Jäsenen Calcichew uusimmat tuotokset

 1. C

  [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

  Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset Joukkue hakusessa täälläkin. Pelipaikkoina pääosin VL, mutta tarpeen vaatiessa OL ja KH menee myös. Joukkueelta toivon mahdollisimman paljon 6vs6 pelejä ja hyvää aktiivisuutta. Omat peliajat painottuu iltaan/yöhön. Ikää 26 ja...
 2. C

  PlayStation Store

  Vastaus: PlayStation Store Omistan pelin digiversion PS3:lle, laitoin vielä uudestaan lataukseenkin juuri jos johtuisi jotenkin siitä.. Joo se voi olla, että päivittyy jossain välissä storeen ellei sitten ollut joku ennakkotilaajien etu ainoastaan. Harmi jos näin.
 3. C

  PlayStation Store

  Vastaus: PlayStation Store Onko kellään tietoa oliko tänään julkaistun Dishonored definitive edition vain ennakkotilaajille hintaan 19,95€? Nyt storessa tuo on 39,95€. Ei ihan tuohon hintaan viitsisi poistaa. Pikaisella googlettelulla sain käsityksen, että aikaisemmin PS3:lla pelin omistaneet...
 4. C

  PlayStation Store

  Vastaus: PlayStation Store Tuli vielä mieleen se, että tein varmuuden vuoksi silloin aikaisemmin uuden jenkkitunnuksen kokeillakseni koodia, mutta heittää samaa erroria siihenkin? Ja vain kerran kokeilin sillä tunnuksella. Voisiko vaikuttaa jokaiseen konsolin käyttäjistä tuo lukitus?
 5. C

  PlayStation Store

  Vastaus: PlayStation Store Asia selvä. Kokeilen uudestaan myöhemmin, jos tunnukset olisi menneet lukkoon rahansiirron osalta. Offgamersilta lupasivat vastata huomiseen mennessä. Ilmoittelen tänne miten miten homma etenee jos tulee muilla vastaavanlaisia tilanteita. Kiitos!
 6. C

  PlayStation Store

  Vastaus: PlayStation Store En tiedä onko oikea paikka kysyä, mutta minulla on sellainen ongelma, että jenkkitunnukselleni ostama 20 dollarin voucheri ei suostu toimimaan. Olen syöttänyt koodin täysin oikein, monta kertaa ja aina se antaa samaa virhekoodia (E-82000138). Googletettu...
 7. C

  NHL 15 - HUT Trading [PS4] (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

  Vastaus: NHL 15 - HUT Trading [PS4] Ei kellään sattuisi olemaan Ilveksen Michael Kerästä? Jos löytyy niin ottakaa pikaisesti yhteyttä niin sovitaan kaupat. Laittakaa täällä yksityisviestiä ja kertokaa hintapyyntönne.
 8. C

  NHL 14 - HUT Trading [PS3] (Kolikkokauppa kielletty)

  Vastaus: NHL 14 HUT Trading [PS3] 1,5 miljoonaa pucksia myynnissä. 100k/ 8 euroa 200k/ 15 euroa Jos joku kaiken haluaa kerralla niin luovun hinnalla 100e. Pankkina nordea, joten olisi suotavaa, että ostajalla olisi sama pankki. Ilmoitukset täällä konsolifinissä yksityisviestein.
 9. C

  NHL 14 - Hockey Ultimate Team [PS3]

  Vastaus: NHL 14 - Hockey Ultimate Team [PS3] 1,6 miljoonaa pucksia myynnissä. 10 euroa per 100k. Jos ostaa koko kasan pois niin 125 euroa on kokonaissumma. Nordea pankkina.
 10. C

  NHL 14 - HUT Trading [PS3] (Kolikkokauppa kielletty)

  Vastaus: NHL 14 HUT Trading [PS3] 1,6 miljoonaa pucksia myynnissä. 10 euroa per 100k. Jos ostaa koko kasan pois niin 125 euroa on kokonaissumma. Nordea pankkina.
 11. C

  NHL 14 - HUT Trading [PS3] (Kolikkokauppa kielletty)

  Vastaus: NHL 14 HUT Trading [PS3] Eilen pakasta napsahti TOTW Taylor Hall ja normaali Malkin. Laittakaa täällä privalla vaihtoehdotuksia niin lueskelen niitä päivän mittaan. Pucksit, pelaajat ja oikea raha kiinnostavat.
 12. C

  NHL 14 - HUT Trading [PS3] (Kolikkokauppa kielletty)

  Vastaus: NHL 14 HUT Trading [PS3] Puckseja täälläkin suunnalla myynnissä. 800k tällähetkellä, lisää tulossa, kun pelaajat myyty. Hinta 10e/110k. Isommissa erissä voidaan neuvotella hinnasta. Nordea pankkina. Yv:llä kyselyt kiitos!
 13. C

  NHL 14 - HUT Trading [PS3] (Kolikkokauppa kielletty)

  Vastaus: NHL 14 HUT Trading [PS3] Onko kellään Sveitsin liigasta Ambri-Piottan logoa? Ei näytä olevan yhtään myynnissä ainakaan nyt näin yömyöhäisellä. Jos löytyy niin ottakaa allekirjoittaneeseen yhteyttä vaikka täällä tai sitten PSN: CalciChew69
 14. C

  NHL 14 - HUT Trading [PS3] (Kolikkokauppa kielletty)

  Vastaus: NHL 14 HUT Trading [PS3] Siellä on nyt Aarnio myynnissä 800 osta heti hinnalla. Sama minkä itse pulitin. Kelpaa jos kelpaa.
 15. C

  NHL 14 - Hockey Ultimate Team [PS3]

  Vastaus: NHL 14 - Hockey Ultimate Team [PS3] Mulla kävi ihan sama juttu. Viimeset 3 minuutia pelistä heitteli kiekkoa katsomoon ja 31 sekuntia ennen pelin loppua looppi ja synkronointivirhe. Ei sentään viestejä lähetellyt. Erikoinen kaveri. 6-2 oli tilanne tuossa vaiheessa. Huoh mitä apinoita...
Ylös Bottom