Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelien ja laitteiden hankintaketju

Downhill domination, kotor 2 ja jade empire on sellaisia mitä ei ole tullut ennestään pelattua ja kaks jälkimmäistä oli tarkoitus pelata series x:lla kun kummallakin taitaa olla 4k/60fps ehostukset, mutta mä aloitankin just nyt jade empiren ihan orkkis lootalla.
Mikset pelaisi myös Jade Empirea Series X:llä? Sekin on saanut vastaavat parannukset samalla alustalla, ja näytti oikein hyvältä kun vasta jokin aika sitten sen ensi kertaa itsekin pelailin. Ja on kyllä pelinäkin todella mainio tapaus. :)
 
Mikset pelaisi myös Jade Empirea Series X:llä? Sekin on saanut vastaavat parannukset samalla alustalla, ja näytti oikein hyvältä kun vasta jokin aika sitten sen ensi kertaa itsekin pelailin. Ja on kyllä pelinäkin todella mainio tapaus. :)

Ihan vaan sen takia kun halusin aloittaa sen heti.
Jos olisin pelannut series x:lla niin tarttis päivittää konsoli kun se ei ole vuoteen ollut päällä ja siirtää putkitelkkari pois 4k telkkarin edestä.
Lisäksi mä olen nyt tottunut siihen miltä vanhat pelit näyttää niin en halua tässä välissä pelata mitään reippaasti paremman näköistä ja sitten palata taas "suttu graffoihin".

Hyvin se orkkis lootallakin maistui melkein kahdeksan tunnin edestä. Huomenna lisää.
 
Muutamia uusia hankintoja lisätty jälleen pelihyllyyn:

20240220_161921.jpg
Chorus - 12,96€ (Proshop)
Gangs of Sherwood - 21,96€ (Proshop)
Halo Infinite - 27,19€ (eBay)
Prey - 11,91€ (Proshop)
Starfield: Premium Edition Upgrade - 22,82€ (Proshop)

20240220_162032.jpg
Atari 50: The Anniversary Celebration - 35,90€ (CDON/Spelbutiken)
Risen - 13,95€ (Proshop)
Harvestella - 30,46€ (Proshop)
Oddworld Munch's Oddysee - 12,80€ (Proshop)
 
Jotain sieltä taas GOGista lähti mukaan.. noista tuo AH - Vertigo niin otin tuon DDE:n.
Blood : Fresh Supply €2.79
Succubus €6.66
Re-Volt €5.99
Alfred Hitchcock – Vertigo €4.99/€7.49 Digital Deluxe Edition
Konami Collector’s Series - Castlevania & Contra €5.99
Pathologic Classic HD €1.29
Jydge €4.19
Sherlock Holmes : The Awakened Remastered €0.98

Mielenkiintoinen tuo Blood kun ovat tosiaan tuoneet sen ”tähän päivään” ja tehneet siihen visuaalista remasterointia.. mielenkiintoisen näköisiä aseita siinä mm. voodoo nukke :D

Succubus tais jotain hälinää aiheutta ilmestyessään, mikäpä jottei sitä tuohon hintaan testais.

Lisäksi sit olis kiinnostanut kenties Zombies Ate My Neighbors and Ghoul Patrot.. on kait jokin SNES peli alkuperältään.. vois tuon jostain alesta sitten napsasta.

Steamin puolelta Hammerwatch II kiinnostais mutta on saanut sen verran ristiriitaista vastaanottoa että ei välttämättä sitä ihan täyteen hintaan viitsi hankkia kun ei ole takuuta iskeekö vaiko eikö.

EDIT : täytyy sanoa että tuo AH : Vertigo on todella yllättänyt positiivisesti ! siis aivan huikean tunnelmainen ja todella mukaansa tempaava trilleri.. sellainen kunnon kuumottava fiilisi siinä ajoittain ja mielenkiintoisia tyyppejä todellakin.
 
Viimeksi muokattu:
Se oli hitusen GOGissa tarjolla ajopelejä aleineen ja toki paljon muutakin :).. osa voi olla melkoista huttua mutta melkein epäilen että muutama oikeinkin positiivinen ylläri vois tuohon satsiin kyllä osua…

RC Cars €0.89
OmniBus : Game of the Year Edition €2.49
Motor Mash €2.89
Death Track : Resurrection €0.89
Nitro Racers €5.69
Street Racer €2.09
World Rally Fever : Born on the Road €1.09
Funtasia € 4.99
Hard Truck 2 : King of the Road €0.99
Death Roads : Tournament €12.39
The MotoRace Collection €1.19
Elasto Mania II €6.99
Wacky Wheels €1.09

