halunnut Xbox 360:n olla Xbox two koska pleikkari kakkonen oli jo ollut olemassa ja pleikkari kolmonen oli tulossa joten olisi se heidän mielestään näyttänyt vanhalta. Esim kun peli hyllylle menee ja sielä on battlefield V ja Call of duty Black ops IV niin kyllä sitä aivoissa saattaa käydä ajatus että V kuulostaa ja näyttää uudemmalta.
 

Tsuikkeli

Well-Known Member
Montakohan Blopsia meinasivat tehdä. Tietysti nimi myy, niin mitäpä sitä vaihtamaan. Toivoisin ainakin War-muodon tulevan tähänkin, mutta voi jäädä haaveeksi. Rakettireput ainakin luulisi jääneen pois.
 

Remeded

Well-Known Member
Eiköhän niitä blopseja tehää niin paljon että viivat ja roomalaiset numerot loppuu. War oli/on kyllä hemmetin hauska, mutta taitaa jäädä ww2/sledgehammerin pelimuodoks.
 

Enemy

Well-Known Member
Eli eikös tuo julkaista kuukautta aiemmin, kuin mihin on viime vuosina totuttu?
 
Ylös Bottom