Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Antakaa palautetta Konsolifinille !

Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan IgeL
Xboxfin kaipaa oikolukemista. Muilla alueilla juttujen kielellinen laatu on ihan jees, mutta joku saisi vetää Xboxfininkin tekstit filtteristä läpi.

Ja ei, en tarkoita pelkästään haukan tekstejä. ;)

Jep, pitää panostaa tähänkin vaikka olemmekin harrastelijoita. Onhan niitä kivempi lukea kun ovat oikein kirjoitettu, vaikka osa ei noita virheitä huomaa ollenkaan. Mutta kielellinen laatu antaa kyllä uskottavuutta ja erottaa Konsolifinin muista "fani" sivuista mahdollisesti.

Ainakin PS2FINin arvostelut ovat käyneet oikolukijan kautta ja taidamme olla ainut jolla on yksi henkilö joka tekee oikeastaan vain oikolukemista kulissien takana. Toivottavasti PS2FINin arvostelut ovat olleet suht virheettömiä.

Minun BBS kirjoituksista ei sitten kannata mainita :(
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan jenssode
Joku pelaajien oma arvostelu-sivusto vois olla ihan kiva lisä...

Tätä on toivottu ennenkin ja nyt mietimme asiaa kyllä tosissamme. Ja toteutamme jos pääsemme yksimielisyyteen tavasta ja systeemistä.

Mahdollisuus antaa pisteitä ja kommentoida lyhyesti. Ja vain Konsolifinin rekisteröityneille kävijöille.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Wihannes
Alkakaa julkaista jonkinlaista weppilehteä.

Eli se tulisi hienona htmlnä sähköpostilaatikkoon
vaikkapa pari kertaa viikossa, ja siinä olisi
kiteytettynä kaikki uutiset ja linkit arvosteluihin yms.
Artikkeleita maybe ?

:)

EI, keskitämme nämä vähäiset voimavarat sivujen ylläpitämiseen ja päivittämiseen !
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan pekka_n
Itse en ole oikein käynyt muualla kuin ostan, myyn...... -systeemillä (XBox). Sivut ovat hyvä idea ja ilmoituksia (ainakin XBox-puolella) on runsaasti, MUTTA sivut ovat kieltämättä hieman sekavat. Tarkoitan sitä, kun käyn päivittäin myös huuto.netissä lukemassa ilmoituksia ym. niin siellä kysymykset ja myyjän selvitykset/vastaukset ovat selkeästi eroteltu. Mutta kuten joku tuolla aiemmin mainitsi, niin sivut ovat erinomaiset resursseihin nähden.
Ymmärsiköhän kukaan, mikä mun pointti oli?

Ei ymmärtänyt ;)

Joo, mietimme miten saamme O/V/M-systeemiä selvemmäksi ja luotettavammaksi.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan ebo
Pieni toivomukseni olisi, että Konsolfin:iin kuuluvilla sivuilla tehtäisiin tuo pelien kuvien katselu vähän helpommaksi.

Esmes tässä Xboxin Star Wars: KOTORin uutisessa on aika monta kuvaa, jotka on avattava jokainen erikseen:

http://www.xboxfin.com/uutiset/uutiset.php?id=292

Minusta tässä saisi merkittävän parannuksen, jos lainaisi surutta tuollaista Peliplaneetan, Gamespotin yms. käyttämää viritystä, jossa kuvia pystyy nopeasti selaamaan edes- ja taaksepäin. Esimerkkiä voi katsoa vaikka tästä Peliplaneetan arvostelusta:

http://www.peliplaneetta.net/arvostelut/238/

Tuon voisi toteuttaa popupilla tai ehkä mieluummin ilman, mutta idea varmaan selviää tästä esimerkistä.

t. tero

Toinen kerta kun tätä pyydellään. Otamme tämän nyt harkintaan ja mietimme toteutustapaa.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Razoc
Noihin hymiöihin voisi tehdä hiukkasen muutoksia tai sitten laittaa linkki sivulle jossa on hymiöitä ja kun hymiötä painaa se ilmestyy viestiin. Lista voisi olla niin kuin konsolifinin Avatar osiossa. Olisi kiva ilmaista asiansa vielä selvemmin Hymynaamoilla jotka osaavat muutakin kuin hymyillä.

