Jäsenen lesi uusimmat tuotokset

 1. L

  PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

  Verkkiksestä tuli hetki sitten viestiä että arviolta 13.9 mennessä tilanneet saavat konsolin viikolla 4-5 saapuvasta erästä. Ei riitä vielä tänne. Edit: Kyseessä siis levyversio.
 2. L

  Red Dead Redemption 2 Online

  Siellä ois nyt 18.1 asti kaikki legendaariset bountyt tupla xp:llä varustettuna. Eli jos ei vielä ole bounty hunteria vedetty tappin asti niin nyt on hyvä sauma siihen.
 3. L

  Red Dead Redemption 2 Online

  Ei kannata tuhlata aikaa mappien etsimiseen. Saat kuitenkin aina yhden mapin viiden levelin välein. Myös npct saattaa tiputella niitä randomisti.
 4. L

  PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

  Kerran viikossa tulee automaattinen "odotetaan osaa tuotteista" viesti verkkokaupasta. Jos olet esim keskiviikkona tilannut tuotteen, niin saat sen aina keskiviikkoisin.
 5. L

  PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

  Jaahas. Jokohan sitä oma hetki koittaisi. Täällä verkkiksestä marraskuussa tilattu, eikä tuotetta edes varattu vielä.
 6. L

  Red Dead Redemption 2 Online

  Rockstarin social clubista kannattaa aina viikottain käydä katsomassa vaihtuvat viikko bonarit ja muut alennukset. Vaihtuvat muistaakseni aina keskiviikkoisin. Tällä hetkellä esimerkiksi valikoiduissa festive showdowneissa tripla massit ja xpt.
 7. L

  GR: Wildlands -peliseura

  Vastaus: GR: Wildlands -peliseura Nisu Eliminaattori Finskaman Mivo73 lesi86
 8. L

  Tom Clancy's The Division

  Vastaus: Tom Clancy’s The Division [Hype] Kyllä, serverit on auki ja täällä on pelit jo käynnissä.
 9. L

  The Division -peliseuraketju

  Vastaus: The Division -peliseuraketju Kiraih Diki_Fi finskaman oskarikful DejaVuh82 Gameskeeper Makikou72 Baldarm27 Defa87 Lohis77 Eliminaattori maaho76 mohmot errori juhase Reissi81 Jalasvaara1989 Eikka09 Mivo73 Da_InFaMouZZ lesi86
 10. L

  NHL 13 - keskustelua pelistä

  Vastaus: NHL 13 [PS3/X360] - keskustelua pelistä Onkos kellään pirunmoista viivettä onlinessa pelatessa? Täällä ainakin ihan jäjetön viive liikkeissä. Täällä tuli myös huomattua sellainen homma että pelissä alkaa jossain kohtia äänet särisemään aika ärsyttävästi. Ensin luulin että...
 11. L

  NHL 13 [PS3/X360 Hype ja hankintaveuhkaaminen]

  Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype ja hankintaveuhkaaminen] Eilen postitettu ja äsken kolahti luukusta. Eli turun suunnalla olevat luultavasti saavat pelinsä tänään. Verkkokauppa.com ahvenanmaan varastolta siis tuli tuo.
 12. L

  Kuopattu liiga

  Vastaus: NHL 13 GM Connected Superliiga Kannatan tuota tunnilla siirtämistä. Olisi mukavampaa että aloitettaisiin kaikki samalta viivalta perjantaina. Mites muuten tuohon joukkueeseen liittyminen tapahtuu tuolla pelissä?
 13. L

  NHL 13 [PS3/X360 Hype ja hankintaveuhkaaminen]

  Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype ja hankintaveuhkaaminen] Joo kyllä olis parempi tulla tuon pelin postissa tänään kun niin tuolla verkkokauppa.com:ssa ahvenanmaan suunnalta väittävät. Menee kyllä tämä päivä persiilleen jos ei tänään tule. Vähän kyllä pelottaa kun eilen vasta postitettu.
 14. L

  Kuopattu liiga

  Vastaus: NHL 13 GM Connected Superliiga Hieman harmittaa että nuo pelit alkaa perjantaina klo 20, kun silloin on vielä SM-Liigan matsit kesken. Lukon ja Ässien matsia en kyllä välistä jätä, vaikka kuolema tulisi! Eli täällä aletaan vääntämään superliigaa perjantaina vasta klo: 21 jälkeen
 15. L

  NHL 13 [PS3/X360 Hype ja hankintaveuhkaaminen]

  Vastaus: NHL 13 [PS3/X360 Hype ja hankintaveuhkaaminen] Eilen pamahti sähköpostiin seuraavanlainen viesti kun kyselin sieltä aiemmin. Toivottavasti kolahtaa luukusta puolelta päivin. Suoratoimitustilauksenne tuotteesta 45452 NHL 13 PS3-peli on lähetetty tänään Ahvenanmaalta. Ennakkotilausten...
Ylös Bottom