Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Path of Exile 2

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja DestiZ
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

DestiZ

Well-Known Member
path-of-exile-2-pc-game-steam-cover.jpg

Nimi: Path of exile 2
Kehittäjä: Grinding Gear Games
Julkaisija: Grinding Gear Games
Alustat: PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S
Lajityyppi: ARPG
Julkaisu: (EA/BETA Late 2024) Full release later
Kotisivut: www.pathofexile.com

Nyt on se aika, eli aika tehdä Poe2 ihan oma ketju, Meitsin personal Goty jos EA:t lasketaan niihin mukaan, tiedän sen jo nyt, ylivoimaisesti tulee myös olemaan itselle vuoden pelatuin peli, en ihmetteli yhtään vaikka tulisin kuluttamaan tuohon betaan jotain 500-1000 tuntiin, ehkä jopa vielä enemmän riippuen siitä että paljon tuo EA versio tulee tarjoamaan. henkilökohtaisesti tuo on todella iso plussa että voin pelata nyt pc hahmoani myöskin konsoleilla kiitos tuon PC ja Konsoli välisen crossplayn, tämä myöskin todennäköisesti samalla tarkoittaa sitä että POE2 liigat julkaistaan samaan aikaan sekä konsoleille ja PC:lle.







tässä esitellään enemmän tuota Couch cooppia näyttää aivan törkeän hyvältä

 
Viimeksi muokattu:
Uutta gameplaytä tällä kertaa esittelyssä Witch joka on tosiaan Necromancer ja hemmetin hyvältähän se näyttää, toivon mukaan ne julkistaa sen Poe 2 early accessin julkaisupäivän ens kuun poe pressissä.

 
Siinä vähän couch coop gameplaytä enemmän, pakko sanoa että vaikuttaa ihan sairaan hauskalta, DarthMicrotransactionin mielestä paras coop couch co-up experience mitä hän on ikinä pelannut, GGG eli poe devsit ottaa myös tosissan tuon gamemoden koska on lähettänyt ison kasan porukkaa LA:n testamaaan tuota couch cooppia.

 
Huhujen mukaan Closed beta/early access alkaa Marraskuussa aikalailla itsekkin veikkaillut Marras-joulukuuta. kun puhuivat sillon että beta siirtyi loppu vuoteen, no eiköhän sillon ens kuussa todennäköisesti selviä.

Trevor Gamon, the game director for the console version announced when the beta will start during the showcase for GameSpot. According to him, it will start in November, and there will be 8 out of 12 classes available to play. Now, since that is not an official announcement, the date can be changed in the future as the development continues. Previously, the date for the beta start was June 7 of 2024.
 
Tää näyttää oikein hyvältä. Joskus aikanaa PoE 1:stä kanssa pelaillu aika paljonkin mutta pelaaminen loppui kun PS4-versio oli aika buginen ja GGG ei ihan kauheasti konsolia tukenut. Toivottavasti nyt tässä jatko-osan tiimellyksessä sitten kanssa tukevat konsolipuolta yhtäläisesti PC-puolen kanssa.
 
Tästä voisi tulla seuraava peli mitä pelata puolison kanssa nyt kun sohva cooppi on tulossa tähänkin. Ehkä ensi vuonna on enemmän aikaa pelatakin sitten.
 
noniin Early Access closed beta registeröinnit on alkanut, kannattaa tosissaan ottaa ensi viikon perjantaina uusi liiga haltuun jos haluaa edes teoreettisen mahdollisuuden päästä tuohon, ite ainakin yritän maksimoida oman changeni saada key. tuo siis on vaan hyvin pienelle porukalla. isomman porukan beta on sit myöhemmin tänä vuonna, tosiaan parantavat merkittävästi ekan poe porttausta koska julkisevat konsoli natiivi porttaukset ps5:lle ja xbox series X:lle, ensi perjantaina julkaistavassa expansion:ssa, joten konsoliversio normi poestakin pitäisi olla paremmassa kunnossa. nyt vaan pitäs päättää mille alustalle haluan sen poe 2 keyn. todennäköisesti yritän itse PS5:lle kun oma kone ei ole kumminkaan sieltä parhaimmasta päästä.

