Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Genshin Impact

DestiZ

Well-Known Member
1-6-1024x576.jpg

Nimi: Genshin Impact
Kehittäjä: miHoYo
Julkaisija: miHoYo
Alustat: Ps4, Switch, PC, Android, IOS
Lajityyppi: JRPG/Action rpg
Julkaisu: 28.9.2020
Kotisivut: https://genshin.mihoyo.com/

Genshin Impact is an upcoming gacha-based free-to-play, fantasy open-world action role-playing video game developed and published by Chinese game development studio miHoYo. It is the second game from miHoYo to feature original IP

Aamulla se siis julkaistaan peli jota jopa epäiltiin että nintendo sulkee koko projektin sen takia koska ensimmäinen traileri joka pelistä julkaistiin muistutti hyvin paljon Breath of the wildia. olenki itse seurannut pelikehitystä suhteellisen aktiivisesti. ja yritin saada aikoinani closed betan keynki mutta se jäi sitten saamatta. Peli jopa oli jossain vaiheessa myös steamissä mutta sieltä se on nykyään poistunut.

Se että peli sai aikoinaan tuo Breath of the wild klooni leiman. ei juuri pidä enää paikkansa. muuten kuin tietyissä gameplay elementeissä ja graafisessa ulko-asussa mutta itse pelikokemus on hyvin erilainen. Sanoisinki että peli muistutaa enemmän Nino no kuni 2:sta kuin BOTWia, koska peli on kumminki täysin puhdasverinen Action/JRPG. Se mikä pelistä tekee erityisen on se että se on Crossplay näillä kaikilla alustoilla, että voit pelata samaa seikkailua. Ps4lla, Switchillä, Puhelimella ja pcllä. mikä on mahtava juttu

mutta peli on myös Gacha game joka tarkoittaa sitä että peli sisältää myös pay to win elementtejä. eli hahmo crystalli avauksia. ja muita boosteja joka on suhteellisen kallista puuhaa mikäli sitä alkaa oikealla rahalla tekemään. itselleni tämä ei ole mikään ongelma kuhan peli ei nojaa siihen liian vahvasti. veikkaanki että monella meillä min-max gacha free to play pelaajilla. on se perinteinen Reroll section että ensimmäiset 5-10h rollataan sitä 5 tähden heroa. ennenkö seikkailun voi kunnolla aloittaa.

Lauch traileria



tuossa aika hyvä prewikka siitä mistä pelissä on oikeasti kyse.

 
Viimeksi muokattu:
Harvoin näkee näin ronskisti toisesta pelistä pöllittyä ulkoasua, tai siis mitä, ei koskaan ennen?
Vaikka peli olisi lopulta enemmän ihan kaikkea muuta kuin Zeldaa niin näin häpeilemätöntä ulkoasun kopioimista (jos videota katsoo sivusilmällä olisi satavarma että BoTW kyseessä) ei voi ottaa mitenkään vakavasti.
 
En pitkälle ole ehtinyt mutta ensimmäinen pettymys on että peli lukittu 60 FPS PCllä, ei hyvä ei.

Hyvin vahvat BotW fibat pelistä tulee, koko maailmasta, siellä liikkumisesta ja ruuan tekeminen. On niin räikeästi lainattu että huh, toki erona tässä on se että tämä voi olla jopa hyvä peli.
 
Viimeksi muokattu:
Just muutama päivä sitten ajattelin miten siistiä ois joku tämän tyyppinen peli Switchillä, mitä voi vielä pelata kaverin kanssa. Ja sit tämä tuli, ja töysin puskista tulikin. Switchille tätä näköjään joudutaan vielä odottelemaan, mutta pistin kuitenkin pleikkarille latautumaan.

Luin muuten gamefaqista, ettei tämä ole crossplay PS4:lla, vaan se on ihan oma pelinsä. Muilla alustoilla crossplayn pitäisi toimia.
 
Kannattaa kyllä kokeilla jos BotW maistui, tämä kun ei mitään maksa jos ei halua. Toki anime fibat on vahvat joten jos on sille allerginen niin tuskin iskee. Itselle on maistunut paljon, toki nyt on eteneminen blokattu adventure levelillä joka pitää saada 10 tekemällä sivu aktiviteettejä jotta voi jatkaa tarinaa.
 
Joo itsellä on mennyt jo kaikki energia noihin rerolleihin ilmeisesti 5 starin heron drop chance on luokkaa 0,7 :D mutta jos haluaa pärjätä Mid game ilman kovaa grindausta sillon se kannattaa tehdä
 
Siellä ne mahdollisuudet lukee pelin valikoissa, 0.6 on 5 tähden mahdollisuus. Mutta siis mitä ymmärtänyt niin ihan aloitus ukoilla voi läpäistä pelin.
 
ainahan voi läpäistä mutta ilman rahaa ja grindiä on sitten toinen asia ;) kummasti vaan suurin osa vetää tätä Reroll grindiä varsinki ne jotka meinaa pelata peliä pitkään, joku tais sanoa tuolla että +100$ arvoinen rahassa tämä kyseinen grindi, että se on sitten oma asia että vinkuttaako visaa, käyttääkö aikaa grindiin vai käyttääkö aikaa alku rolleihin :) tämähän on kumminki periaatteessa Gacha mobile game :)
 
Viimeksi muokattu:
Joo no ei tarkoitus ole tätä pelata sen enempää kuin pystyy, jos peli pistää jonkun seinän pystyyn niin sit loppuu pelaaminen. Tästä mitään ole maksanut niin se on ihan sama vaikka ei pääsiskään pitkälle.
 
joo se on just riippuu, että mihin tähtää et testaako ja pelaa casuaalisti vai jos tähtääkö siihen että peli on long term ja end gamessaki pärjää hyvin, a, jälkimmäiseen suosittelen tuota rerolliamutta sitten jos vaan pelaa testaus mielessä ja casuaalisti sitten luultavammin kannattaa tehdä tuo rerolling vaihe niin kauan että saa jotain hyvää. se on vähä sama asia monessa muussaki gacha gamessa, kuten Nanatsu no taizai mobile gamessa
 
Pystyykö PS4:llä tekemään rerollausta vai onko vaan muiden alustojen hupia?

