Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

eFootball - Uuden konsolisukupolven ensiteos

Tarkennuksia ihmisten paniikkiin internetissä:






"My Clubissa" pelaajien saaminen muuttuu arpomisesta season passeihin, ilmaiseen sekä maksulliseen. Se voi mahdollisesti olla Konamilla parempi keino tienata rahaa kuin nykyinen systeemi, jossa pelaaja ostaa pelikolikoita.


Pelaajat varmaan kyllä taas suuttuu muutoksesta, saa nähdä onko hyvä ratkaisu vai ei. Itseäni ei "My Club" pahemmin kiinnosta.
 
En kyllä oikeesti muista koska olisin pelannu noin surkeeta futispeliä, pakko olla tosiaan vitsi/testi joka kyhätty testimielessä ja itse peli on sitte ihan eri planeetalta tai muuten jään suun auki ihmettelee niinku nytkin että mitä täällä oikeen tapahtuu.
 
"My Clubissa" pelaajien saaminen muuttuu arpomisesta season passeihin, ilmaiseen sekä maksulliseen. Se voi mahdollisesti olla Konamilla parempi keino tienata rahaa kuin nykyinen systeemi, jossa pelaaja ostaa pelikolikoita.


Pelaajat varmaan kyllä taas suuttuu muutoksesta, saa nähdä onko hyvä ratkaisu vai ei. Itseäni ei "My Club" pahemmin kiinnosta.
Tuo muutos pelaajien hankkimiseen voi olla joissain tilanteissa jopa hyvä asia. Olisiko Konami jopa niin rohkea, että antaisi ihmisten ostaa tietyn taatun pelaajan tiettyyn taattuun hintaan? Voisin jopa raottaakin kukkaroni nyörejä, jos vaikkapa Ronaldinho maksaisi jotain 5-10 euron väliltä ja tuon maksamalla saisi pelaajan varmasti, eikä pelkkää mahdollisuutta. Noin yleisesti en tue mikromaksuja, enkä tuota uhkapelaamista, miksi noita pakkojen/agenttien ostamisia oikealla rahalla voi suoraan kutsua, mutta voisin kyllä maksaa 5-10 euroa kaikkien aikojen suosikkipelaajastani. Tuo olisi mielestäni Konamilta reilu ja fiksukin liike. Turha Konamin on lähteä EA:n kanssa kisaamaan siitä, kumpi firma myy enemmän mikromaksuvaluuttaa. Pelaajat voisivat jopa tykätä siitä, että etukäteen tietää, mitä rahallaan saa.

Toivon myös, että meille jo pitkään PES-sarjaa ostaville annetaan vähän bonusta, jos ja kun lähdemme mukaan tuohon uuteen peliin ja sen systeemiin! Siirtymässä 2020 => 2021 oli mielestäni hyvät ja reilut palaavan pelaajan palkinnot ja toivon kyllä, että tämän kohdalla olisi sama juttu. Itselleni on 2021 Season Updatessa kertynyt kolmisenkymmentä eri legendaa ja toivoisin, että tuolla määrällä saisi tähän uuteen systeemiin siirtyessä esim. 5 kpl satunnaisia legendoja tai 3 kpl vapaasti valittavia legendoja tietystä otannasta. Pitkään pelisarjaa tukeneita pitäisi kyllä palkita, eikä pakottaa heitä aloittamaan täysin nollasta. Jos mitään tuntuvia palaavan pelaajan palkintoja ei jaeta, niin mietin kyllä useamman kerran, että haluanko tuohon julkaisuversioon lähteä mukaan. Jos mukaan tulisi tosiaan tuo 3-5 kpl legendoja, niin lähtisin kyllä ihan mielelläni ja kiinnostuneena mukaan, vaikka peli ei vielä täysin valmis olisikaan ja juttuja olisi vasta tulossa.
 
Paljos PS2-aikana oli legendoja Pro Evossa?

Nämä 5 legendajengii:
Always Argentina
Beloved Brazil
Eternal England
Genuine Germany
Forever France
Immortal Italy

+
Roppakaupalla muiden maiden legendoja..
 
Konami teki ainoan oikean asian tuon Q&A:n kanssa, mutta silti jäi vähän valju maku vastauksista. Pitää vaan kiltisti odotella tämän kuun loppuun, kun tiedot pelimuodoista tulee julki.
 
Viimeksi muokattu:
Konami teki ainoan oikean asian tuon Q&A:n kanssa, mutta silti jäi vähän valju maku vastauksista. Pitää vaan kiltisti odotella tämän kuun loppuun, kun tiedot pelimuodoista tulee julki.
Se vaisuus johtuu siitä, että kun sieltä ei ole suoraan tulossa sitä meidän PES fanien kaipaamaa isoa hyppäystä vanhasta merkittävästi eteenpäin kohti uutta. Sitä on vuosikausia jo tahkottu käytännössä samaa peliä ja PES kaipasi uudistuksia käytännössä jokaisella osa-alueella (vaikka gameplay sinäänsä ihan hyvä olikin).

Muutoksia tietenkin on luvassa, mutta selvästi paljon Konamilla yrittävät kopioida paljon vanhaa uuteen peliinsä ja kääntää Unreal Enginelle. Lähinnä rahoitusmalli on ainoa isompi uudistus.

Itse en kyllä vielä anna periksi Pessin suhteen. Eka pitää päästä kunnolla testamaan, katsoa minkälaisen pelin kyhäävät tuon platformin ympärille ja antaa aikaa kehittää, koska selvästi Covidin ja pelimoottorin uudistuksen takia kehitys lahaa vähän perässä (+ pieni pelistudio).

Free to play ja Master Leaguen osto erikseen ei välttämättä kuitenkaan kuulosta pahalta. Uusi FIFA näyttää omaan silmään lupaavalta monen vuoden tauon jälkeen, mutta hinta on urheilupelin vuosipainoksella 80€. Siinä alkaa free to p(l)ay kuulostaa jo ihan houkuttavalta vaihtoehdolta.
 
@Ac3way Joo, mutta sanon ihan suoraan että vituttaa tieto siitä että kun on 2 vuotta odotettu uutta peliä, kerrotaan vaan että syksyllä julkaistaan demo ja kattellaan niitä pelimuotoja sitten "joskus". Odotin jotain vähän muuta.
 
ehdotan että lopettaan pes 2022 keskustelu tähän koska toi ei oo oikea peli vaan rahastus pelit
Tai sitten katsotaan siihen asti, kunnes nähdään, millainen se lopullinen ja valmis tuote on ja teilataan se vasta sen jälkeen, jos siihen syytä on...
 
Jep. Jos tolla demoversiolla haluttiin vaan huomiota niin onnistuivat täydellisesti minun kohdalla, sen verran järkyttävä kokemus se oli.
 
naurettavaa että masterleaguesta pitää viellä eriksee maksaa sen pitää sitten olla sellainen että sitä voi pelata ilman nettia ja sen pitää olla todella halpa
 
Mitäs uusia liigoja haluisitte nähä?

-Veikkausliiga
-Allsvenskan
-Kreikan liiga
-Serbian liiga
-Romanian liiga??
 
Uusi FIFA näyttää omaan silmään lupaavalta monen vuoden tauon jälkeen, mutta hinta on urheilupelin vuosipainoksella 80€. Siinä alkaa free to p(l)ay kuulostaa jo ihan houkuttavalta vaihtoehdolta.
Ultimate-versio ennakkona AU storesta 75e(US storessa vielä halvempi) ja kaupanpäälle 40e edestä fifapointseja. Näin FUT-pelaajan silmin "edullisin" FIFA koskaan.
 
Trailerin perusteella voinee sanoa, että PESsin voi lopullisesti unohtaa. Mielenkiintoisia aikoja kuitenkin edessä jalkapallo pelien osalta kun on kaksi uutta peliä kehitteillä: UFL ja Goals.

Goalssia saa ilmeisesti odotella sen 2-3 vuotta, mutta tuo UFL taitaa olla lähempänä.

 
Ultimate-versio ennakkona AU storesta 75e(US storessa vielä halvempi) ja kaupanpäälle 40e edestä fifapointseja. Näin FUT-pelaajan silmin "edullisin" FIFA koskaan.
Jokainen tietysti tavallaan ja kuluttaa rahansa, kuten haluaa, mutta itse en kehtaisi tulla foorumille huutelemaan, että "Laitoinpa tossa just 100+€ Fifaan ja sen mikromaksuihin" :D Tosin tuohan on juuri sellaista ostokäyttäytymistä, jollaista EA rakastaa: ostetaan se peli joka vuosi, vaikka joka vuosi valitetaankin, kuinka huono se peli on ja kuinka siihen menee hermot. Siihen päälle toki vielä useampi kymppi heti kättelyssä mikromaksuihin, niin EA:n omistajat kävelevät nauraen pankkiin. Kuten tuossa yllä jo mainittiinkin, niin tuon takia sen gameplayn kehittyminen on niin hidasta, koska miksi panostaa siihen, kun minimipanostuksellakin peli ja pointsit käyvät kaupaksi...

Mitä taas tähän PESsiin, ei kun siis eFootballiin, tulee, niin eihän tuo traileri ihan kauhealta näyttänyt. Keskeneräiseltä ja päivittämistä vaativalta kyllä, mutta ilmaispeliksi ihan potentiaaliselta. Julkaisussa tuskin on valmista, mutta ehkä pienellä odottelulla ja päivittelyllä jossain vaiheessa saadaan ihan laadukaskin peli sieltä ulos. Jäädään seurailemaan tilannetta ja kehitystä. Fifan kelkkaan ei taida olla meikäläisellä mitään syytä lähteä, koska vaikka legendojen ja pelikorttien keräily sinänsä kiinnostaisikin, niin gameplay on kuitenkin se ykkösjuttu. Mitä niillä hienoilla korteilla ja legendoilla tekee, jos niiden käyttö kentällä ei sitten maistu yhtään kivalta?

Tässä eFootballin kehitystä seuraillessa voin hyvin jatkaa vielä PES 2021:llä ja naatiskella sen puolella Ronaldinhosta. Tarpeen vaatiessa voin vaikka ladata sille jonkun uudet rosterit sisältävän option filen, jos tunnen tarpeelliseksi. EFootballia kokeilen varmaan sitten siinä vaiheessa, kun MyClub siihen tulee, jos aikaisempia versioita pelanneet saavat siihen jotain starttiekstraa tai voin jollain ekstrakympillä tai kahdella ostaa siihen itselleni legendan tai pari. Free-to-play-peliin, jos gameplay on kohdallaan, voisin ihan hyvin mieluisiin pelaajiin pari "mikromaksukymppiä" käyttää, jos tarkalleen etukäteen kerrotaan, että "20 euroa kun laitat, niin saat tämän ja tuon legendan sillä rahalla".
 
Ylös Bottom