Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS5-konsolitilausten seurantaketju

Miksköhän mulle eioo tullu minkäänlaista ilmotusta vielä, vaikka tosiaan tuosta erästä piti saada
Milloin teit sen varauksen? Itse tein 14.5 ja eräs tuttuni teki samana päivänä. Me molemmat saimme tuotteet eilen. Seuraava on ihan omaa arvailua:
Voisiko kyse olla siitä, että tavaraa liikkuu helsingistä pirkkalaan kuorma kerran päivässä tai pari kertaa viikossa. Kuormassa on mukana hirvee määrä black friday ja muuta jouluun liittyviä tilauksia, joten kaikki pleikkarit ei mahtunut eiliseen kuormaan? Ehkäpä tämän päivän kuormassa tulee lisää pleikkareita...
 
Milloin teit sen varauksen? Itse tein 14.5 ja eräs tuttuni teki samana päivänä. Me molemmat saimme tuotteet eilen. Seuraava on ihan omaa arvailua:
Voisiko kyse olla siitä, että tavaraa liikkuu helsingistä pirkkalaan kuorma kerran päivässä tai pari kertaa viikossa. Kuormassa on mukana hirvee määrä black friday ja muuta jouluun liittyviä tilauksia, joten kaikki pleikkarit ei mahtunut eiliseen kuormaan? Ehkäpä tämän päivän kuormassa tulee lisää pleikkareita...
Tein 13.6 joten hyvin mahdollinen tuo sun teoria
 
Kyselin prismalta asiasta ja sain vastauksena:


"Suuret pahoittelut, ettei vielä konsolinne ole päässyt matkaan. Playstation 5- konsoli on pakattuna keskusvarastollamme ja odottaa Postin noutoa, joka toimittaa paketin teille. Postin palveluissa on ruuhkaa Black Friday -kampanjan takia. Pahoittelut tästä."

Eli paketti ei ole lähtenyt vielä mihinkään vaikka tiistaina jo tuli "LÄHETYKSESI ON MATKALLA"- sähköpostiin. Ymmärrän kyllä postin ruuhkan mutta voisivat silti olla lähettämättä ilmoitusta ennen kuin paketti on oikeasti matkalla. Nyt saavat ihan turhaan lokaa niskaansa siitä syystä.
Vähän ontuva selitys, kun samaan aikaan tällä viikolla Postin läpi on tullut toimitus itsellekin seuraavaksi työpäiväksi ko. toimijalta. Alkaa tuntua siltä, että ainoa joka keskusvarastolla odottaa, on liimaamista odottava pakettitarra, joka ennakkoon tulostettiin ja nyt odotellaan kunhan oikeasti pleikkarit heille tulee.
 
Sellainen havainto, että olen Gigantista tilaillut kaikenlaista tuotetta tässä vuosien varrella. Katselin taas omien sivujen kautta tilaushistoriaani ja huomasin, että kaikissa tilauksissani, myös jo aikoja sitten saapuneissa, on edelleen statuksena "Tilaus vastaanotettu". Yhdenkään tilaukseni tila ei ole siis jälkikäteen muuttunut mihinkään. Saa nähdä, onko näin myös PlayStation 5 -tilauksen kohdalla.

Mulla ainakin muuttui tuo Cyberpunkin status tilaan "lähetetty" kun se lähti. Mut sit taas konsolin tilauksen kanssa tilattu lataustelakka on tilassa "tilaus vastaanotettu" vaikka se tuossa pöydällä istuu orpona. Toki sen kohdalla näkyy tilauksen seurannassa se lähetyskoodi mistä joku tuossa aiemmin jo mainitsikin.

Olipahan muuten taas kova Black Friday tarjous Cyberpunkista Gigantissa. BLACK FRIDAY TARJOUS luki isolla ja hinta edullinen 39,95€. Nythän nuo näemmä myy sitä sivuillaan samaan hintaan... :D :D
 
Powerin 20.11 tilaus pakattu ja valmiina lähtöön.
 

