Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Halo Infinite

Miten se voi näyttää next geniltä jos se on tehty One S:n ehdoilla, tehokkammat koneet saa vain parempaa ruudunpäivitystä ja resoluutiota. Niin kauan kuin edellisen sukupolven konsolit roikkuu mukana, ei peli ole next geniä muuta kuin sulavempana ja nopeampana.

Varmana vaikuttaa tohon se että on tehty Xbox one konsolin ehdoilla, onhan peliä myös luonollisesti mainostettu Next gen Halona ja sitähän se tulee myös olemaan resojen ja fps puolesta.
 
Viimeksi muokattu:
Olisi se yllätys mutta hyvä iskunpaikka varsinkin Battlefieldin vyönalle. Varsinkin nyt kun ihmiset ei ole olleet täysin tyytyväisiä niin vievät kaikki pelaajat. Itse ainakin saattaisin ainakin lykätä bäfän ostoa jos tulee jo Maanantaina.
 
Tulee mieleen Apex Legends ja sen onnistunut yllätysjulkaisu. Olisi tässä myös mahdollinen, koska on free to play. Olisipa totta!
 
Next Genillä vertasin Forza Horizoniin. On selvää ettei grafiikka voi huonoa olla jos peli haluaa myydä.
 


Lisää uutta live action -videota. Aika paljon pyörii huhu maanantain multiplayer-osuuden julkaisusta.
 


Lisää uutta live action -videota. Aika paljon pyörii huhu maanantain multiplayer-osuuden julkaisusta.


Eiköhän ne tuon moninpelin julkaise, kun Xboxin synttärit sattuu maanantaille.
 
Demot eivät voisi itseäni vähempää kiinnostaa. Jäävät aina lataamatta. Mutta toki tuon moninpelin aikaisempi julkaiseminen olisi mahtava juttu!
 
Olis kyllä aika kova jos kampanijasta tulee demoa. Ne on ollu aika harvassa nyky päivänä.

Nyt siellä oli jo uutta juttua että kampanja demosta olisi löytynyt bugi joka mahdollisti sen että pelaajat pääsivät käsikis koko kampanjaan, täten olisi jouduttu lykkäämään Demoa. Tämä ilmeisesti suututti Microsoftin koska se pilaisi maanantain juhlallisuudet, koko 343 jouduttiin pistää takaisin töihin jotta bugi saataisiin korjattua. Ilmeisesti ovat onnistuneet siinä ja patchi on ulkona. Mutta saa nyt nähdä miten käy.
 
Kyllähän tämä lupaavalta vaikutta siltäkin pohjalta ettei 343 ole kumonnut huhuja tai kommentoinut niitä mitenkään. Ilmeisesti yleensä aika nopeasti puuttuvat näihin.
 
Trollausta vai vahinko, ovat poistaneet twiitin.

5qaqnbnt6mz71.jpg
 
20 vuotta Master Chief on ilahduttanut pelaajia maailmalla tänään, oma ensimmäinen kosketus sarjaan taisi olla Halo 1 PC versiolla joskus nuhaisella PC:llä joka ei peliä pyörittänyt hyvin. Vieläkö 20 vuoden päästä pelaamme Halo pelejä, miten pelit ovat kehittyneet siinä vaiheessa. Olemmeko itse virtuaali maailmassa seikkailemassa ja uppoutuneena pelien maailmaan ihan eri tavalla kuin nykyään.

8hxlhf2xyoz71.jpg
 
Ylös Bottom