Amiibot

pelle

Well-Known Member
Paikallisesta tarttui eilen metroid ja bayonetta mukaan.
Kumpaakin halunnut jo ties kuinka pitkään, mutta bayonettan suhteen olin jo menettänyt toivon enkä edes koittanut etsiä sitä mistään sillä sehän myytiin loppuun aika välittömästi julkaisun jälkeen.
Siinä vaiheessa kun vasta sain tietää, että se olikin jo julkaistu niin oli liian myöhäistä.

Hintaakin sopiva 24.95e vaikka kyseessä onkin kohtuu harvinainen tapaus ja omistaja itsekin sanoi, että ei tule enää uutta tuon tilalle saamaan mistään.
Metroid olikin sitten kalliimpi 29.95e hinnalla, mutta päätin senkin ottaa kun niin kauan ollut listalla. Mukavan kookas kyllä ja tuo läpinäkyvä osuus on joustavaa materiaalia. 

Uusis

Member
Amiibot on kyllä jänniä tapauksia. Peleissä käyttö on vähentynyt aika reilusti (Switch) mutta silti tulee kerättyä hyllyyn kun on omaan makuun hienoja. Piti siirtää ne jo ihan lasivitriineihin, mutta alkaa taas tila olemaan niistäkin vähissä. Uudet (Pokemon Trainer, Pichu ja Isabella) on kanssa tulossa. Osa on ostettu eBaysta kun sieltä sai halvalla, n. 10 euroa kipale aikoinaan.
15636226248575333088864623687402.jpg
 

JTahti

Well-Known Member
Uuden Zelda pelin kunniaksi uusi Link amiibo. Kuva kaivettu Twitteristä, ei ole mun. Verkkiksessä lukee että myyty loppuun ennakkoon.
 
Ylös Bottom