Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 21 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Mahtaa tarkoittaa rulebreakeria Itsekin sain sen party bagista. Ihan ok kortti, mutta ennemmin pidän Zinchenkon LB:nä, joten täysin turha. Matalan ratinginsa puolesta ei kelpaa edes sbchen.
Juuh, kunhan vähän hassuttelin. "Guaranteed what if player SBC -> RB pelaaja." :D
 
Joo, party packistähän tuo Van Aanholt nousi, kokeilin vain ollaanko täällä foorumilla hereillä ;) Jätin lopulta koko what If sbc:n väliin.
 
Joo, party packistähän tuo Van Aanholt nousi, kokeilin vain ollaanko täällä foorumilla hereillä ;) Jätin lopulta koko what If sbc:n väliin.
On se vain kelmi. Skippasin kyllä itsekkin sen ja menin tekee party packkiä, Bruno Peres sain arvonnasta sekä Romalla menee sen verran hyvin, että 87 päivitys on taattu.

Moments Busquests hankittu enempää miettimättä Kanten korvaajaksi, jos €A kehtaa vielä tuoda FB Iniesta SBC peliin, niin olen pulassa.
Capture.PNG
 
Up to you, viikon parin sisään ei ainakaan kannata tehdä uutta hankintaa, FUT Birthday promo nurkan takana ja jos haluat pelaajia ilman että on suurta arvon menetystä, niin ainut oikea aika on kesän/syksyn vaihteessa. Silloin on kaikki halvimmillaan ja alkavat nousemaan/katoamaan marketista, kun peli kuolee pois.
Nyt kun pitkästä aikaa avasin pelin, niin oli näköjään tuon 95 CR7:n arvo kerennyt tippumaan jo miljoonan ja RB Mbappe melkein puoli miljoonaa. Olisi varmaan kannattanut myydä nuo jo aiemmin pois, kun ei ole kiinnostanut pelata. No Ronaldo todennäköisesti ainakin vähän nousee tuosta, mikäli hän ei saa tällä viikolla informia.

Ehkä se pitää sitten vain myydä nuo pois ja lepuuttaa kolikoita tilillä. Mid Ronaldo vähän kiinnostaisi hankkia, mutta ei tässä ihan mielellään halua ilmaiseksi menettää jotain miljoonaa sillä välillä, kun ei tule pelattua ollenkaan. Voihan se olla, että kesällä vielä innostuu Fifan pelaamisesta, niin silloin saa ainakin hyvän tiimin, mikäli säästää nuo coinsit.
 
Nyt kun pitkästä aikaa avasin pelin, niin oli näköjään tuon 95 CR7:n arvo kerennyt tippumaan jo miljoonan ja RB Mbappe melkein puoli miljoonaa.
Jooh melkoiset high end alennusmyynnit ollut tässä What IF promon jälkeen, kun €A julkaisi nuo Icon SBC:t ja halvat fodderit/discard IF raketoivat.
 
Viimeksi muokattu:
En tiiä kämmäileekö ea mut mielenkiintosta settiä ku web apilla pääsee tommoseen debug moodiin.

Yritin lisätä itelleni moments R9 mut erroria pukkaa. :D
 
Nyt vaikuttaa jo siltä että €a:n konttorilla on joku sabotööri..
Kieltämättä, viikon sisään ikoni mustaa markettia, ilmaisia (kalliita) pakkoja harvoille valituille ja sitten tämä web appin dev työkalu yleisön käyttöön. :D

dev työkalusta löytynyt, erittäin mielenkiintoista: :D
1616009708766.png
 
Viimeksi muokattu:
Nytkö vasta, näin monen vuoden jälkeen, ne oikeat todisteet EA:n ahneudelle ja pakkatodennäköisyyksien manipuloinneille löydettiin? Olisi luullut löytyvän aikaisemmin, kun normijärjellä varustetuille nuo jutut ovat kuitenkin olleet ihan selviä asioita jo kauan. Mitä isompi soppa tästä nyt nousee, niin sitä parempi juttu pelialalle. Ehkä siitä fifastakin tulee joskus tulevaisuudessa parempi peli, jos paska osuu nyt EA:n ja FUTin kohdalla ihan kunnolla tuulettimeen.
 
Nyt näköjään kääntyi noissa iconeissa tuuri, kun tuli tehtyä tuo prime icon SBC, josta saaliiksi tarttui Roy Keane. Samalla myin nyt tuon RB Mbappen ja TIF CR7:n pois, joten nyt on vähän reilu 6,5 miljoonaa odottelemassa motivaation palautumista ja/tai hintojen laskua. Tällä hetkellä mennään tällaisella joukkueella, joka on Neymaria lukuunottamatta untrade:


Rooney sitten vielä penkillä vaihdettavaksi Rashfordin tilalle.
 
Bender bros sbct. Pitää tuo Lars ainakin tehdä. Party bagista tuli vielä rttf klostermann ni linkkailee kivasti ja auttaa ton toty daviesin linkkaamisessa.
 
Tällä hetkellä joku 15 pelin tappioputki menossa ja sukkana ykkösdivarista kolmoseen. Tämä pelaaminen menee jo ihan koomiseksi kun ei kerta kaikkiaan mistään mene sisään, tolpat ja ylärimat kolisee, syötöt menee minne sattuu ja niin avopaikkaa ei ole etteikö siitä ohi voisi potkaista.

Tässä on pakko olla joku ea:n juttu, koska joskus tulee 15 voittoa putkeen helposti ja tuntuu, että kaikki mitä yrittää onnistuu. Sitten on taas näitä, kun ei helvetti onnistu yhtään mikään.
 
Itellä tippu melkein 200 pinnaa skill rating ku yritin saada kolmen topparin alakerran toimimaan mut ei ne vaan itellä toimi. Pakko oli kerrankin kokeilla ihan kunnolla kun on niin monta hyvää untrade topparia.
 
No nyt tuli jo mielenkiintoisia icon sbc. Tuo Zambrotta tulee ainakin tehtyä jossain vaiheessa.
Hyvältä näyttää, hitto vaan klubissa on RB kavereita vaikka muille jakaa. De Sciglio, Cancelo, Bruno Peres ja Klaiber, ellei ihan hurjaksi ja Zambrotta LB korvaamaan Acunaa tai CB korvaamaan mun base Cannavaron. :D
 
Viimeksi muokattu:
Hyvältä näyttää, hitto vaan klubissa on RB kavereita vaikka muille jakaa. De Sciglio, Cancelo, Bruno Peres ja Klaiber, ellei ihan hurjaksi ja Zambrotta LB korvaamaan Acunaa tai CB korvaamaan mun base Cannavaron. :D
Laina Zambrottaa kokeilin 4 peliä keskikentällä puolustavana pelaajana. Oli aika päällikkö.

Tuo Makelele yhden laina pelin perusteella aivan surkea.
 
WL jaksoin 14 voittoa, ylimääräinen pick: Wamangituk. Nyt oli pelaaminen inhimillisempää vs vko sitten. POTM Bruno oli viikonlopun ykkönen, pelasi CAM-paikalla tehoilla 17 + 12.

Tarttis saada kunnon kärki st-paikalle; gold Ronaldo, 90 Butra, joku muu tuohon hintaluokkaan? Tuollahan olisi Prime moments Wright sbc mutta epäilyttää...

Niin ja Prime icon upgrade sbc: Rui Costa
 
Ylös Bottom