Jäsenen ruusteri uusimmat tuotokset

 1. ruusteri

  Nintendo Switch

  Twitterissä lukee että: "The game is set to go live around 7AM Pacific time." elikkä 17.00 Suomen aikaa. Nintendon omat julkaisut tulee yleensä heti keskiyöllä pelattavaksi, mutta muut yleensä sitten päivän aikana, riippuen julkaisijan aikataulusta.
 2. ruusteri

  Red Dead Redemption

  En osaa tästä X- versiosta sanoa mitään, mutta jos open world pelit eivät aiheuta allergiaa, niin ehdottomasti suosittelen. Tää on periaattessa GTA villin lännen meiningillä.
 3. ruusteri

  Xbox One -hankintaketju (hintatiedot yms.)

  Kävin hakemassa, sai vielä Far Cryn 5:n kaupan päälle!
 4. ruusteri

  PS4-pelien tarjousketju (tarjoukset & keskustelu)

  ja Ezio Collection PS4 12,95€ https://www.gigantti.fi/product/gaming/pelit/playstation-4-pelit/PS4ACEZIOCOL/assassin-s-creed-the-ezio-collection-ps4
 5. ruusteri

  Liian vähälle huomiolle jääneet pelit

  Kyllä se taisi myydä, viittasin ehkä enemmänkin siihen että esim. täällä ei hirveenä ole siitä puhuttu enkä kauheena missään viime vuoden GOTY-listoissa nähnyt sitä.
 6. ruusteri

  Liian vähälle huomiolle jääneet pelit

  Mario + Rabbids Kingdom Battle: Rabbids pelin nimessä ei välttämättä anna hyvää kuvaa, mutta mielestäni viime vuoden parhaimpia Switch pelejä. X-com Marion tyyliin, vaikeustasoltaan hyvin tasapainotettu, näyttää ja kuulostaa hyvältä ja vielä sopivan pituinen, Switchin omistajille voin suositella...
 7. ruusteri

  PS4-päivitykset

  Ja toinenkin käytetty, thanks!
 8. ruusteri

  PS4-pelien tarjousketju - vain tarjouksia, ei kysymyksiä tai kommentteja!

  Vastaus: PS4-pelien tarjousketju - vain tarjouksia, ei kysymyksiä tai kommentteja! Big in Japan ja uudet digialet alkavat tänään, alennuksia Vitalle, PS3:lle ja PS4:lle. https://blog.eu.playstation.com/2017/07/05/playstation-stores-big-in-japan-promotion-kicks-off-today/...
 9. ruusteri

  The Surge

  Vastaus: The Surge Kyllä tämä Souls-faneille ainakin maistuu. Viimeinen alue jätti tosin melko pahan maun ja sitä vaan halusi pelin läpi. Siitä huolimatta ihan kelpo peli ja huomattavasti parempi kuin LotF. Jos ei hirveä Souls-kuume ole, niin sanoisin että odottelee kun hinta tippuu siihen...
 10. ruusteri

  Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality

  Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality Live update nimenomaan sekoittaa nuo ja ymmärtääkseeni bundesliiga pitää laittaa uudestaan aina, jos lataat uudet rosterit.
 11. ruusteri

  Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality

  Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype] Huomenna, storessa avautuu heti keskiyöllä.
 12. ruusteri

  Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality

  Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype] Saa säädettyä. Itse olen vuosia pelannut -1 nopeudella, joka on mielestäni sopiva.
 13. ruusteri

  Just Cause 3

  Vastaus: Just Cause 3 https://youtu.be/RPMbWwDFVCY?t=96 Miten ne on onnistunu ryssimään tän pleikka version näin pahasti?
 14. ruusteri

  Nintendo Classic Mini

  Vastaus: Nintendo Classic Mini Hinnaksi on varmistunut 59,99 dollaria, voisi varmaan aloitusviestiin laittaa.
 15. ruusteri

  Pro Evolution Soccer 2016 - Love the Past, Play the Future!

  Vastaus: Pro Evolution Soccer 2016 - Love the Past, Play the Future! Tää on kyllä liiankin tuttua :D
Ylös Bottom