Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

007: Agent Under Fire

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Metal Gear



Kyllä tosta peli iloa riittää ku pelaa kaikki kultaselle ja sen jälkeen vielä platiniumille ja aina ku saa kulta tai platinum mitalin nii saa jotai kivaa monin tai yksin peliin


Ja mul ois yks kyssäri mistä löytyy 007 merkit siinä maassa missä se yks ukko avaa sen laava luukun ja sieltä ylhäältä pitää ampuu ne kolme punasta juttua et se äijä tippuu sinne laavaan:confused:


Helppiiiiiii vai eikö kukaa oo jaksanu pelata niitä no ei ihme että se on teijä mielestä lyhyt peli :rolleyes:
 
007 helppiä

Forbidden depths

Sun pitää ampua ukot ekasta ylävartio paikasta. Ammu ukot toisesta ylävartiopaikasta. Myös pitää osua kaikkiin Nigelin heittämiin miinoihin. Kaikki katossa olevat kk:t pitää saada alas.

Kyl se sit siitä

Kumarran syvään jos joku pelaa tän pelin läpi platina tasolla
alle viikossa.
 
Kyselisin että mistä kaikista tehtävistä olette saaneet kullan? Entä platinan? Kaikki tehtävät kerkesin meneen vaan "läpi". Mutta 4 ekaa on platina ja oliks se ny 7 ni kulta, mut en oo paljoo pelaillukkaan, mutta kertokaa ja jutellaan, niin ehkä yksyn toinen oppii toisiltaan jotain lisää. :)
 
No nyt mulla on 1-8 platina, 9 kulta, 10 hopee ja 11-12 pronssi. Turhan vaikeeks käy nuo 3 viimistä. Mut kysyisinkin et se yks 007 token siin kentäs misä lopus tiputetaan se loppupahiksen klooni sinne laavaan, ni kaikis FAQ jutuis on et tuhoo kaikki gun turretit, no, ei siit mitään saa, jossain lukee et kaikki ne ja viiminen niist CH-6 aseel ni sitte. Sitä en oo kokeillu, koska mist siin kentäs saa muka sen singon? Ja miksei täst pelist keskustella, täähän on ihan mainio räiskintä esim. Red Factionin ohella?
 
Vastaus: 007: Agent Under Fire

Miten tähän saa kuolemattomuuden?

Olen testannut monia netistä löytyneitä eri näppäilykoodeja, mutta mikään ei ole vielä toiminut, tai sitten en ole mahdollisesti tehnyt niitä oikein.

EDIT: pelasin jo läpi.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom