Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Apex Legends

mikset sä et mee peeceen puolelle? niin ei tartte miettii noita fps.... yms. ja en ymmärrä tota lukittuu 60fps. ei oo ainakaan itellä kyykänny kone (puhutaan ps4 pro) kertaakaan. xbox one x en oo vielä kerenny kokeilla ku oli saksaksi kieli nii jämähin pleikan puolelle. mun silmille ihan yhtä sulavasti menee kuin fortnite. koneella nyt ihan magheimmilleen!
Itsekin pelasin eka illan Prolla ja eilisen X:llä. Se saksan muuttaminen enkuksi kävi ihan helposti tuolla aiemmin olevalla ohjeella. Mielestäni pyöri paremmin X:llä, joten sillä varmaankin enimmäkseen tulee pelattua jatkossa?
 
Ensimmäisen vuoden askelmerkit.

snb4gu8iz7QRc3DrjAjXZ6.jpg
 
No jos tehokkaimmilla konsoleilla viittaat myös Xbox One X niin siinä todellakin on herkkua, pelihän on melkein kuin "eri sukupolven peli" X kanssa versus perus Xbox One. Eiköhän Digital Foundry meille tarkemmin avaa kohta asiaa, mutta vaikuttaa että aika samoilla eväillä mennään X-koneen kanssa kuin TF2 viimeisimmän Xbox One X Enchanced päivityksen kanssa joka teki pelistä teknisesti loistavan. En muista detskuja enkä jaksa tarkistaa, mutta olikohan skaalautuva reso tyyliin 1400p alimmillaan ja korkeimmillaan jossain 1800p huitteilla. Ja pyöri 60 fps, ihan mahtava näppiin siis ja tämä näyttää ja tuntuu nyt samalta. Viimeisin TF2 Xbox One X analyysi täällä.

Heh, täytyy tähän vielä palata, nimittäin tuli ihan mielenkiinnosta kokeiltua Xbox One S ja FullHD telkalla ja voi moro mikä ero_siis eroa ON. Tuo "eri sukupolven peli" olikin varsin osuva tähän kohtaa. En nimittäin taida pahemmin liioitella jos sanon että tässä on yhtä paljon eroa kuin Titanfall 1 pelillä Xbox 360 ja Xbox One versioiden välillä.

Tämä näyttää taas olevan sitä sarjaa peleistä jossa saa erittäin suuren vasteen X koneelleen, varsinkin 4K telkalla mutta oletan että myös FullHD telkasta katsottuna ero on suuri X koneen eduksi. Noh, Digital Foundryn analyysia odotellessa, ihme kun ei ole jo tullut. Jos huomenna?
 
No eiköhän se ole ihan selvä juttu että Xbox Onella peli näyttää huomattavasti karummalta. Tätä kyllä pitää testata. TF2 tykkäsin kovastikkin vaikka peli jotenkin lyhyeltä tuntuikin. (yksinpeli)
 
Mahtava peli, vaikka tänään ei tippunut Topille pottuvoita. Niin se vain vanhat veteraanit löytää taas toisensa, kun arvoisensa peli löytyy.

 
Ihan hauskaa vaihtelua blackouttiin. Muutama peli vasta alla, mutta pari voittoakin kerinny tulemaan. Kohtalaisen pihalla vielä kaikesta, mutta lisää reeniä. Tässä ei ihan niin helposti tunnu löytyvän hyvää luuttia ja ammuksiakin tosi nihkeesti.
 
Vaikutti aika paskalta tunnin pelaamisella. Positiivista että on ilmainen toisin kuin black ops, mutta taitaa silti kuolla yhtä nopeasti eli parissa viikossa ja porukka palaa fortin pariin kuten black ops julkasun jälkeen.

Hyvä vaan että BR skene saa kilpailua, mutta fortnitelle ei taida ikävä kyllä kunnon haastajaa olla vielä lähitulevaisuudessa. Joku Naughty Dog saattais yllättää jollain Horror survival royalella. Saisi Sony oman BR:n ja läpsästä Epiciä kasvoihin
 
Fortnite on ihan eri peto mitä muut BR-pelit, kyseessä on jo enemmän brändi kuin peli. Vähän kuten Minecraft. Toki osasta pelaajamassasta kilpailevat kaikki BR-pelit, Apexin etuna selkeästi F2P.

Tohtorin pelaamista katsellut parina päivänä. Siellä on jo kaikki nähty ja voitettu, ainakin yhdellä hahmolla (käyttää pelkkää Wraithia). Selvästi tuollaisille kovemman tason pelaajille pelaajamäärä tarvitsi nostaa, nyt on ihan liikaa pelkkää juoksemista ja jahtaamista. Taisteluja liian vähän.

Samaten itsekin huonoilla taidoilla pääsee liian helposti top3:een ihan vahingossa. Toki itse en jahtaa ja tapa vauhdilla muita niin pelin rytmi ja pelaajamäärä itselle ollut ihan sopiva.
 