Tuli aloitettua, mutta tyydyttyä niihin mitä peli jakoi (eli ei kovin hyvin) :D

Iha hauskaa mäiskettä, eikä tosiaan maksa mitään.
 
Pystyykö PS4:llä tekemään rerollausta vai onko vaan muiden alustojen hupia?

Pystyy kun tekee toisen Accountin pleikkarille. esim ite vetäny nyt pleikkarilla jenkki acolle, suomi acolle, uusi-seelanti accountille yms, mutta siirryin pc ja username ja sit tulee jotain hyvää rekisteröin vaan email adressini kyseiselle usernamelle. mainittakoon että tämä on melkein siellä harmaalla alueella että ei tämä täysin riskitöntäkään. ole vaikka periaatteessa omaan käyttöön saa rerollata. mutta kun ihmiset myy näitä 5 tähden accounttia. joku just sanoi et rollaa 5 tähden accountin että myy sen ja ostaa sillä rahalla pleikkari 5:n :), että tämä on myös bisnes joillekin
 
Pystyy kun tekee toisen Accountin pleikkarille. esim ite vetäny nyt pleikkarilla jenkki acolle, suomi acolle, uusi-seelanti accountille yms
Joo ei sitten viitsi kikkailla. Harmi ettei alkujutuilla tullut juurikaan mitään. Jospa joskus lykästää.
 
Eipäs ollutkaan tarina tehtävät lukossa adventure levelin takana, en huomannut että olit tullut lisää jotain act 1 tehtäviä, se oli toi archon tehtävä joka vaatii sen rank 10. No kiva että pääsee eteenpäin, tulipahan vähän sivujuttuja tehtyä :D
 
Itselleni rahan lisäksi myös aika on elämässä oleellinen resurssi joten en kyllä jaksaisi käyttää aikaa tuohon alun re-rollaamiseen.

Miten tuo tähtijärjestelmä toimii? Onko ne hahmot ja aseet vaan yksinkertaisesti parempia mitä enemmän on tähtiä?

Katsotaan nyt paljonko tästä innostuu ja missä vaiheessa tulee seinä vastaan.

Mitenkäs tässä pääsee pelaamaan muiden kanssa?
 
joo ne 5 heron tyypit on merkittävästi parempia. se on aikalailla jokaisessa gacha gamessa sama että 5 heron tähdet on kun legendary droppeja. plus sitten ku pelissä aloitetaan gearaaminen ja upgradeaminen suhteellisen alussa niin ne on hyvä tehdä suoraan 5 tähden herolle. mut joo ei ne pakollisia ole. mutta jos on semmoinen mix-max tyyppi että haluaa löydä löytää buildin what is op ja destroy any content, niin sit kannattaa tähdätä niihin. Ite oon nyt vetäny joku 8-10 rerollia eli käyttäny aikaa about 8 tuntia tähä. mut toisessa näytössä pyörii jotain samalla joten aikaa ei mene hukkaan yhtään :) periaatteessa tämä ei eroa millään tasolla on ku minkä tahansa arpg pelin kuten path of exilen tai diablon itemin farmaamista.



pistetääs nyt tämmönen video tähä loppuu mistä vähä selviää et miten harvinaisia ne on

Tossa sitten eroa 4 star heron 5 staran heron välillä

 
Viimeksi muokattu:
Se täytyy sanoa että tarinan ja dialogin laatu on tässä pelissä todella laadukasta varsinkin kun otetaan huomioon että se on ilmainen. Kyllä tämä itselle maistuu paljon paremmin kuin monet täysihintaiset seikkailu/roolipelit.

En ole tätä puhelimella pelannut mutta mobiili peliksi ihan 5/5 tuotantoarvot. Jos vielä saisi tuon FPS lukituksen pois, kun kuulemma betassa oli mahdollista pelata 144 FPS niin onko se sitten aiheuttanut jotain ongelmia vai mihin se hävisi...
 
6346346347347347.png

Vihdoin!!! 9h grindin jälkeen :), vielä melkoisen kova paketti muutenki, Beginer packista paukahti!. nyt pääseki sitten aloittamaan pelin rauhassa :)
 
Kova uurastus palkittiin. Tuo sähkötyyppi ois itellehi kelvannut, mutta ei oo näkyny. Kattelin että oon saanu vaa niitä mitä tulee peliä pelaamalla barbaraa yms.

joo en kyllä suosittele sitä Rerollia millään muulla kun puhelimella tai sitten juuri Pcllä ja tolla username hommalla. Joo Razor vaikutta varsin pätevältä :) taitaaki olla meitsin ryhmän main dps Jean taas sit on Healer/tank, joo kävi kyllä aikamoinen pulla katsoin nimittäin twichissä niin jollaki menossa 540 rollia yritys, kaveri on vannoutunut speedrunner eikä ole vieläkään saanut yhtään 5 star heroa. tuolla AR7 routella voi siis rollata 30 kertaa eli 3 semmoitsa 10 bundlea. ja sitähän kai juuri vetää keskimäärin kyseinen routeen menee se 40-50 minuutia per kerta.

jos joku haluaa tehdä saman perässä niin siinä on ohje.

 
Ylös Bottom