Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Yakuza/Like A Dragon -pelisarja

Kiitos! Tämä laittaa jo miettimään, josko sittenkin pitäisi jostain alesta kytätä tuo collection hankintaan vielä PS4:lle. Kovin paljoa en silti siitä haluaisi maksaa, kun on nuo 3 ja 4 tullut ostettua jo kertaalleen PS3:lle.
Kannattaa nuo fyysinä ostaa, itseä ei ole koko sarja kauheasti ole kiinnostanut, mutta yllättäen löytyy kaikki fyysisenä PS4:lle..
 
Kiitos! Tämä laittaa jo miettimään, josko sittenkin pitäisi jostain alesta kytätä tuo collection hankintaan vielä PS4:lle. Kovin paljoa en silti siitä haluaisi maksaa, kun on nuo 3 ja 4 tullut ostettua jo kertaalleen PS3:lle.
Onko sarja siis vielä ihan kokonaan pelaamatta? Jos on niin kannattaa ainakin ensin testata niillä jo hankituilla versioilla; osia sarjassa on kuitenkin jo niin pirusti että jos nuo kaikki meinaa pelata niin aika kovasti saa sarjaa rakastaa että jaksaa tahkota nuo kaikki sivutehtävät ja minipelit läpi niin että vielä jää kaipaamaan lisää.
 
Onko sarja siis vielä ihan kokonaan pelaamatta? Jos on niin kannattaa ainakin ensin testata niillä jo hankituilla versioilla; osia sarjassa on kuitenkin jo niin pirusti että jos nuo kaikki meinaa pelata niin aika kovasti saa sarjaa rakastaa että jaksaa tahkota nuo kaikki sivutehtävät ja minipelit läpi niin että vielä jää kaipaamaan lisää.
Kyllä sarja jonkin verran tuttu on. Kolmosta tuli muistaakseni pelattua jonkin matkaa aikoinaan PS3:lla ja vaikutti ihan mukiinmenevältä peliltä, vaikka jäikin sitten kesken joidenkin isompien pelien ilmestyessä, eikä vaan koskaan tullut jatkettua loppuun. Sitten jossain vaiheessa ostin Yakuza 0:n PS4:lle, ja sitäkin tuli pitkälle pelattua, kunnes jäi jossain vaiheessa kesken sekin samasta syystä. Useampaan kertaan on kuitenkin tehnyt mieli jo palata sen pariin. Varmaan se on seuraavana listalla, kunhan saan loppusuoralla olevan Nino Kuni 1:n pelattua läpi.
 
Yakuza 0 tarina läpi, alotin tämän jo vuosia sitte mut nyt vasta jakso loppuun. Nyt ku remasterit puski puuttuvista osista voisi harkita että näpyttelis kaikki ja Judgementin vielä päälle. Katsotaan iskeekö ähky. On tässä zerossaki vielä aiva tolkuttomasti substorya ja tikanheittoo tekemättä.
 
Mahtava pelisarja :) Harmi vaan että Takashi Miiken elokuva Yakuza : Like A Dragon on ihan uskomattoman vaikeasti saatava elokuva, en ole sitä vielä onnistunut haalimaan vaikka melkeinpä ihan mitä vaan muuta onkin onnistuttu hankkimaan kokoelmiin jos toisenkinnäöisiin.. mut tuo leffan visuaalisuus on hämmentävän samanlainen kuin mitä pelin ja pelkästään puvustukseltaan nuo hahmot jne… tosin elokuvana ei kait niin mainio kuin mitä tuo pelisarja on. Varsinkin tuo omalaatuinen huumoripuoli iskee kyllä ihan kympillä :D hulvattomia juttua saa kyllä nähdä ja kuulla :)

Tuossa on kiva noi lasit sekä kaksi jääkiveä :) …Art Book ois saanut olla huomattavasti paksumpi ja kattavampi, vaikka mainiona puolena siellä on myös fanitaidetta ja se ihan kiva pikku lisä.
 

Liitetiedostot

  • Yakuza6Collector.jpg
    Yakuza6Collector.jpg
    1,8 MB · Lukukerrat: 10
Harmi vaan että Takashi Miiken elokuva Yakuza : Like A Dragon on ihan uskomattoman vaikeasti saatava elokuva, en ole sitä vielä onnistunut haalimaan vaikka melkeinpä ihan mitä vaan muuta onkin onnistuttu hankkimaan kokoelmiin jos toisenkinnäöisiin..


Yakuza: Like a Dragon sai lontoonkielisen trailerin. Lisäksi vahvistus, että itse George Takei on ääninäyttelijänä! Jos oli tiedossa aiemmin, niin mennyt ainakin mun silmien ohi.

