Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dead Space [PS3]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Snigge
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Dead Space [PS3]

Annoin Dead Spacelle mahdollisuuden, koska LBP:n julkaisu siirtyi harmillisesti. Tämä peli ei pettänyt, sairaalloisen ahdistavaa meininkiä. Pelasin tovin pimeässä, stereoiden nupit kaakossa ja pian aikuinen mies sisälläni oli taantunut nyyhkivän lapsen tasolle joka pelkää mörköjä komerossa. Suosittelen jos hermot kestävät tai jos ei niin pelaamaan päiväsaikaan. Peli on myös todella nätti, mikä pistää ihmettelemään miten PS3:lla osa julkaisijoista saa vielä todella sontaista grafiikkaa aikaan. Helmi kauhupeligenressä on syntynyt. :eek:
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

huh huh tämä peli yllätti kyllä kympillä. En muista milloin olisin viimeksi pelännyt niin että sydän hakkaa ja karvat on pystyssä.. ja tämä kaikki peliä pelatessa :) Yöllisen session jälkeen joutui hetken istumaan sohvalla ja haukkomaan henkeä ennenkuin viitsi lähteä kävelemään sänkyä kohti pimeää käytävää pitkin :) LISÄÄ TÄLLAISIA PELEJÄ!
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Ylistyksiä luettuaan oli pakko laittaa tilaukseen.

Olen leffojen osalta koko ikäni ollut kauhu/scifi-fani. Leffat eivät kuitenkaan enää vuosiin ole tarjonneet oikeasti pelottavaa olotilaa, joten oli ilo joskus Silent Hilliä kokeillessa huomata että saman penskana leffasta saadun kauhun tunteen saa irti hyvää kauhupeliä pelaamalla. Tunne saattaa parhaimmillaan vielä moninkertaistua, juuri siitä syystä että on itse pelaajana tapahtumien keskellä.

Mutta parin kunnon pakokauhukohtauksen jälkeen saattaa peli jäädä hyllylle, vaikka olisi kuinka hyvä tahansa. Kun tekisi mieli pelata, mutta toisaalta ahdistaa alkaa pelaamaan :p
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Mulla on kauheat arpomiset tällä hetkellä päällä tämän pelin suhteen. Tekisi mieli ostaa ja pelata tätä kaiken hehkutuksen jälkeen, mutta kun on syntynyt vellihousuksi niin... :D Ainoa kauhupeli, minkä olen uskaltanut pelata läpi, on Silent Hill 2. Scifi-leffojen/sarjojen fani olen ollut aina ja porukoiden viittaukset Event Horizoniin, Sunshineen ja kumppaneihin lisäävät vain kiinnostusta entisestään. Jännäksi menee...
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Tänäänhän tuo peli oli tullut postissa ja kohtapuoliin olisi tarkoitus ruveta peliä pelaamaan. Odotellut tässä, että pimeä koittaisi, eihän tätä valoisaan päivänaikaan sovi pelata menemään. ;)
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Tänäänhän tuo peli oli tullut postissa ja kohtapuoliin olisi tarkoitus ruveta peliä pelaamaan. Odotellut tässä, että pimeä koittaisi, eihän tätä valoisaan päivänaikaan sovi pelata menemään. ;)

Johan tuo on jo pilkko pimeää!! Nyt, heti pelamaan siitä ;)
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

joku pari h kyseistä peliä takana ja pitää kyllä myöntää että parikertaa päässyt pieni jännäkakka housuun:D varsinkin alku oli erittäin hienosti tehty.

plussaa:
-pelattavuus , hahmo tottelee hyvin, vaikka välillä hirvittää hidas kääntyminen :eek:
-grafiikka , erittäin kaunista katsottavaa, vaikka kolmosella jo tutuksi tulleet sahalaitaiset varjot välillä pistää silmään
-tunnelma, en ole sitten avp2:sen jälkeen näin paljoa pelännyt peliä pelatessa, vaikka ainakaan vielä ei olla ihan alun jännityksen tasolle uudelleen päästy ...
-äänimaailma, aivan loistavaa spaceoopperaa, eikä ääninäyttelykään huonoa ole.

miinukset:
-tohon plussien jatkoksi nähtävästi pääsi aika moni :p
-jotkut möröt ovat hieman "not so scary"

vahva 8 tai heikko 9
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Johan tuo on jo pilkko pimeää!! Nyt, heti pelamaan siitä ;)

Juu, pelasin hetki sitten ensimmäisen luvun läpi. Laitoin ihan piruuttani vaikeimman vaikeustason päälle, että peliin tulisi edes pientä kauhun tunnetta, mutta meh... Ei tämä ole vielä onnistunut aiheuttamaan oikein minkäänlaisia säväreitä. Ammuksiakin on piisannut yllin kyllin, eli ei niukasta ammusarsenaalistakaan ole haastetta ollut. Nätti pelihän tämä on, ei siinä, mutta minua on vaan erittäin vaikea pelotella. ;)

