Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Alone in the Dark

Tämäkin kiinnostaisi. Mutta taitaa nyt DD2:n tieltä jäädä myöhemmäksi.

Jotain Alone on the Darkia olen pelannut. Olisikohan se ollut tuo 08 versio. En paljoa muista siitä ja ei tuolloin oikein kauhupelejä tullut pelattua :D
 
Onko teillä peli kaatunut kesken kaiken aloitin pelin tänään kolmelta iltapäivällä hyvin toimi mutta nytte kaatuu jatkuvasti samoin äänetkin pelissä katoaa ei naurata nyt peli kaatuu koko ajan samassa kohtaa
 
Viimeksi muokattu:
Itsellä ei tätä peliä vielä ole, mutta ainakin Push Squaren arviossa oli mainittu noista kaatumisista. Ääniongelmiakin on tässä näköjään, yhdessä Youtube-videossa oli tällainen kommentti:
"After you are transported back to Derceto Manor from the swamp, I waited for the autosave and then manually saved the game. Then I closed the game completely via the PS5 menu, started the game again by loading that new save, and had no major sound issues for the rest of the entire game."

Eli kokeilisin tallentaa ja ladata manuaalisen tallennuksen automaattisen sijasta. Nuo ääniongelmat ilmeisesti liittyvät erityisesti yhteen tiettyyn alueeseen.

Muutenhan tuollaisten bugien kanssa on vähän hankalassa tilanteessa. Jos ei ole selvästi mikään pelaajan oma toiminta, joka jonkin bugin laukaisee, on vaikea myöskin pyrkiä välttämään sellaista. Käytännössä sitten ei jää muuta mahdollisuutta kuin toivoa korjausta peliin. Harmillinen juttu, että tässä noin pahoja bugeja on.
Kiitos viestiin vastaamisesta Joo kaatuilee kohdassa 1.37.23 kokeilen tänään uudestaan peliä.

 
Ottaa päähän tämä peli Just testasin sama ei toimi tuskin toimiikaan ennen ensi viikkoa :(
 
Viimeksi muokattu:
Ajattelin tämän ostaa mutta ei sitten kannatakaan vielä. Täytyy odotella päivitystä. On kyllä ärsyttävää jos pelissä on etenemisen estävä bugi.
 
PC-version ainakin pelailin läpi ilman pahempia ongelmia tai bugeja. Pelinä sanoisin 6/10. Mielellään pelas, mutta tuskin tulee tuon läpäisyn jälkeen enää palattua. Lyhyt oli myös, noin 7h meni itsellä.
 
PC-version ainakin pelailin läpi ilman pahempia ongelmia tai bugeja. Pelinä sanoisin 6/10. Mielellään pelas, mutta tuskin tulee tuon läpäisyn jälkeen enää palattua. Lyhyt oli myös, noin 7h meni itsellä.
Pelasitko molemmilla hahmoilla läpi?

Kiinnostaisi se, että onko siinä paljonkin vaihtelua.
 
Mitä noihin hahmojen eroihin tulee niin...
“Each character has one or two levels of their own in chapter 4, which also contain exclusive collectibles.. Aside from that, what differs is the cutscenes and how people react to your character, as well as the endings. There two endings per character + a fifth separate ending.”

Alone in the Dark - Official Behind the Scenes (ft. Jodie Comer, David Harbour)

David Harbour on his “weird and risky” ALONE IN THE DARK reboot with Jodie Comer

David Harbour is a bigtime gamer
 
Viimeksi muokattu:
Nyt tähän tullut päivitys ainakin itselle ja toimii nytte asensin päivityksen eikun jatkamaan peliä
 
No joo pettymyshän tämä oli. Kyllä tämän kertaalleen läpi pelaa mutta uusintakierrosta eri hahmolla ei hahmolla tule otettua.

Teknistä puolta enemmän häiritsee jotkin suunnitelupuolen ratkaisut. Aivan järjetöntä että tuo itse kartano, niin tunnelmallinen kuin onkin, toimii vain lähinnä "kenttien" välisenä hubina, jossa käppäillään availemassa ovia, ratkomassa sinällään ihan näppäriä puzzleja ja yritetään olla jäämättä seiniin kiinni (tätä bugia tuli vastaan raivostuttavan paljon). Viholliskohtaamiset siis puuttuvat paria kohtausta lukuunottamatta kokonaan. Toinen ärsyttävä seikka on inventory managementin täydellinen puute. Yhdessä nämä asiat poistavat pelistä kaiken survival horror aspektin ja jäljelle jää lähinnä seikkailupeli ajoittaisilla tylsääkin tylsemmillä paukuttelukohtauksilla. Myös se itse kauhu puuttuu kokonaan, vaikka tunnelma ja varsinkin kartano muuten onkin tyylikäs southern gothic estetiikallaan.

Graafisesti tämä oli ihan ok ja varsinkin valaisuefektit tarjosivat ihan kivan näköistä kuvaa ajoittain. Pyöri myös ihan hyvin, eniten rasitti tosiaan tuo ympäristöön jumiutumis -bugi, johon tuli törmättyä toistuvasti. Myös kahden hollywood näyttelijän palkkaaminen pääosiin on mielestäni typerä ratkaisu näin rajallisen budjetin peliin, vaikka näyttelijät hyvin roolinsa hoitavatkin.

Niin ja tosiaan, tarina oli vallan mainio. Lovecraft vaikutteinen mysteeri onkin ainoa asia minkä takia tämän jaksoi pelata läpi kertaalleen. En suosittele kuin roimasta alennuksesta, jos silloinkaan. Jos tähtiä antaisin niin 2/5 ois varmaan aika osuva.
 
Elikkä pelin estäviä bugeja ei enää ole? VPD olis pääsiäisale ja ajattelin että pitäskö tilata...
 
Ylös Bottom