A Plague Tale: Innocence - synkän puhuva seikkailupeli

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Kehittäjä: Asobo Studio
Julkaisija: Focus Home Interactive
Lajityyppi: Toimintaseikkailu
Käyttöympäristöt: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
Julkaisupäivä: 14.5.2019
Kotisivu: http://aplaguetale.com/
Ikäraja: K18


A Plague Tale: Innocence kertoo tarinan sisaruksista, Amiciasta ja hänen pikkuveljestään Hugosta. Tämä on heidän selviytymistarinansa satavuotisen sodan ja mustan surman kynnyksellä. Rottia, niin paljon rottia... Peli onkin paljon selviytymistä, niin rottia kuin vihamielisiä ihmisiä vastaan. Mukaan mahtuu myös pulmanratkontaa. Ilmeisesti lähinnä niin, että miten jostain tilanteesta parhaiten selviäisi hengissä.

Kevin Choteau Game Director sanoi:
Before the rats, it’s first and foremost the story of Hugo and Amicia. It’s the collision between the innocence of two children and their relationship, and the rest of the world: a historically crude Middle-Age, made even more cruel by the rats and a quite special Inquisition.

Aurélie Belzanne Head of Communication sanoi:
It’s definitely a dark game. We are coldly telling the harsh reality of the world of that time. However, there is no wanton violence. Amicia will have to take decisions that will cost her part of her soul. It’s a theme we explore in our game: how far will she go in order to survive?

Muutama kuva vielä nostamaan fiiliksiä.
id-01.jpg


id-03.jpg


id-08.jpg
 

Renebauman

Well-Known Member
Tämä tuli ihan puskista ja odotetuin peli Days gonen kanssa.. Tuli ennakkotilattua jo.. Ei varmaan mikään maailman pisin peli, kun hinta on alle 50e..
 

Poro24

Member
Hitto, kiitos tästä! En tiennytkään koko pelistä ja teki jo mieli painaa ennakkotilausta. Vaikuttaapa mukavan synkeältä ja tarinavetoiselta yksinpeliltä, eli juuri omalta teekupilliselta.
 

rap

Well-Known Member
Itsellekin tämä tuli ihan puskista mutta trailerin perusteella vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja ostamisen arvoiselta.
 

Barca11910

Well-Known Member
Itsellekin tämä tuli ihan puskista mutta trailerin perusteella vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja ostamisen arvoiselta.
Tänään törmäsin traileriin ja tuli samat ajatukset. Harvoin tulee peliä mistä tulee välittömästi tää fiilis.
 

Masta

Active Member
Vaikuttaa mielenkiintoiselta peliltä. Tuli itsellekin ihan puskista. Näyttää gameplayn osalta myös sen verran "simppeliltä", että tästä saattaisi avovaimokin innostua.
 

Barca11910

Well-Known Member
Tämmösiä pelejä ei ainakaan liikaa ole jossa rutto olisi yksi elementti. Saati sitten koko keskiaika on semmonen josta ei juurikaan pelejä tule.
 

ojpe

New Member
Vahingossa huomasin tämän ketjun ja peli meni välittömästi ennakkotilaukseen.
 

P33RO

Artikkeli- ja arvostelutoimituksen päätoimittaja
Ylläpitäjä
Peli läpäisty ja arvostelu kirjoitettu. Nyt odotellaan vain tiistaista embargoa, joka raukeaa keskellä maanantain ja tiistain välistä yötä. KonsoliFINin arvio menee ulos klo 07:00 aamulla.
 

Renebauman

Well-Known Member
Taitaa pelin saama huomio kärsiä siitä että RAGE 2 tulee samana päivänä ulos.
Juu, näin taitaa olla ikävä kyllä.. Itseäni tämä kiinnostaa todella paljon ja ennakkotilattu ajat sitten, Rage 2 ei sitten yhtään.. Tarinalliset pelit oma ykkös genre, joten ei tätä voi välistä jättää..
 

Renebauman

Well-Known Member
Gamereactor antoi arvosanaksi 8/10

+ Upea grafiikka
+ Mielenkiintoinen tarina
+ Selkeys ja minimalistisuus

- Lasten kliseinen puhetyyli
- Tietynlainen kaavamaisuus

Koko arvostelu, jos joku haluaa lukea, nuo on ärsyttäviä lukea, kun pakotettu aina 2-3 sivulle:

 

Barca11910

Well-Known Member
Kauanko meni @P33RO pelin läpi peluuseen? Youtubessa on jopa 7 tunnin pätkiä joissa on koko peli. Muropaketin arvostelija pelasi peliä 10h pääsemättä sitä läpi. Kehittäjät taas sanoo että pelin kesto on 12-15h.

Tällä hetkellä kutos jakso menossa.
 

P33RO

Artikkeli- ja arvostelutoimituksen päätoimittaja
Ylläpitäjä
Xbox sanoo että 8h. Olisin veikannut 10h.
 
Ylös Bottom