Tenebrae Aeternae
Well-Known Member
Vastaus: Pikaruokajutustelua ja -mutustelua
Ja tuo "tieto" on tietysti ihan omin silmin nähtyä joka kebab paikassa jonka tiedät olemassaolevan?
Kamalaa yleistämistä ja vielä ennakkoluuloakin samassa viestissä. Mikä tekee Suomalaisista pikaravintolanpitäjistä niin erinomaisen erilaisia etteivät voisi harrastaa samanlaista kierrätyspolitiikkaa? Mikä tekee kaikista ulkolaisista niin yhteneväisiä että kaikki harrastavat ehdottomasti tuota? Miksi isompi ketju takaa sen että ruoka on hirvittävän huoliteltua, laadukasta ja varmasti tuoretta?
Tähän oli pakko tarttua. En tiedä vielä yhtäkään kebabmiestä joka ei toimisi seuraavasti:
Jos asiakas jättää mm. lihaa tai dippiä lauteselle, se purkitetaan uudestaan, laitetaan pakkaseen ja tarjotaan seuraavalle asiakkaalle.
Tätä on nähty mm. Mäntsälässä entisen Neliapilan paikalla toimivassa räkälässä, Järvenpäässä mm. Starpizza ja nimeä en muista, mutta toimii nykyään PopPizzan tilalla keskustassa.
Että hyvää ruokahalua =D Itse en maksa enään penniäkään ulkolaiselle puljulle!
Parasta on Hesburgerin Mega/Kerrosateria ja Kotipizzan norm. ananas,kebab,pepperoni =)
Ja tuo "tieto" on tietysti ihan omin silmin nähtyä joka kebab paikassa jonka tiedät olemassaolevan?
Kamalaa yleistämistä ja vielä ennakkoluuloakin samassa viestissä. Mikä tekee Suomalaisista pikaravintolanpitäjistä niin erinomaisen erilaisia etteivät voisi harrastaa samanlaista kierrätyspolitiikkaa? Mikä tekee kaikista ulkolaisista niin yhteneväisiä että kaikki harrastavat ehdottomasti tuota? Miksi isompi ketju takaa sen että ruoka on hirvittävän huoliteltua, laadukasta ja varmasti tuoretta?