Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelimaailman oheistuotteet

Kai tämän voi oheistuotteeksi laskea:

Ja tässä seuraava askel.
 
Razerilla on menossa joku kampanja, jossa ostamalla Sneki Snek -pehmolelun voi pelastaa 10 puuta! En oo mikään suuri Razerin laitteiden fani, mut KATTOKAA NYT TOTA SÖPÖLÄISTÄ o_O :)

sneki snek smol.png
 
Remedyn pari viikkoa sitten lanseerattuun verkkokauppaan oli tullut taas varastoon FBC-mukeja, jotka myytiin alunperin tunneissa loppuun. Oli pakko tilata paitojen kanssa, mukavana yllätyksenä paketissa oli lisänä muutama tarra. Yllätyin positiivisesti myös laadusta ja toimitusnopeudesta.

BF1C9EED-6C22-4471-A22C-391EBC661BE3.jpeg
 
Puman ja Animal Crossingin yhteistyömallisto tuli myyntiin tänä viikonloppuna. Harmikseni ei naisten vaatteita ollenkaan (kenkiä taisi olla naisille yhdet), mutta nappasin itselleni miesten mallistosta kollegepöksyt kotihousuiksi. EU kaupasta näytti puuttuvan muutenkin osa malliston tuotteista kokonaan (kaikki mustat tuotteet ainakin) eli valikoima vähän USA:a pienempi.

Puman EU kaupan AC tuotteet

Tykkään muuten yleisestikin tän tyylisistä oheistuotteista käytössä. Eivät niin suoraa huuda peliä, mitä edustavat, mutta kyseisen pelin pelaajat kyllä tunnistaa kuitenkin.
Näyttökuva 2021-9-19 kello 14.57.07.png
 
Viimeksi muokattu:
Sieltä on tulossa orkkisboksia kunnioittavaa lapikasta markkinoille yhteistyössä Adidaksen kanssa. Xbox vaatekerroista itseäni aina eniten kiinnostaisi xbokserit, ehkäpä joulumarkkinoille sitten.

 
Sieltä on tulossa orkkisboksia kunnioittavaa lapikasta markkinoille yhteistyössä Adidaksen kanssa. Xbox vaatekerroista itseäni aina eniten kiinnostaisi xbokserit, ehkäpä joulumarkkinoille sitten.

On kyllä sen verran rumat kengät että taidan ostaaXbox-20th-Forum-Tech_Copy_JPG.jpg
 
On kyllä sen verran rumat kengät että taidan ostaaNäytä liitetiedosto 7314
Aika perinteisen näköiset skeittikengät mutta Xbox värityksellä ja logolla. Toisin sanoen aika "harmittomat" ja siksi jopa ihan harkitsemisen arvoiset. Itse tallustan varmaan 80% ajasta Conversen tennareilla, joten siinä mielessä ei ihan omaan tyyliin sovi, paitsi tietysti siinä mielessä sopii että ovat Xboxia. :)
 
Fangamer on avaamassa loppuvuodesta EU-kaupan. Ihan mahtavaa: postikulut luultavasti pienenee ja ei tarvi maksaa alveja/tulleja enää. Viitsii alkaa ehkä tilailla vähän useamminkin tuolta kaikkea ihanaa.
 
EMP:sta Hatsune Miku figu 32e ja cheshire cat funko pop 18e.
Eihän tuo kissa nyt varsinaisesti pelifiguuri ole, mutta mä en tietäisi koko hahmosta ellen olisi pelannut alice: madness returns peliä.

miku.jpg
 
Ylös Bottom