Noh, onneksi pelattavuus on kohdallaan, Resident Evil 4 -tyylinen liikkuminen toimii. Ja vihujen raajojen repiminen on nannaa puuhaa.
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Todella mahtava kauhupeli! Ei oo oikein mitään kauhupelejä tullu pelattuu paitsi Resident Evil 4 (ei kovin pelottava sinänsä) Koko ajan fiilis että jostain hyppää joku öttiäinen tai muuta inhottavaa. Hyvä peli, ei voi muuta sanoa.
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Perhana. Pelihimot tätä kohtaan sen kuin vaan kasvavat, kun lukee näitä teidän juttuja. Onneksi pitäisi tänään aamulla tipahtaa postiluukusta.
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Tuli katsottua tuo 11 minuutin kuolemasarja - alussa kuvittelin itseni siihen pelihahmon paikalle ja tuli pari kertaa kylmät väreet niskaan. Odotin samalla innolla seuraavia kohtauksia. Noin puolessa välissä kuolemat alkoivat hieman toistaa itseään, pieni mauttomuus iski. Luulenpa että tilanne on toinen huomenna, kun rupean pilkkopimeällä tätä pelaamaan. Pelikaupan kautta kotosalle!

Event Horizonin ja Alienin tunnelmaa tässä on hyödynnetty kovasti, kuten eräs frendilistallani peliä pelannut kaveri kertoi.
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Hieno ja laadukas tekele kaikin puolin. Fiilis on tosiaan jotain väliltä System Shock - Alien - RE4. Ei pelota niin paljon kuin esim. Project Zero / Fatal Frame (jota en ole ikinä uskaltanut pelata loppuun :o), mutta aito tuska ja ahdistus kyllä nousee uuteen paikkaan mennessä. Kauhuleffamainen äänimaailma ansaitsee erityismaininnan. Tuo "strategic dismemberment" olisi helppo sivuuttaa mainostemppuna, mutta raajarevittely on kyllä oikein piristävää vaihtelua normiräiskintöjen headshottailuun. Useampaan pelikertaankin tuntuisi riittävän kivasti sisältöä.
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Kyllähän se näin on, että jotkut pelit on vain tehty pelattavaksi öisin ja pimeässä. Tuli äsken kokeiltua DS:n pelaamista valoisassa ja viimeöinen tunnelma oli tiessään. Peli on loistava, mutta silti sitä haluaa mielikuvitella olevansa mukana pelissä muutenkin kuin vain peliohjainta käsittelemällä, tulee aivan erilainen fiilis pelata. Pitää vain käyttää elokuvahistorian halvinta erikoistehostetta, valokatkaisijaa.

Vihjeenä niille, jotka ovat tähän mennessä tappaneet vihut ampumalla raajat irti - kannattaa polkaista vihollisen ruumista yhden kerran, saatat saada siitä lisää ammuksia, rahaa tms. hyödyllistä. Raajojen ampuminen on muutenkin huomattavasti ammuksia säästävä vaihtoehto, 1-2 kutia raajoihin ja molemmat kädet irti, vihu kuolee siihen paikkaan. Kroppaan ampumalla saa ampua paljon enemmän. Varsinkin hard-tasolla (jolla aloitin) kudit tuntuvat olevan jatkuvasti lopussa. Lähitaistelussa Isaacin lyönnit näyttävät kyllä hurjilta, mutta niillä ei tee kovin paljon vahinkoa, vaikka veri roiskuukin mehevästi osuessa.

Ainoa asia mitä jäin kaipaamaan, oli tähtäyksen kustomointi, tosin oletuksena oleva nopeus vaikutti ihan hyvältä. Jos olette vähänkin tämäntyyppisiin peleihin tottuneita, niin pelatkaa ihmeessä hardilla. Ei vaikuttanut liian vaikealta parin ensimmäisen chapterin perusteella.

Musiikista myös erityismaininta, paisuu kivasti aina kun toimintaa tulee.
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Onko gamestopissa vielä sitä tarjousta tätä peliä koskien? Eli 2 vanhaa peliä niin hinnaks tulee 9,90?

EDIT: Katoin nettisivuilta niin edellee siellä luki toi, mutta sivun alhaalla luki että koskee vain ennakkotilauksia ja että tarjous päättyy kun peli julkaistaan :confused: :mad:
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Onko gamestopissa vielä sitä tarjousta tätä peliä koskien? Eli 2 vanhaa peliä niin hinnaks tulee 9,90?

Ei ole enää kyseistä tarjousta. Tarjous koski ennakkotilaamista, eli oli siis voimassa ennen pelin julkaisua.

Edit: Kerkesit näköjään jo itsekin selvittää asian.
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

On tuo playsta tilattu Bioshock jäänyt jonnekin matkan varrelle varmaan, kun ei vieläkään näy. Piti sitten käydä ostamassa jotain pelattavaa tähän tylsyyteen. Dead Space tarttui mukaan eikä se yllättäen ollut yhtään hassumpi, suorastaan sanottuna oikeen mukava. :)

Noniin nyt kerran pelattu läpi ja loistavat fiilikset jäi pelistä. Aloitin heti uudestaan alusta palkintoja metsästäen. Peli pitää hyvin otteessaan loppun asti. Ja ainoat huonot kohtaukset ovat (imo) meteoriittien ja sen ison lonkerohirviön ampumiset tykkitornista. Ei tuntunut osuvan millään ja pari palkintoakin kyseisistä kohdista pitäisi metsästää.. :mad:

Valot pois ja äänet kovalle. :D
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Pakko hypätä mukaan tuonne hehkuttajien kelkkaan, onhan tässä kyllä tunnelma enemmän kuin kohdillaan ja mainiosti kyetty luomaan se fiilis pelaajalle jota tällä on taatusti lähdetty hakemaankin.

Kyllähän tämä aloittaa heti täydellä tohinalla, hirveästi ei alussa aikailla kun homma lähtee liikkeelle ja karmeus paljastua mitä on tulossa.

Tuosta päähenkilön avaruuspuvusta tulee väistämättä Danny Boylen sci-fi leffa Sunshine todella erehdyttävästi mieleen. Noin muutoin fiilis on selkäpiita karmiva Alien tyyliin jos elokuvista haetaan verrokkeja, kuulemma paljon myös Event Horizon leffasta otettu (itse en ole nähnyt mutta täytyypä pistää hankintaan nyt sitten tuo leffa)...

...ja niistähän peli onkin hyvin paljon ammentanut.. toki hitusen vielä väkivaltaisempaa ja groteskimpaa meininkiä ajoittain kun otuksia silputaan (tosin odotin ehkä vieläkin raaempaa), mutta kyllähän tässä pelissä todella "ruumiinkappaleet" lentävät ja irtoavat kun "toimintavaihde" jysäytetään silmään..

Grafiikka on nättiä, valikot on tehty tyylillä ja ikään kuin pelimaailmaan kuuluvaksi hologrammeiksi joten se tuo fiilistä mainiosti lisää.

Musiikit sitten jyräävät täydellä teholla ja kun toimintaa on tiedossa muuttuu äänimaailmakin Todella Painostavaksi ja pelkästään se saa jo tunnelman kattoon.

Kontrollit ovat toimivat, tulee mieleen Resident Evil 4 paitsi sutjakkaammilla kontrolleilla, todella mainiota ! Äijän puku on kuitenkin sellainen massiivinen hökötys että tietty "kankeus" tähän käy kuin nenä päähän.

Jos Alien(s) leffat edes pikkiriikkisen nappasivat mukaansa, sekä Resident Evil pelit iskevät niin melkoista namuahan tässä on tarjolla ! Sekoittaen soppaan niin scifia, kauhua, räiskintää kuin tutkiskelua avaruusaseman syövereissä tarjolla melkoisena tunnelmapaukkuna, parhaiten tietenkin nauttittuna näin syksyn pilkkopimeinä. Upean visuaalisuuden sekä audion puolesta korvia ja silmiä täydeltä laidalta hellien...

...jos tämän jälkeen selviytymiskauhua avaruusalukselle vielä lykätään, niin melkoisen korkealle rima tällä kerralla asetettiin.

Storessa jokin lisäpuku peliin ilmaiseksi pari viikkoa ladattavissa, joka sen jälkeen muuttuu maksulliseksi.
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Ei olisi osannut odottaa EA:lta mitään näin hyvää :P Varsinkaan tässä genressä. Chapter 9 olisi itsellä seuraavaksi edessä.
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Tuli itekkin ostettua tämä ja voi elämä mikä peli!! :eek::D
Viime yönä tuli kaverin kaa pelattua ja paskottua housuun.. Tunnelma on ehkä paras mitä koskaan missään pelissä saatu aikaiseksi! Tämä oli paljon parempi mitä odotin. HUH!
 
Vastaus: Dead Space [PS3]

Itselle Dead Space on ollut lähes yhtä kova yllätys kuin viime vuonna Bioshock. Kolme chapteria tullut pelattua ja innostus(kauhu)käyrä on ollut koko ajan nousujohteinen :eek:
Mietin tässä, että pitääkö se alkaa elämään uutispimennossa tulevien pelien osalta jotta ei se ainainen hype tarttuisi lainkaan. Löytyisköhän sitä silloin enemmän itteään miellyttäviä pelejä, kuten nyt kävi DS:n kanna?
Omasta mielestä Dead Spacessa on kaikki niin hyvin kohdallaan kuin vain voi olla lukuunottamatta hieman kankeaa ohjausta. Toisaalta luulen, että pelin ohjaus on ollut aikalailla tarkoituksenhakuista. Erityismaininta itseltäni tulee todella hienosta audiovisuaalisesta ilmeesta. Tällaista laatua lisää pelimarkkinoille kiitos :)
 
Ylös Bottom