Witchaven I & II Bundle €2.79
Zany Golf €1.99
Star Trek : 25th Anniversary €9.99
B-17 Flying Fortress The Mighty 8th Redux €14.99
DreamScaper €8.39
New Joe & Mac – Caveman Ninja €9.00
F.E.A.R Platinum €1.09
Mega City Force – Digital Collector’s Edition €14.19
Black Future ’88 €1.99
Valfaris - Digital Deluxe Edition €29.79
RoboCop : Rogue City – Alex Murphy Edition €38.99
Amid Evil – Champion Edition €29.89
Warcraft I & II Bundle €13.69
Tinykin €8.39
Renfield : Bring Your Own Blood €4.99
Unruly Heroes €19.99
Sid Meier’s Railroads! €2.49
Pizza Connection 3 €1.99
Wings of Prey : Special Edition €9.19

Steamista sitten…
The Bionic Commando Pack (BC Rearmed ja BC vuodelta 2009) €14.99
 
Nyt on niin moni, monesta suunnasta ja paikasta antanut tälle niin paljon hehkutusta tämän tuotoksen huumorista .. jotta ehdottomasti on kuulemma sieltä todellakin parhaasta päästä mitä on pelimaailmassa tarjolla ikinään ollut.. pitäähän se testata nyt sit onko se todellakin niin.. ilmeisesti suht helppo perinteinen point’n’click olis kyseessä melkoisella kuorrutuksella huumoria..

The Darkside Detective €14.95 (GOG)

..tuollehan on tullut jatko-osakin mutta siinä on kait huumoria myös mutta ei ihan samalla tasolla enää ja sitten on lähdetty sitä seikkaillullista puzzle puolta vaikeuttamaan jne… jotta homma ei kait solju niin hyvin eteenpäin ja se puoli tökkii enempi kuin tässä jossa kait voi nauttia tarinallisesti huumorinkukkasesta oikein kunnolla.

Jatko on nimeltään The Darkside Detective : A Fumble in the Dark.
 
Boiling Point : Road to Hell on saatavilla niin GOGista kuin Steamista ja arpoa pitää kummasta nyt tämän tästä hankin näiltä istumalta, hintaa tällä hetkellä molemmissa samainen €9.75

Erittäin mielenkiintoinen tapaus :) ilmestyi siis vuonna 2005.. tätä moni tituleeraa pioneeriksi genressä open-world roleplaying FPS..

..vuonna 2007 ilmestynyt STALKER : Shadow of Chernobyl kera kahden jälkeläisensä, koko STALKER kolmikko osoittautui hivenen samassa genressä kulkevaksi todelliseksi mestariteokseksi, joka tekee todella monta asiaa paljon paremmin kuin mitä sittemmin ovat pelit tehneet jopa tänä päivänäkään. Tämä ei taida samalle tasolle kuitenkaan päästä, ainakin uskon niin käyvän, toki tämä painottaa onneksi vähän eri asioita kans.

Yhteistä kaksikolla on se että nämä ovat molemmat Ukrainalaisten käsialaa.

Tämä toki näyttää ihan älyttömän paljon karummalta tapaukselta graafisesti ja muutoinkin ilmeisesti (valitusten määrästä) kärsii aivan tajuttoman paljon erinäisistä bugeista ”edelleen”, vaikka tätä vähän tämän päivän koneilla pelattavaksi onkin muokattu, tosin lähinnä siltä osin että pelin käynnistäminen ei ole työn ja tuskan takana.. tässä taas ilmeisesti ihan älyttömän paljon vapaampi maailma sitten temmeltää oikein kunnolla, ajoneuvoillakin niin lentävillä kuin maanpinnalla menevillä jne…

Idealtaan vaikuttais olevan todella rautainen annos Kasaria&Ysäriä kaikkinensa ja sieltä ne hyvät puolet mukana tässä :) traileri vakuuttaa ainakin meikän jo ihan täysillä ..

Trailer…


…samoin kuin nämä seuraavat jutut sitä koskien…

GOG Interview: Ziggurat Interactive talks about re-releasing a cult classic from 18 years ago
https://www.gog.com/news/gog_interv..._rereleasing_a_cult_classic_from_18_years_ago

Yksi ensimmäisistä avoimen maailman räiskintäpeleistä julkaistaan uudelleen – Boiling Point: Road to Hell oli liikaa aikaansa edellä
https://www.pelaaja.fi/uutiset/yksi...oint-road-to-hell-oli-liikaa-aikaansa-edella/

Boiling Point: Road to Hell
https://muropaketti.com/pelit/peliarvostelut/boiling-point-road-to-hell-pc/
”Kiintoisammin peli pitää kirjaa myös pelaajan käyttämistä piristeistä. Rahalla saa kaikkea kipulääkkeistä koviin huumeisiin, mutta kaikkeen jää koukkuun. Kun itseään on piikitellyt liikaa lääkepakkauksilla, niiden teho laskee ja vain katkaisuhoito auttaa. Luontaista linjaa suosivat voivat hoidattaa vammansa ja katkenneet luunsa lähimmän tukikohdan veksissä.”


BoilingPoint.png
 
Viimeksi muokattu:
Joka retro tilauksen jälkeen aina totean, että enempää ei osteta ja aina kuitenkin menen katsomaan jos olis jtn kivaa.
Ylärivi puolenkuunpeleistä ja hinnat näkyy kannessa.
Alarivi vpd:sta.
Fahrenheit 10e, angel of darkness 10e ja unreal championship 7e.

2024-02-28-3264.jpg
 
Juuri nyt Tomb Raider maratoonia pelaavana Angel of Darkness on kova ostos. Vaikka onkin sarjan paskin peli.

Mä innostuin ostamaan sen kun katsoin jonkun tomb raider fanin vertailu videon orkkis ja niiden uusien remaster versioiden välillä ja se sanoi, että angel of darkness on sen oma suosikki koko sarjasta joten katsoin sen arvostelun siitä ja se näytti ihan kiinnostavalta.
Ohjekirjan googletus vielä paljasti, että tuossa pitäisi olla mahdollista tallentaa ihan koska haluaa joten ajattelin kokeilla.
Joku ihme suosio tuntui tuollakin olevan kun yhtenä päivänä niitä oli kolme tarjolla, seuraavana aamuna kaks ja illalla enää tuo viimeinen.
 
Mä innostuin ostamaan sen kun katsoin jonkun tomb raider fanin vertailu videon orkkis ja niiden uusien remaster versioiden välillä ja se sanoi, että angel of darkness on sen oma suosikki koko sarjasta joten katsoin sen arvostelun siitä ja se näytti ihan kiinnostavalta.
Ohjekirjan googletus vielä paljasti, että tuossa pitäisi olla mahdollista tallentaa ihan koska haluaa joten ajattelin kokeilla.
Joku ihme suosio tuntui tuollakin olevan kun yhtenä päivänä niitä oli kolme tarjolla, seuraavana aamuna kaks ja illalla enää tuo viimeinen.

Kyseessä ei siis ole täysin paska tekele, siinä on mielenkiintoinen tarina ja se on yllättävän synkkä. Grafiikat on hienot ja Lara on yksi parhaista versioistaan. Mutta sillä on taakkana esim. kamalat kontrollit, kehittäjät eivät ehtineet saada peliä valmiiksi joten siinä viimeistelemättömiä alueita ja paljon bugeja. Itse pidin siitä aikoinaan paljon mutta silloinkin sen ongelmat oli selvät. Mutta on se mainettaan parempi peli selkeästi.
 
Hitusen RTS meininkiä tällä kertaa.

STAR WARS™ Galactic Battlegrounds Saga €5.89 (GOG)
-Se olis näköjään oikein Star Wars aiheinen RTS pelikin tehty vuonna 2001.. eipä ollut meikäläisellä tästä tietoa tai jos on ollutkin aikoinaan niin muistista on aika tehokkaasti se tieto kadonnut ajan saatossa. Peli käyttää samaa engineä kuin Age of Empires II joten jos siitä on tykännyt niin todennäköisesti tästäkin pitää, monet pitävät sen ”modina”, vaikka oma peli toki onkin.

Empire of the Ants €7.79 (GOG)
-Muurahaisten maailmassa RTS taistoa, ilmeisesti myös hiemen enempi kans strategisia elementtejä sisältää, eikä vain pelkkää suoraa toimintaa. Peli perustuu kuulemma Bernard Werberin best-seller kirjaan.
“bees, wasps, termites, harvesting ants, weaver ants, and dwarf ants, and defeat the fearsome predator, the praying mantis.”

Retro City Rampage DX – Retro Collection.. tämä tuli hankittua VPD:ltä ja hintaa oli ihan hitusen vajaa 20€.. Komein pelikansi? ketju.. sinne hitusen enempi laittelin mitä tämä paketti kaikkinensa sisältääkään. Tosiaan tämä nyt ei sitten ole mikään RTS peli.. toisin kuin nuo kaikki muut tässä ympärillä.

Harkinnan alla olis Talvisota – Icy Hell peli.. sekin tosiaan oli aikoinaan kokoelmissa fyysisenä (sitä ei taida muutoin ollakaan edes tarjolla) mutta ei sillain koskaan tullut edes pelattua ja vein sen aikoinaan pois vaihdossa.. olishan tuota voinut testata, vaikka ei kuulemma olekaan sieltä RTS pelien kärkipäästä..
”Peli tehtiin alkujaan ilmaiseksi Blitzkrieg-pelin laajennukseksi, mutta viritettiin sittemmin monen vuoden urakan tuloksena kaupalliseksi julkaisuksi.”
https://muropaketti.com/pelit/peliarvostelut/talvisota-icy-hell-pc/

Kustantaisi sitten €19.90 jos tuo nyt sitten vielä testattua tässä tulee ja tällä kertaa sitten vielä ihan pelillisestikin.. pittää viel hetki miettiä että kumpaan suuntaan sitä tämän hankkimisen tai ei hankkimisen suhteen pää kääntyykään.
 
Ylös Bottom