On kyllä taas niitä pelejä ettei tulisi mieleenkään pelata englanniksi.

Tämä kyllä muuten jopa vähän kiinnostaa kun en koskaan pitänyt näiden taistelusysteemistä.
 
Yakuza: Like a Dragon on uudella sukupolvella Xbox Series X ajastettu yksinoikeus. Peli julkaistaan uudelle Xboxille heti konsolin julkaisupäivänä. PS5 versio julkaistaan myöhempänä ajankohtana.

Tämä on aika yllättävää, kun ajatellaan mihin konsoliin Yakuza -sarja usein yhdistetään. Olisiko kyseessä maksettu markkinointidiili, vai ehkäpä se että Xbox One versio on todella helppo päivittää Xbox Series X -versioksi, kiitos Microsoftin softatyökalujen.

Peli tottakai tukee Smart Deliveryä, joten Xbox One version voi ostaa huoletta heti kun se ilmestyy, ja Series X version saa sitten ilmaiseksi kun se julkaistaan. Näiden versioiden julkaisupäivien välillä ei tosin välttämättä ole montakaan päivää, kun pelin julkaisu osuu marraskuulle.

Lähde: https://www.videogameschronicle.com...imed-exclusive/amp/?__twitter_impression=true
 
Japanissa tainnut olla noi "hengityssuojaimet", jo pidemmän aikaan ihan muiden syiden takia käytössä tuolla kaduilla tavantallaajilla ? tai siis jo Koronaa aiemmin.

Tuli pelattua Yakuza 5:sta pienen tauon jälkeen ja en kyllä muistanut että siinä on noita ”korona”kasvosuojatyyppejä kaduilla noinkin paljon. Noh, hyvä että pitävät itse pääjepen turvallisuudesta hyvää huolta kun kadulla kimppuun käyvät ne maskit kasvoillaan :D
 
Suuren suuri kiitos ja kumarrus sinulle ! joka siellä vähän aiemmin tästä leffasta ja sen saatavuudesta vinkkasit :)

Tulikin jo omaa mielipidettä tuonne Elokuvien osastolle laitettuakin tuosta kyseistä elokuvasta ja olihan se sitten aivan täysin ”pelielokuva”. Ehdottomasti tämä on kyllä tärkeä palanen meikäläisen Yakuza-kokoelmaa, kun tosiaan noihin peleihin on niin vahvasti kytköksissä.
 

Liitetiedostot

  • Yakmovieetu.jpg
    Yakmovieetu.jpg
    1,8 MB · Lukukerrat: 12
  • Yakmovietaka.jpg
    Yakmovietaka.jpg
    2,1 MB · Lukukerrat: 12
sori mutta se on ajastettu yksin oikeus ps4 ja ps5 ja aasiassa käytetään kasvimaskeja ilman laadun takia ei korona takia ja se on siellä sidotty kultuurin se kasvomaski
 
Jeps, toi Yakuza 5 kuitenkin sen verran jo iäkkäämpi peli että ei tuolloin mitään Koronasta ollut tietoa ja tuolla päin maailmaa noihan on olleet tosiaan pidempäänkin huomattavasti yleisemmässä käytössä, kasvomaskit siit.. kait se tuo ilmanlaatu se ylivoimaeisesti suurin syy on ! vai ovatko jotkut ihan noin tyyliseikoistakin siellä niitä pidelleet tiedä tarkemmin..

..kyl tääl Suomen ”peräkylilläkin” tuli jokunen sitten vuosi muutama tuollainen Japanijuttuihin oikein kunnolla hurahtatnut tyyppi vastaan, niin niillä oli jo vuosia sitten käytössä noita maskeja kun ihan vaan tyyliseikan ja huvin vuoksi niiitä pitivät.

Mut ei mun mielestä oikein muissa Yakuza sarjan peleisssä, sentään ihan noin paljon niitä ole ollut kuin tuossa Vitosessa ! jossa niitä todellakin on useilla niin muuten vaan kaupunkilaisilla kuin jengeillä joidenka kanssa vähän matsataan. Onkohan tuon pelin teon aikoihin siellä ollut poikkeuksellisen isot saasteet ja ovat halunneet jotenkin korostaa sitä myös erityisesti tuossa yksittäisessä pelissä sitten vielä normia enemmän. Tai sitten nytten vallitsevan viruksen takia tuohon vain kiinnitin enempi huomiota, kuin mitä aiemmin olen kiinnittänyt kyseiseen asiaan.
 
Ylös Bottom