Jäsenen kani uusimmat tuotokset

 1. K

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  No onpa hintaa..
 2. K

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  Varsinkin kun sitä uutta versiota ei vieläkään suomessa?? :(
 3. K

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  Joko suomessa on uutta CUH-ZVR2 versiota saatavilla? Itselle tuo on ehdoton vaatimus yksinään johtohygienian takia. Bongasin myös brittien amazonissa tuon uuden version.
 4. K

  Nintendo Network -verkkopalvelu

  Vastaus: Nintendo Network -verkkopalvelu Miten jengillä toimii Nintendo 3ds MARIO kart 7 verkkopeli? Worldwide ei toimi löydä ketään ja tulee virhe lopulta. Community toimii satunnaisesti. MARIO Kartin nettipelit on huippua.. :)
 5. K

  PS4-tuning, laitteisto-setupit ja ulkonäkömodaukset

  Tähän ketjuun voi laittaa joko ulkonäköä parantavia tai muita modauksia tai laitteisto-setuppeja: Aloitellaan tällä vaikka: 3M 1080 harjattu musta alumiini:
 6. K

  PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

  Vastaus: PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!) Tearaway Unfolded on ihan hyvä ja kiinostava, noi muut maaliskuun pelit ei oikein napanneet. Kivoja plus alennuksia muista peleistä kun ei ennestään ole kirjastossa.
 7. K

  PS4-päivitykset

  Vastaus: PS4-päivitykset Onko ps4:llä joku ihan oma tiedostojärjestelmä?
 8. K

  Mario Kart 7 [3DS]

  Vastaus: Mario Kart 7 [3DS] Pitäisikö Mario Kart 7 3ds version nettipelin toimia vielä? Vaatiiko toi jotain säätöä reitittimeen? Laitoin kyllä konsolin DMZ vyöhykkeeseen kaikki auki mutta silti ei toimi, hakee vähän aikaa pelaajia ja tulee erinäisiä herjoja sen jälkeen.
 9. K

  Nintendo Switch

  Aika huollettavan oloinen laite joten ei syytä huoleen! https://www.ifixit.com/Teardown/Nintendo+Switch+Teardown/78263 Softakin on päivityksin korjattavissa :)
 10. K

  PlayStation 5 - huhut ja uutiset

  Vastaus: PlayStation 5 - huhut ja uutiset Äh. Toivottavasti konsolipelaaminen ei nyt muutu touhuksi jossa konetta saa olla päivittämässä tiheämpään. Isompi ongelma on se että on mielekästä pelattavaa kuin TFLOPSit. Tämän on Nintendo parhaine peleineen ja pienine oivalluksineen aina osoittanut.
 11. K

  Nintendo Switch

  Vastaus: Nintendo Switch Ouch, antennagate! Aikamoinen lapsus jos tuo ratkaisee yhteysongelmat.
 12. K

  Keskustelua myyntiluvuista (NPD, FIGMA ja niin edelleen)

  Vastaus: Keskustelua myyntiluvuista (NPD, FIGMA ja niin edelleen) Miten niin? Kahdessa päivässä enemmän kuin aiempi isoin menestys eli Wii. Alunperin ajattelin Switchistä paljon vähemmän mutta nyt kun on enemmän seuraillut ja perjantaina pääsin työkaverin laitetta hypistelemäänkin - ihan...
 13. K

  SingStar

  Vastaus: SingStar Heh. Olis varmaan pitänyt lukea tämä ketju ennen kun lopulta ostin kauan havittelemani PS4:n. Yksi iso pointti oli laittaa PS2 jo pääsääntöisesti eläkkeelle. Sitä on tullut viime vuodetkin käytettyä Singstar Suomi-levyjen soittoon. Ja hauskaa on ollutkin. Kuvittelin että...
 14. K

  PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen

  Vastaus: PlayStation VR - lasit virtuaalitodellisuuteen Missä näitä voi kokeilla pääkaupunkiseudulla? Vai voiko? Ruuhkaa/jonoja tiedossa?
 15. K

  Wii U

  Vastaus: Nintendon Gamepad-konsoli, Wii U Toimiiko se härveli ilman sitä kallista isoa, kömpelöä, näytöllistä ohjainta?? Sen voisi tiputtaa kokonaan pois ja säästää rahaa. Tiputtaa hintaa sen edestä ja laittaa konetta jakoon. Vanhaa Wiitä myytiin paljon ja niitä ohjaimia riittää. Jos ne haluaa...
Ylös Bottom