Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendo Switch

Koko Switch nimi on kyllä lite:ssä harhaanjohtava. Eihän siinä ole mitään vaihdettava puolta! Samalla ymmärrän kyllä että tuttua nimeä on paljon helpompi markkinoida, kun jotain kokonaan uutta nimeä.
 
Viimeksi muokattu:
Olisivat vaan pistäneet nimeksi Twitterissä kannatusta saaneen Lite Switchin.
 
Hautaako tämä viimein 3DS:n? Koska mikä järki on myydä lähes samaan hintaan, vastaavaa laitetta? Teho ero on kuitenkin laitteiden välillä niin suuri että eikö ole jo aika kuopata 3D/2D kokonaan?
 
Onko vahvistettu vielä link's awakening edition Switch Lite:ä? Kyseinen peli kiinnostaa, ja nämä kolme konsolin perus väriä taas ei.
 
Hautaako tämä viimein 3DS:n?

Veikkaan, että kyllä. Nintendon Doug Bowser on sanonut että ne tukee 3DS:ää niin kauan kun kysyntää riittää, mutta tuossa oli keväällä huhu, että Nintendo olisi sanonut espanjalaisille kauppiaille että siivoaa varastot 2DS:stä kesään mennessä uuden Switch Liten tieltä. Lisäksi kesäkuussa ilmestyneen Persona Q2:n jälkeen ei ole tulossa yhtään fyysistä peliä 3DS:lle.
 
Niin helmi palvelu kun tulee nes ym pelejä pelattavaksi...

Onneksi ei maksa edes paria kymppiä vuodessa. Olisi silti hienoa että ei olisi yhtään näitä maksullisia palveluita mutta aika on mennyt siitä ohi. Onneksi sentään Tetris 99 on hyvä.
 
Paremmalla akunkestolla päivitetty Nintendo Switch saapuu syksyllä -pelaaja
Nintendo on vahvistanut tuovansa tänä vuonna myyntiin kevyesti päivitetyn version tavanomaisesta Switch-konsolimallistaan. Laite on ominaisuuksiltaan muuten sama kuin nykyiset Switchit, mutta se on varustettu paremmalla akunkestolla.
Nintendon kuvausten mukaan päivitetty laite tarjoaa kestoa 4,5 tunnista aina yhdeksään tuntiin asti, kun aiemmin akunkestoksi on kerrottu 2,5 - 6,5 tuntia. Kesto vaihtelee pelin mukaan ja esimerkiksi The Legend of Zelda: Breath of the Wildia uuden akun pitäisi kestää 5,5 tuntia, kun vanha kykeni noin kolmeen tuntiin.
Nintendo vahvisti päivitetyn mallin alunperin Japaniin. Sittemmin Nintendon brittiläinen ja näin siis myös eurooppalainen osasto on kertonut kuitenkin Eurogamer-sivustolle, että täällä päin maailmaa sitä voi alkaa nähdä kauppojen hyllyillä syyskuun alusta alkaen. Toki saatavuus voi vaihdella hieman kauppojen ja niiden sijaintien mukaan.
Saatavilla olevien pelikonsoleiden kevyet rautapäivitykset eivät ole epätavanomaisia markkinoilla. Sitä harrastetaan varsinkin, jotta laitteiden valmistusprosesseja ja -kustannuksia saadaan virtaviivaistettua. Esimerkiksi PlayStation 4 Prosta saatiin kauppoihin viime vuonna aiempaa hiljaisemmaksi katsottu päivitetty versio.
 
Eikös tuo ole ennakkohinta? Joka voi vielä muuttua ennen julkaisua. Ainakin toivon näin, koska ei huvita maksaa 49€ Suomi-lisää

Cdon yleensä vekslaa hintoja ennen julkaisua, mutta kolme eri kauppaa ja sama hinta? Ehkä tuo on hinta julkaisussa, mutta kauanko hinta pysyy tuossa julkaisun jälkeen, se on toinen tarina.
 
No ei tuo niin kaukana ole muiden hinnoista.
Jenkeissä tuo on 100$ halvempi kuin perus malli ja täällä 80e halvempi mitä perus malli.
Ainakin verkkis myy perus switchia 329e hintaan.

Ei taida mikään kauppa myydä suomessa konetta 299e hintaan vaikka jenkeissä se on 299$. Tosin tuohon varmaan lisätään vielä verot päälle riippuen siitä missä osavaltiossa asuu.
 
No niin tuli tämäkin konsoli sitten hankittua pitkän harkinnan jälkeen :) mukavaa ajan vietettä tämä on :) ainoa et pelit ei sano millä ohjainkombolla pitäs mitäkin pelata :D. Mut oon ollut tyytyväinen :)
 
Viimeksi muokattu:
Te, pelaatte Switchillä enimmäkseen tv:n kautta: Miten kuumaksi olette Switchin saaneet? Näin kesähelteillä kun pelaa, niin koko talo lämpenee asti tai pari, kun koko konsoli muuttuu aika lämpimäksi.
 
Olikohan se Nintendon Doug Bowser joka sanoi että 3DS:ää tuetaan, jos sille on kysytää. Tuosta graafista voisi päätellä että kolmen prosentin tulosiivulla ei ole kysyntää.
 
Olikohan se Nintendon Doug Bowser joka sanoi että 3DS:ää tuetaan, jos sille on kysytää. Tuosta graafista voisi päätellä että kolmen prosentin tulosiivulla ei ole kysyntää.

Muistan myös lukeneeni tuon kommentin Nintendon suunnalta. Kotimaan markkinoilla oletettavasti lukumääräänsä isompi merkitys ja sen tilannetta on vaikeampi täältä käsin hahmottaa.
 
Ylös Bottom