Tohtorin pelaamista katsellut parina päivänä. Siellä on jo kaikki nähty ja voitettu, ainakin yhdellä hahmolla (käyttää pelkkää Wraithia). Selvästi tuollaisille kovemman tason pelaajille pelaajamäärä tarvitsi nostaa, nyt on ihan liikaa pelkkää juoksemista ja jahtaamista. Taisteluja liian vähän.

Huomannut samaa kun seurannut noiden pro-pelaajien esityksiä. Peli on nopeasti ohi. Ratkaisu tähän voisi tosiaan olla pelaajamäärien nostaminen sinne 100 pintaan. Vaatiiko se sitten myös alueen laajentamista on toinen asia.

Itselle ovat herkkupaloiksi tulleet nämä yksittäiset taistelut. Ovat toiminnantäytteisiä, ja taktisia kun osa porukasta jää vielä konttaamaan jalkoihin ja hahmojen erikoiskyvyt muokkaavat ympäristöä. Panoksia joutuu samalla säästämään. Usein myös loottaamaan ja parantamaan haavoja tilanteen ollessa vielä päällä. Kaiken aikaa on vielä pelkona kolmannen osapuolen sekaantuminen rähinään.
 
Tätä nyt muutama ilta pelattu ja päästy jo voiton makuunkin. Täytyy sanoo, että tämä oli positiivinen yllätys. Toimii yllättävän hyvin konsoleilla paremmin kuin jotkut kilpailijansa. Eihän tämä toki sulavuudeltaan, toimivuudeltaan ja ampumamekaniikoiltaan aivan blackoutin tasoa ole, mutta tekee tämä joitakin asioita paremminkin kuten vaikka pingaus systeemi on tosi jees. Hieman turhan hidastempoista tämä on ja toivottavasti tämä saadaan toimimaan esim. 90 pelaajalla tulevaisuudessa sulavasti. Ilmaispelinä tämä todellakin haastaa kaikki maksulliset kilpailijansa ja varmasti syö jonkun verran pelaajia fortnitestä. Tykkään myös kiipeilystä, slidestä ja kenttäkin on suunniteltu mukavan monipuoliseksi.
 
Taisi tämä peli rikkoa EA:n serverit, kun ei pääse tätä tai Battlefieldiä pelaamaan :D
 
Paremmin rullaa kuin oletin, tosin aika paljon se on kiinni tapahtumista, sijainnista ja ehkä FOV, mutta aika lähellä Blackopsia.

 
Paremmin rullaa kuin oletin, tosin aika paljon se on kiinni tapahtumista, sijainnista ja ehkä FOV, mutta aika lähellä Blackopsia.

No sieltä se analyysi sitten tupsahti kuten eilen povailinkin, mutta HEI_mitä se sanoo kohdassa 5:20 -> Että on "aika samannäköinen peli kaikilla plattareilla" WHAT?! o_O On kyllä ennenkin DF:n kaverit olleen paikoin mettässä, mutta tämä on kyllä nyt oikeesti sellainen juttu että Instrumentariumiin on asiaa ja paljon. Just eilen koitin X, S, sitten taas heti perään X peräkkäin ja onhan se ero aivan valtava. Myös Pro näyttää erittäin hyvältä versus se mössö mitä eilen katsoin S kanssa.

Onko se isompi reso, onko se ambient occlusion? Vai kaikkien asioiden summa, en osaa sanoa mutta onhan se nyt niin uskomattoman paljon paremman näköinen X kanssa kuin S että sanat eivät meinaa riittää kuvaamaan. Kohdassa ~19:30 naureskelee myös PUBGille jossa perusboksi on kuulemma valovuosia perässä X_aijaa? No siis eihän se mikään ruusu ole kun itsekin sitä tuossa monta viikkoa pelasin S koneella sillä aikaa kuin X oli huollossa mutta ihan pelattava PUBG on S kanssa. Ei se minusta eroa käytännössä mitenkään tästä APEX tapauksesta. Pikkasen nyt ukkojen uskottavuus laskee tämän tyyppisten heittojen takia...

Silti, yllättävän hyvin se näyttää toimivan perus boksilla ja PS4 joka on tietenkin tärkeämpää kuin silmäkarkki. Hienosti Respawn klaarannut tuonkin että drop sequencessa lukittu 30 fps peruskoneilla jolla vältetty ikävän näköinen tökkiminen alkuhypyssä.

Mutta joo se siitä, hieno homma että toimii aikas hyvin kaikilla koneilla näin jo lähteissä. Lisäksi on todella todennäköistä että nähdään optimointeja ja paranee vaan jatkossa.

Pistetääs tähän vielä kylkeen hyvä tipsi video:

 
Miten tän pelaaminen onnistuu, jos linjoilla ei oo kavereita? Onnistuuko hyvin, vaikka pelais random tyyppien kanssa... kun jostain taisin lukee, että kommunikointi ois tässä pelissä tärkeetä.

No. Solo-moodia odotellessa. Mutta pitänee tää testata tässä kun ehtii.
 
Ylös Bottom