Liitetiedostot

  • Screenshot_20201204-094023_Chrome.jpg
    Screenshot_20201204-094023_Chrome.jpg
    429,9 KB · Lukukerrat: 43
Tilaus 1, levyasemallinen
Mistä tilasit: Gigantti erä 2
Milloin tilasit 19.11., tilausvahvistus klo 12:07
Tilauksen tila: Lähetetty
Milloin sait konsolin: Saapunut 4.12. aamulla Matkahuollon toimipisteeseen Ouluun

Tilaus 2, levyasemallinen
Mistä tilasit: CDON.com
Milloin tilasit Ti 24.11. tilausvahvistus klo 15:51
Tilauksen tila: Lähetetty
Milloin sait konsolin: Saapui 2.12.

Noniin, sitten odotellaan vielä pakettiautomaattiin kuljetusta n. 1,5km. Tulee kaverille hyviä uutisia viikonlopuksi :)
 
Powerin chatista just kyselin oman pleikkarin perään ja sanoivat että on lähtenyt eilen keskusvarastolta mutta tilauksen tiedot päivittyvät kuulemma viivellä
 
No niin, mullekin sanottiin juuri äsken Powerin chatissa, että tuote on pakattu ja lähtee tänään Ruotsista liikkeelle. Huh. Ja eikun odotellaan.
 
No mitä hemmettiä ne nyt säätää siellä. Täältä on moni ollut aspaan yhteydessä ja kaikille on sanottu että lähtee 3.12. Minullekin. Ja nyt sitten lähetellään randomisti ja lähtöpäiväkin palaa siihen alkuperäiseen 15.12

No kait ne raukat jotakin yrittävät HIILLOSTAJILLE sanoa. Jos eivät sano, valitetaan siitä, jos sanotaan, valitetaan siitä.

Ottakaa nyt se huomioon, että tokkopa mikään noista kyseisten kauppojen Chateista on heidän omiaan. Vaan kaikki on alihankittu Chatti palveluja tekevältä/väittäviltä yrityksiltä. Tavoite saada jotakin vastausta asiakkaalle, ihme että pystyvät tilausnumeron mukaan itse mitään tarkistamaan, monilla välittäjillä ei yleensä pääsyä edes yrityksen järjestelmiin.

Tuosta työstä ei varmaan valitettavasti makseta välttämättä hyvin, niin varmaan vaihtuvuus on kovaa. Tämä edes auttaa sitä, että taito tasoltaa on erilaisia ihmisiä, eivätkä kaikki osaa välttämättä kaivaa sitä oikeaa tietoa järjestelmistä. Ja tästäkin syystä päivät heittävät, kun joku saattaa nähdä ajantasalla olevan tilanteen. Joku toinen menee esim edellisen erän päivillä tai mitä edellinen chatti päivystäjä raapsutanut paperille. Syitä varmaan löytyy monia, miksi chatissa kerrotut päivät vaihtelevat rajusti ja jokainen päivä on varmaan kerrottu ihan oikeasti chatissa.

Olisihan se kivaa, että jokainen saisi tarkan päivämäärän. Mutta väittäisin, että Chattien tarkoitus on vähän toisenlainen yrityksen näkökulmasta, kuin selvittää missä jokaisen Playstation 5 konsolni tilanneen konsoli on milläkin minuutilla menossa.

Parhaansa ne Chattissä olevat ihmiset yrittää, olkaa asiallisia :)
 
Mistä tilasit: Gigantti
Milloin tilasit: 19.11 klo 12:30
Tilauksen tila: Noudettu
Milloin sait konsolin: 4.12

Nyt olisi pleikkari kotona ja tuossa asentaa päivityksiä ! Toivotaan että kaikki gigantin klo 12 erästä tilanneet saisivat omansa ennen joulua.
 
Ylös Bottom