Hymiöitä ei tule lisää yhtään. Ilmaistaan asia sujuvasti tekstillä ja nykyisillä hymiöillä :rolleyes:
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Lootus
Hjyvät foorumit, mutta olisiko liikaa pyydetty jos laittaisitte ihan noille pääsivustoille linkit kaikkiin konsolifin sivustoihin, niinkun johonkin selkeään, nopeastin löytyvään helppoon kohtaan joka olisi kaikilla sivustoilla sama, (vaikka ihan ylälaitaan "logon" yläpuolelle, sellanen palkki: "Konsolifin: PS2FIN, DCFIN....") niin sivujen navigointi helpottuisi huomattavasti, nyt kun tuppaa jäämään yhden sivuston selaamiseksi ja lopuista vaan boardi puolta tulee seurattua.

Konsolifinin etusivujen vasemmasta reunasta löytyy alasvetovalikko josta löytyy kaikki sivut. Tuon valikon voisi tietty laittaa myös alasivuille kun se nyt on vain etusivuilla.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Smirre
Olen samaa mieltä, PS2 alueella voisi niputtaa pelejä käsittelevät alueet yhdeksi alueeksi.

Nykyinen jako on toimiva, ja BBS:hän ilmoittaa missä uusia viestejä. Cubefinin tapaan kaikki pelikeskustelut samassa paikassa tekee siitä vaikeasti luettavan. Jos esim urheilupelit eivät kiinnosta tippaakaan.

Tämä on tietysti vain mielipide asia, mutta koska minulla taitaa olla "valtaa" asian suhteen. Niin PS2 alueet pysyvät nykyisellään ;)
 
Enpä muita osiota seuraa kuin Cubefiniä niin kommentit koskevat pelkästään sitä. Sivu päivittyy usein ja arvosteluja tulee todella taajaan tahtiin kuten myös uutisia ja artikkeleita. Eipä harrastelijavoimin tehdyltä sivulta voi oikeastaan enempää halutakaan eli arvosanaksi täydet pisteet, jatkakaa hyvää työtä :)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Hege
Retrofiniin pitäisi saada Myydään/Ostetaan/vaihdetaan-osasto.

Tätähän pyydettiin jo heti alussa, mutta lupasimme katsoa miten niitä ilmoituksia tulee. Suht hyvin niitä tuntuu tulevan, joten eikähän tämä alue tehdään.

Pitää vain retrofin siirtää BBS etusivulle muiden kanssa. Niin saadaan sitten jaettua se paremmin alueisiin.

Ja dcfiniä ei ainakaan vielä siirretä retrofiniin, nyt kun sitäkin päivitellään.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Oliver
Peliarvostelutkin ovat asiallisia ja sisältävät myös tarpeeksi teknistäkin tietoa pelistä, mikä muualta tuntuu aina puuttuvan (siis nämä laajakuva-tuet jne.).

Teknistä tietoa varmaan lisätään. Ja hyvä idea voisi olla oma sivu(joku tätä joskus ehdottikin, mutta kumosimme), missä lueteltaisiin mitä mikäkin peli tulee. 16:9 laajakuva ja Hz jne. Kun kaikkien pelien arvioita ei täältä löydy. dcfinissähän on tompan pitämä lista jostakin tuista ja muista.

Täällä Jore jo kyseleekin näitä asioita ja tarvitsemme kävijöiden apua...

http://www.konsolifin.net/bbs/showthread.php?s=&threadid=9590
 
Tämmöstä ehtisin jo irc.ssä whineemään, mutta oiskos siinä mitään ideaa jos tonne sivuille tekis noitten peliarvostelujen aakkos- ja aikajärjestyksen lisäksi ns. paremmuusjärjestyksen. Näkis suoraan (ainakin ne, jotka ei tiedä), että mitä pelejä sitä kannattais ehkä ostaa?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Kaps
Mitä onpi avattaret? Toisetkin tahtoisivat tietää.
Semmoisia pikkukuvia, jotka ennen näkyivät joka viestissä tuossa vasemmalla nimen alla. Näkyvät vielä käyttäjän profiilisivulla.