 
Viimeksi muokattu:
Tosiaan en usko itse siihen että poe 2 olisi yhtään sen casual frendlimpi kun ekakaan osa, johtuen tosiaan monestakin asiasta, ehkä se isoin asia on se että Poe 2 tulee olemaan Souls like ARPG, eli mallia on otettu Elden Ringistä joka on ollut iso esikuva pelillä, ja näin ollen poe2:ssa on todennäköisesti tuossa kaikkien aikojen vaikein ARPG, siihen yhdistettynä poen complex mekaniikat kuten 2000 noden skill threet ja muut, esim poe 2:ssa jos kuolet boss fightissa niin joudut ottamaan koko boss fightin alusta ja bossilla on full hp, tämähän on tosiaan uusi juttu poe:ssa koska ekassa osassa kuoleman jälkeen bossin hp ei resetoidu, vaan voit jatkaa siitä mihin jäit ennen kuolemaa, väitän tämä tulee tekemään poe 2:sta todella vaikean pelin ja menee varmaan jonkin aikaa ennenkö siihen tottuu, itsellehän kuolemat poessa on ihan arkipäivää, ja jos kuolen niin sit kuolen, mutta poe 2:ssa pitää opetella täysin uusi lähestymistapa,

Sen takia annan itse vinkkinä että jos meinaa pelata Poe 2:sta niin kannattaa vähän opetella poe 1:ssa jo mekaniikkoja etukäteen, ettei tule sitten hirveäni yllätyksenä ja shokkina se kaikki complexisuus mitä peli todennäköisesti tulee tarjoamaan, opettelee vähä asioita pikku hiljaa, Trade on myös poessa aikamoinen villilänsi jossa voi tulla helposti scammätyksi jos ei tiedä mitä on ostamassa, itsekin olen tullut scammätyksi ainakin kahdesti, eli minulle on myyty väärä itemi, osittain sen takia pelaankin nykyään solo self found modea, toiseksi tuo solo self found mode on ylivoimaisesti paras tapa oppia poe, koska sinun pitää itse craftailla tai löytää itemit, sen takia jos peli kiinnostaa niin suosittelen että kannattaa opetella mekaniikat ensin sitä kautta.

ainiin tuohon villilänsi hommaan vielä sen verran että poe:n trade puolela on aika usein sellainen asenne että apua ei heru ennenkö maksat siitä, eli jos haluaa että joku tappaa sinulle vaikka jonkun vaikean bossin niin aika usein joudut siitä maksamaan pelaajalle pienen summan, yksi helpoin tapa rikastuakkin pelissä tarjoita ihmisille boss killing servicejä, eli tapat bossin ja saat maksun siitä, tavallaan tuo pelin villilänsimainen Ekonomia ja trading on myös yksi pelin kiehtovimpia juttuja, tietenkin poikkeuksiakin löytyy, mutta oletettavaa on että aika usein niistä joutuu jollain tasolla antamaan jonkunlaisen palkkion. otetaan esimerkkinä eräs skill gem joka multa puuttui jonka saa vain pelin labistä, kysyin että voisiko joku antaa minulle tuo kyseinen skill gemin että voi harjoitella tulevaa liigaa varten, no porukka oli sillai että vaikka liiga loppuu ensi viikolla ja currencyllä ja millään muullakana ei ole mitään väliä niin että joko hankit gemin itse tai maksat siitä, mutta sitten eräs tyyppi sanoi että hän juoksee lab runeja että jos hän saa sen niin hän antaa sen minulle ilmaiseksi, no 20 minuuttia myöhemmin hän laittoi viestiä että nyt tippu gemi että haluatko sen. ja sitä kautta sain sen.
 
Viimeksi muokattu:
torstaina tosiaan alkoi ensimmäinen viikon kestävä closed beta, sille pienelle joukolle jotka pääsi sisään, itse pääsin survey vaiheeseen asti mutta en betaan asti, Gamesconissa ilmeisesti ens viikolla julkaistaan se open beta/Early Access päivä ja huhujen mukaan se päivä olisi 29 päivä marraskuuta, sopii kyllä oikein hyvin tuo päivämäärä. jos vanhat merkit pitää paikkansa niin tuohon betaan pääsee joko 1. arvalla/tulee valituksi randomisti beta waveissa, 2. sillä että on laittanut/tukenut poe 1:sta +500 euroa yhteensä 3. ostamalla 30-40 euron support pack, joka sisältää tuon accessin pointsien ja mahdollisten kosmeettisten item skinien lisäksi.
 
Viimeksi muokattu:
GG!! sieltä jysähti 15.11 mennään, AC Shadowsin voi onneks aloittaa 3 päivää aiemmin, muuten jäisi AC Shadows kokonaan väliin, kun sama päivämäärä EA:n kanssa

 
jos Wukongin 81 bossia hirvittää niin no worries path of exile 2:ssa on yli 100 bossia ja sanoivat tuossa xbox conferencessä et niitä bosseja on tulossa paljon vielä lisää kun poe 1:ssa GGG tähtäsi 10 actiin niin uskon että tässä tapauksessa tähtäävät joko 150 bossiin lopullisessa versiossa aiheuttaakseen pelaajissa sen wow elämyksen mitä tuo 10 actia aikoinaan aiheutti, sen takia itselle Wukong myöskin toimii hyvänä practicenä, eli kun kohtaa kokoajan bosseja tiedän et poe 2 tulee tapahtumaan sama homma ja pelihän tosiaan tulee olemaan hyvin souls like.

tässä on tosiaan hyvä video siitä että miten erinlainen se tulee olemaan.

 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom