Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Laatusarjat televisiossa ja muualla

Nyt tullut pari jaksoa katsottua uutta Castlevaniaa ja ei valitettavasti ainakaan itelle maistu yhtä hyvin mitä aiemmat. Erityisesti pääkaksikko tuntuu olevan vain kopio edellisestä.
 
Aloin katsomaan Disneyltä Oikeuden puolesta sarjaa. Justified taitaa olla enkku nimi.
Loistavaa viikonloppu viihdettä, ei mitenkään AAA luokan sarja, vaan kepeätä rikosmenoa hillbilly meiningissä.
 
Loki:n 2.kausi starttasi oli kyllä hyvä eka jakso.
Eka kausihan oli timanttia ja toivottavasti tämäkin jatkaa samalla linjalla.
Jatkaa. Tässä oli minusta jopa parempi rytmitys verrattuna ekaan kauteen. Ainoa iso kysymysmerkki on Jonathan Majors, sillä tässä pedataan ihan hirveästi hänen tulevaisuutta Marvelin sisällä, eikä siitä ole enää mitään varmuutta.
 
Jatkaa. Tässä oli minusta jopa parempi rytmitys verrattuna ekaan kauteen. Ainoa iso kysymysmerkki on Jonathan Majors, sillä tässä pedataan ihan hirveästi hänen tulevaisuutta Marvelin sisällä, eikä siitä ole enää mitään varmuutta.
Onhan se aika helppo vaihtaa näyttelijä jos mennään sarjakuvan mukaan ja se pitää sitä naamiota vain kasvoilla
 
Loki season 2 episode 1 tsekattu ja ei pettänyt odotuksia.

En koskaan hahmosta välittänyt Thorin leffoissa, tuntui vähän väkinäiseltä ja päälle liimatulta, mutta Thanoksen myötä saatiin esiin inhimillisempi puoli, vaikka tarkalleen ottaen sarjassahan ei seikkaile sama Loki kuin kyseisissä leffoissa.

Kuitenkin omasta mielestä tämän antisankarin seikkailut on Marvelin kiinnostavinta antia ja ehdottomasti sitä Marvel sarjojen kirkkainta kärkeä. Omissa kirjoissa huomattavasti mielenkiintoisempi kuin moni viimeisimmistä leffoistakaan.

Eka kausi kärsi koronasta ja siitä ei saatu toteutettua täysin sellaista kun olisi haluttu joten odotukset tätä kakkoskautta kohtaan ovat kovat. So far so good.
 
Tuli viimeinkin katsottua witcherin kolmos kausi ja oli sekin edelleen varsin mainio paria jaksoa lukuunottamatta.
Eka oli Cirin aavikko kävely joka oli varmaan tylsintä katsottavaa mitä olen missään sarjassa nähnyt ja se jakso jossa oltiin juhlissa ja samat asiat näytettiin kolmesti, mutta joka kerta nähtiin hieman lisää jonkun toisen näkökulmasta.
Kaiken olisi voinut kertoa ja näyttää kerralla, mutta sitten jakso olisi ollut puolet lyhyempi.

Silti edelleen hyvä kausi tällaiselle joka on pelannut peleistä vain kakkosen ja kolmosen ja vain kolmosesta muistan jotain.
Kirjoja en ole lukenut joten jos jotain on pielessä niin en ole tietoinen asiasta.

Tuon jälkeen arvoin hetken seuraavaa sarjaa ja tuli aloitettua travelers josta on pian eka kausi katsottu ja ainakin tähän asti se on ollut varsin mainio.
Tuohan siis kertoo ihmisistä joiden tietoisuus siirretään jonkun toisen kehoon sekunteja ennen kuin ne kuolee, koska se siirto joka tapauksessa tappaisi kyseisen ihmisen ja näiden tehtävä on estää tapahtumat jotka tulee johtamaan sotiin ja tuhoon joka pyyhkii melkein kaikki ihmiset planeetalta.

 
Oon tässä viimeisen kuukauden aikana katsellut True Bloodia Netflixistä. Mulla jäi se silloin joskus muinoin kesken ekan kauden jälkeen, enkä sit jaksanut maksaa HBO:sta.

Mut on se hyvä! Toivottavasti tää ei nyt ihan heti poistu Netflixistä, katsoisin mielelläni koko sarjan.
 
Pakko hehkuttaa tätä tännekin foorumille, kolmoskauden just starttasin:

HBO MAX Warriors - pitkästä aikaa oikeasti hyvä sarja, joka tempasi mukaansa alusta lähtien.

Sarja seuraa "John Chinamania", joka saapuu San Franciscoon ja joutuu osaksi Chinatownin jengien, eli Tongien selvittelyä. Samalla seurataan myös Chinatowniin kasattua poliisiryhmää, jota johtaa peliongelmainen poliisi.

Viihdyttävän juonen lisäksi löytyy todella näyttäviä taistelukohtauksia, joita ei näy kerran kaudessa vaan joka jaksossa mätetään turpaan, huolella.

Kolmoskausi just pyörähti käyntiin ja meno eikun paranee kun hahmot on tuttuja ja tunnelma kiristyy Chinatownin Tongien välillä poliisien hiillostaessa entistä kovemmin.
 
Itse taas kattelin justiinsa Disney+:n puolelta Only Murders in the Buildingin kaikki tähän asti julkaistua kolme kautta. Mainiota viihdettä, etenkin pääkolmikko Steve Martin, Martin Short ja Selena Gomez ovat monen peukun arvoisia. Tuo palvelu kun on vielä hetken käytössä, niin pitää ihmetellä sieltä jotain, The Bear kenties.
 
Usherin talon tuho eli The Fall of the House of Usher ei kyllä oo laatusarja, mut tulipahan katsottua. Voisko suoratoistopalveluihin tulla joku oikeesti hyvä kauhusarja, pliis ;(

Kirjoitin muuten alkuvuodesta Pale Blue Eye -elokuvaan liittyen näin:

”Netflixiin tullut, täälläkin jollain sivulla mainittu The Pale Blue Eye oli aivan hyvä 3/5 murhamysteeritunnelmointi. Tai okei, ehkä parempi kuin se jouluksi Netflixiin tullut murhamysteeri :p Edgar Allan Poe -kuvio tuntui hiukan päälleliimatulta, muttei vaivaantumiseen asti. Näinköhän Poeen viittavaa materiaalia tulee enemmänkin, vrt. jonkin aikaa valoillaan ollut Lovecraft-buumi? Tai en mä tiedä, ehkä sitä matskua on jo tullut enemmänkin, en ole seurannut tarpeeksi.”

Julistan buumin alkaneeksi ja elokuva/sarjatuotannon ennalta-arvattavaksi. Tai no, ehkä ihan tällaisella otannalla ei vielä pitäisi :D Paitsi ennalta-arvattavuus on kyllä historian todistama juttu.

Ai niin, Viaplayn lisäksi nyttemmin Ruudusta löytyvä Munkkivuori on älyttömän hyvä. Jos kotimaisen elokuvan saralla parhaan tekijän tittelistä kilpailee useampikin nimi, tuntuu Jani Volanen hallitsevan tv-sarjapuolta aivan ylivoimaisesti. MS Romanticista siirrytään ihan erilaisiin maisemiin, mutta sama todella tarkka ote on jälleen mukana.
 
@Ulukai Disneystä kannattaa katsoa The Old Man, jos laatusarja kiinnostaa. On kyllä jännäri, mutta erinomaisilla näyttelijöillä. Osoittaa ettei jatkuvasti tarvitse mennä kaasupohjassa, vaan kunnon käsikirjoitus vie pitkälle.
 
Itse taas kattelin justiinsa Disney+:n puolelta Only Murders in the Buildingin kaikki tähän asti julkaistua kolme kautta. Mainiota viihdettä, etenkin pääkolmikko Steve Martin, Martin Short ja Selena Gomez ovat monen peukun arvoisia. Tuo palvelu kun on vielä hetken käytössä, niin pitää ihmetellä sieltä jotain, The Bear kenties.
Steve Carell tekee elämänsä parhaan roolivedon sarjassa The Patient. Kertoo terapeutista, joka joutuu sarjamurhaajan terapeutiksi. Ei mikään normipäivä.

Kohtuu Disney ystävällinen versiointi tämäkin, mutta ehdottomasti katsomisen arvoinen
 
Ylös Bottom