Pistetään vielä tämä yleisesti pätevämpi selitys:
Avatar, verkkohahmo, on toimintaan osallistuvan henkilön virtuaalinen edustaja virtuaalitodellisuudessa. Henkilöllä voi siis olla edustaja kokouksessa, joka pidetään virtuaaliympäristössä tai etäopetuksessa opettajaa voi edustaa Avatar kontakteissa opiskelijoiden kanssa. Ilmeistä onkin, että tehokkaalla Avatarilla on oltava inhimillisiä ominaisuuksia, myös puheen ja kielen ymmärrys.
 
Konsolifinin uutistarjonta (ainakaan PS2- ja Xbox-osioissa) ei houkuttele kovin aktiiviseen vierailemiseen. Suurin syy tähän on uutisten vähäisyys, mutta myös amatöörimäisyys häiritsee - esim. Microsoftin nimitysuutisessa (http://www.xboxfin.com/uutiset/uutiset.php?id=297) teksti näyttäisi olevan huonosti, miltei sanasta sanaan englannista käännettyä. (Ei taida Sega sentään nimittää presidenttejä ei Microsoft antaa peleilleen arvonimiä...)

Niinpä tärkeimmäksi vierailun syyksi jääkin keskustelufoorumi. Sillä puolella tärkein kehityskohde olisi mielestäni yhtenäiset käytännöt ja linjanvedot moderoinnin suhteen. Nyt eri osastoilla on erilaiset säännöt, joita vielä jokainen moderaattori tulkitsee omalla tavallaan. Joskus on nähty myöskin kokonaisen viestiketjun salaperäinen katoaminen ilman mitään selityksiä. Lukijat eivät voi kuin joutua arvailemaan, että olisiko katoamisen syynä kenties se, että joku moderaattori olisi todennut joutuneensa väittelyssä alakynteen...

Samoin moderaattoreiden tulisi ennen kaikkea käyttäytyä asiallisesti ja objektiivisesti, omista henkilökohtaisista mielipiteistään huolimatta. Tämän suhteen on erityisesti Unreal-Hawkilla ollut toisinaan ongelmia.

Jos nämä asiat saadaan kuntoon, BBS rohkaisee käyttäjiä nykyistä paremmin ajatustenvaihtoon - ja tuottamaan Konsolifiniin sisältöä, joka ainakin omien kokemusteni perusteella on koko sivuston olennaisinta tarjontaa.
 
vapaaehtoisvoimin pyöritetyksi hyvä ja hyvän ilmapiirin omaava paikka. palaute on tullut monen näppäimistöltä. kaiketi ero on foorumin ja muun saitin välillä. muun saitin kehitys on ulkopuolisille keskeisempää kuin vakituisille kävijöille, jotka panostavat foorumiin. Forum taas on pitkälti juuri näiden vakkareiden tuotos, joten ei ylläpidolle siitä voi antaa muuta kuin kiitosta tilaisuuden tarjoamisesta, sisältö on jokaisen oma häpeä.

hienoa, että jaksatte vääntää.
 
Niin toi objektiivisuuden puute on kyllä muillakin moderaattoreilla, joita tässä en ala nimeämään. Hyvä olisi jos sitä ei enää tavattaisi ollenkaan.

Jos joku sanoo poikittaisen sanan toisen koneesta : PS2/XBOX/GC on huono kone ja soveltuu ainoastaan rakettien lähettelyyn.

Tulee luultavasti haukuttavan koneen moderaattori paikalle puolustamaan omaansa, miksi? Eikö mielipidettään saa ilmoittaa? Eikö saa olla erimieltä muiden omistajien kanssa? Kyllä joku fani kuitenkin sen puolustuksen hoitaa, turha sinne on mennä tökkimään turhaan niitä muurahaisia...

Ja eihän kaikki moderaattorin tähän sorru, parhaita moderaattoreita vaan tuntuvat olevan ne moderaattorin jotka vähiten tänne kirjoittavat...

Erinomainen BBS silti, kun joku nyt sitten tämän 'fanismin' (aka objektiivisuuden puutteen) moderaattorien keskuudessa mainitsi niin...
 
Subjektiivinen on objektiivisen vastakohta.
Subjektiivinen mielipiteen esittämistapa on siis pahasta.
Näin.
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom