Amiibot

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Amiibot

This bundle featuring #Kirby: Planet Robobot and a new Kirby amiibo will arrive on 10/06!
NoE Twitter

Jes, lisää amiiboja.
 

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Amiibot

Smash Brossiin tuli päivitys, jonka jälkeen toimii Cloud ja Bayonetta amiibot. Katoin verkkiksen sivuja niin viikko sitten oli tullut 12 kappaletta Bayonetta amiiboja ja ne oli heti myyty.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Ensimmäinen kerta kun tuli Amiibo ennakkotilattua. Tällaista figuuria kaivannutkin pelihyllyä koristamaan.(kuva FROMSOFTWARE:n twiitistä)
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Itsellä muutama amiibo on, lähinnä nyt keräily mielessä mutta Solaire nyt oli ihan pakkohankinta. Yksi parhaista hahmoista joita From Software on koskan tehnyt ja muutenkin kuuluu omalla suosikkilistalla korkealle.
 

shamaniac

Active Member
Ensimmäinen figuuri sekä samalla amiibo, joka tuli ihan erikseen ja tarkoituksella tilattua. Onhan noita jotain ukkeleita ollut erikoisversioiden mukana ja niitä yleensä muutenkin ostanut lähinnä kun halvalla saanut tai ollut jotain muuta(kin) kiinnostavaa mukana. Solairea ei vain voi ohittaa näin Souls-pelailijana.

Pelottaa vain että ei tuolta Verkkokaupasta ole tulossa kun muka vieläkin on myynnissä ja muista paikoista kuitenkin loppu tai ei ole edes tarjolla. Ilmeisesti myyvät ei-oota aika pitkälle mitä lukenut muutenkin firman toiminnasta tällaisten suhteen. Kiva kun silti lukee että "rajoitettu erä" mutta ei voida pistää tilausta kiinni jos on mennyt jo yli sen mitä on tulossa.

No, toivotaan että tulee mutta en kyllä edes odota tuota saavani. Ehkä tekevät lisäeriä, vai onko Nintendolla tässäkin tapana jokin Nes Minin tyylinen "yksi erä ja se on siinä"-strategia? Tosin siitähän sitten lopulta kyllä tuli se lisäerä myöhemmin...
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Ehkä verkkokauppa ei tiedä vielä paljonko niitä saavat, pistävät sitten viestiä perään että sori et saakkaan tuotetta. Aika kurjaa tehdä noin mutta näin itselle kävi uusimman metroidin spessu version kanssa ja vähän sapetti.
 

pelle

Well-Known Member
Tuli haettua botw Zelda postista.
Ihan mukavan yksityiskohtainen ja ero on kohtuu suuri jos vertaa vaikka muutaman vuoden vanhaan zero suit Samukseen.
Kannattaa klikata kuva isommaksi.

 

JTahti

Well-Known Member
A selection of fan-favourite Super #SmashBros #amiibo will also be re-released later this year.
Noe Twitter

Amiibot tulee takaisin kauppoihin.
 

MAINOS

Ylös Bottom