Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3-pelien tarjousketju (muu keskustelu tänne)

Vastaus: PS3-pelien tarjousketju (muu keskustelu tänne)

Pakko sanoa, että nyt ketuttaa. Ensimmäinen thehutista tilaamani peli katosi postissa luultavasti(yli 4 viikkoa kestänyt jo), ilmoitin thehutin tyypeille ja nyt pitäisi olla uusi peli tulossa :/

onpas käyny paska tuuri. ite oon tilannu ainaki 10 kertaa nyt ja kaikki tilaukset on tullu suht nopeesti
 
Vastaus: PS3-pelien tarjousketju (muu keskustelu tänne)

Eikös tuon pysty perumaan ihan sieltä "My Account"in kautta? (oikea yläkulma)

Ahaa. Kiitos vinkistä, mutta en perunutkaan tilausta, koska kun kirjauduin vpd:n sivuille, niin sielä luki, että peli olisi lähetetty, Jostain syystä en kuitenkaan sähköpostiini mitään viestiä saanut, jossa olisi kerottu, että tuote olisi postitettu. Muista verkkokaupoista kun on aina ilmoitettu.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3 Hype]

Tai mitämitä, käsitinkö väärin ja tuon saakin tuohon hintaan 44.40€ jos on tarpeeksi nopea :O

Aika selvästi se siinä lukee. Mutta jep, täytyi kyllä pistää ennakkotilaukseen tuolta, meinasin aluksi että kävisin kaupungilla ostamassa pelin julkkarina tai siinä hollilla mutta kun meinaa noin halvalla saada erikoisversiota niin eihän tätä voi ohittaa. Toivottavasti tulee spessuversio, vaikka normikin riittää.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3 Hype]

Oujee! Oma tilaus lähti jo 4.4. Verkkokauppaan, jolloin Limited Edition-mahdollisuudesta ei ollut mitään mainintaa... Muistaakseni varauksiakin oli vasta muutamia, joten LE:tä pukannee! :D
 
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3 Hype]

Tilasin kanssa , muistaakseni 14. päivä enkä ainakaa huomannut mitään tuollaista mainintaa, Hieno hommahan tuo olis jos sattuis tuo limited edition tulemaan :) Noh eikun odottelemaan ja lueskelemaan RED DEAD REDEMPTION | News, Guides, Media, Community Forums

E: pitääkin käydä huomenna ostamassa joku mukava blueray länkkäri setti ja nostella fiilistä peliä odotellessa.
 
Vastaus: PS3-pelien tarjousketju (muu keskustelu tänne)

Milläs nuo pelit tuodaan tuolta Briteistä tänne Suomeen? Lentokoneet eivät tietääkseni tällä hetkellä lennä, joten joutuukohan kauankin odottelemaan tilauksia?
 
Vastaus: PS3-pelien tarjousketju (muu keskustelu tänne)

Jou
Onkos GAMEPLAYSTA kokemuksia. Sieltä tilasin nääs pari tarjouspeliä sillon ku täällä mainostettii. Sieltä tuli paketti ilman toista pelia ja lappuun kirjotettu käsin "SENT WITHOUT AVATARGAME" Rahat on kyllä laskutettu siit toisestaki eli Avatar pelistä. Asiakaspalvelusta tullu vaa automaattivastaus?

Noni aika monta emailii lähetin kun ei asiakaspalvelusta juurikaan vastattu. No tänää oli rahat kyllä palautettu mutta mitään emailia ei vielä ainakaan siitäkän näy. VÄhän kankeasti kyllä toimi ja typerää että laskuttavat vaikka eivät peliä lähettäisikään. No loppu hyvin...
 
Vastaus: PS3-pelien tarjousketju (muu keskustelu tänne)

Onpas kummallista...koko peli on kadonnut useimpien kauppojen listoilta ja tilaukseni on peruutettu. Mikähän tuossa on meneillään? GoW: Collection on kuitenkin jäänyt kauppojen listoille. :confused:

Huomasin kanssa että oma tilaus oli peruttu. Mitään viestiä ei ollut tullut.
Laitoin kyselyä ja äsken vastasivat:

Thank you for your message.
I am sorry this item has been cancelled as our suppliers are unable to provide us with this product.
Please be assured that we have contacted alternative suppliers and regrettably we are unable to source your item.

This product will be removed from our website in due course.
No payment has been taken from your account and we are sorry for any inconvenience caused.

Regards

Michael
 
Vastaus: PS3-pelien tarjousketju (muu keskustelu tänne)

tämä kysymys ei välttämättä kuulu tänne mutta kysyn kuitenkin. Eli onko joku nähnyt halvempaa näppistä ps3 ohjaimeen kuin 35e vpdssä? puhe siis siitä Sonyn virallisesta. Tietenkin briteistä saisi 23e mutta ei varmaan ole ääkkösiä.
 
Vastaus: PS3-pelien tarjousketju (muu keskustelu tänne)

PS3-pelien tarjousketju (ei muuta keskustelua) -aiheesta:


Ja tähän päälle luultavasti ALV (paljos se nyt on peleille)?

tuli vaan posti ja pakkauskulut jotka olivat siinä 3 punnan paikkeilla eli yhteensä vähän yli 25egellä lähtee änäri tuolta..
 
Vastaus: PS3-pelien tarjousketju (muu keskustelu tänne)

On tullut kulutettua tätä find-games.co.uk / FF13 linkkiä huomattavan usein. Vieläkun 5£ laskee FF13 hinta niin tilaukseen menee. Samaten tulee kyllä muitakin pelejä tuolta stalkattua.
 
Vastaus: PS3-pelien tarjousketju (ei muuta keskustelua!)

sivuilla näyttää olevan toi hinta mutta ostoskoriin tulee 27.99 puntaa..
Näemmä ovat ehtineet jo nostaa hintaa. Vielä tuolloin iltapäivällä hinta oli todellakin sen 12,99 puntaa. Tosin en itse ehtinyt ostamaan, koska maksuprosessi heitti häränpyllyä Visa-tarkistuksen kohdalla. Pistin sen työkoneen piikkiin.
 
Ylös Bottom