Arcade-ajopelit

Miqz

Active Member
#21
Heikolta se viimeisissä videoissa näyttikin. Mut taas on tuollainen mua ärsyttävä arvostelu. Periaatteessa koko teksti on joko positiivista, tai ainakin osastoa ”meh”, mutta oikeaksi negatiiviseksi jää lähinnä musiikit, jotka nyt itse tosin laitan nollille joka pelissä kuitenki.
Sit arvosana 6. Eli oikeastaan huono peli. Mitenkään ei tekstin jälkeen jäänyt olo kutosen pelistä.
joo, ja sitten sekä plussissa että miinuksissa ajomallista:

+ Ajaminen on nautinnollista, vauhdin tunne, hyvät ajoradat, erilaiset pelimuodot
- Kehno grafiikka, ajamisesta puuttuu massan tuntua, karmea musiikki

Mut hakusessa olisi tosiaan "nykypäivän SEGA Rally" eli puhdasta hyvältä tuntuvaa arcaderallia näyttävillä graffoilla.
 

Ac3way

Well-Known Member
#22
No jopas oli pitkä arvostelu, oliko peräti yli 10 sanaa. :) Toki tuo Gamereactorin arvostelu oli käännös, joten se voi vähän lyhentää tekstiä.

Karakilta sen sijaan jälleen ihan kattava arvostelu. Mielestäni mies arvostelee autopelit myös ihan fiksusti ja osuu aikaisempien autopelien arvostelujen perustele ihan hyvin oikeisiin kohtiin. Sen takia on vähän yllätys, että hän piti Gravelista. Olisiko siinä sitten se poikkeus maussa, kun itseäni ei peli ainakaan tuon arvostelun perusteella vakuuttanut. Varmasti peli on kuitenkin monelle ihan hyvää rällättävää, varsinkin alennettuun hintaan. Ompulla ei kuitenkaan maltti pidä ja hommaa pelin niin sitten saa taas lisää tietoa Gravelista :D

 

Omenanraato

Well-Known Member
#23
Tässä ajomalli näyttää niin hirveältä, etten Loeb Rallyn jälkeen enää oikein uskalla tälläistä ostaa. Kun se näyttää siltä, että on yritetty aitoa ja se on mennyt kamalaksi arcadeksi. Arcade pelit näyttää kivoilta ajaa jo videoilla..ainakin niissä missä on hyvä ajotuntuma.
Tämä ei näytä hyvältä.

Tämäkään ei taida olla 60fps, josta tullut itselle aika ylitsepääsemätön ongelma autopeleissä nykyisin.

Monster energy ja tää taitaa olla sellaisia joissa maltti pysyy jatkossakin.
Milestonen pelit ostin kaikki sieltä V8 sarjasta ja superbikesta alkaen Rideen asti.
Mut sit se. Jälkeen tulleet motogp on jääneet ostamatta poislukien Rossi pelin Compactia. Mxgp 2-3 ostamatta myös ja Ride 2.
Silloin loppu tukeminen.

Peleissä on aina todella paljon hyvää, mutta niin moni asia tehdään huonosti, eikä mitään ”milestonemaisuuksia” poisteta 10v jälkeenkään, niin olkoot. :)

Eli ostakaa joku muu ja vakuuttakaa, sit sorrun. :D
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
#24
Näytti kyllä todella hauskalta peliltä, tuli heti forza horizon sarja mieleen kun näki pelin, vaikka ei olekaan open world. Pistetään harkinta lokerikkoon alelaarista.
 

Omenanraato

Well-Known Member
#25
Näytti kyllä todella hauskalta peliltä, tuli heti forza horizon sarja mieleen kun näki pelin, vaikka ei olekaan open world. Pistetään harkinta lokerikkoon alelaarista.
Miten tosta voi tulla FH mieleen? :D
Itse sentää ostin Xboxin pelkän Forzan vuoksi ihan vain koska se näytti upealta videoissa.
Ei gravelin videoiden perusteella näytä siltä et ostaisin edes pelkkää peliä.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
#26
Miten tosta voi tulla FH mieleen? :D
Itse sentää ostin Xboxin pelkän Forzan vuoksi ihan vain koska se näytti upealta videoissa.
Ei gravelin videoiden perusteella näytä siltä et ostaisin edes pelkkää peliä.
En tiedä, ehkä se vaan on tuo graafinen tyyli tai miltä kisaaminen näyttää. Kuitenkin se näytti tarpeeksi hauskalta että herätti mielenkiinnon, kunnon arcade rällästelyjä ei tehdä kovin usein.
 

Omenanraato

Well-Known Member
#34
Eikö tästä voisi samantien tehdä yleisen arcade-rälläys-ketjun?
Samaa mietin itsekin et pitäiskö. Onrush on sen vert isompi nimi et varmaan saanee oman topicinsa, mutta muutoin vois olla ihan fiksua pistää yhden ketjun alle nää? Jos muille käy ni voin vaihtaa.
 

Omenanraato

Well-Known Member
#36
Tuli nyt toi Gravelin demo ladattua..
En tiiä mitä mieltä olisin.

Ensinnäkin ei tuo mitenkään kaunis ole, eikä tunnu pyörivän edes pro:lla aina kunnolla. Lumipöllyssä tuntuu et fps droppaa, tai sit efekti on vain huonosti tehty. Muutamissa ruuhkatilanteissa peli suorastaan nyki.

Mut isompi ongelma on tuo ajomalli. Tuntuu et on yritetty ensin tehdä Loebin ja WRC jalanjäljissä semi-simua, sit jossain välissä joku on sanonut, et täähän on ku entisaikojen Sega Rally, tehkää Arcade.
Sen jälkeen ajomallia on vain helpotettu, jättäen ne Milestonemaiset ”aitoudet” siihen.

Eli nyt autot on suht raskaita ja kömpelöitä, kuten varmasti oikeastikin. Mut ei tähän peliin saisi noin kömpelöitä ja raskaita olla.
Toisaalta jarrutus puskee lumella ihan luotisuoraan kuten oikeasti, mutta arcadeen tuo taas ei sovi. Sen jälkeen kun auto kankeuden jälkeen lähtee sivuluisuun, onkin ajaminen hauskaa arcadea tältä osin. Eli ihmeellinen ristiriita.
Käsijarruun hipaisu käytännössä pyöräyttää auton ympäri.

Eli jos arcadea, niin enempi arcadea. Jos semi-simua, niin fysiikoita paremmaksi. Sivuluisussa töyssyyn ja auto voi lentää minne vain.
Lisäksi muissa peleissä ympäristö tuhoutuu, tässä ei, vaikka osa objekteista on sijoitettu ”aja mun läpi” ajatuksella.

Ja tyypillisesti Milestonen tyyliin, millin osuma seinään väärässä kohdassa resetoi auton keskelle rataa, koska menit alueen ulkopuolelle.

Olisi ollut kiva nähdä joku muukin kuin lumikenttä, mutta tällä demolla ei ostoon edes alelaarista. Koska arcadeksi toi oli liian kliinistä ja tylsää ja vakavaan ajoon taas ei tekniikka pelissä riitä.
 

Barca11910

Well-Known Member
#37
Täytyypä itsekin kokeilla tuota Gravel demoa.

Juu tuli demoa kokeiltua. Semmonen samanlainen "ihan kiva" fiilis kuten MileStonen peleistä yleensä jää. Ei kans tiedä mitä siellä on ajomallin kohdalla kehityksessä oikein tapahtunu. vähän turhan sidottu koko ajan. Tietty lennokkuus puuttuu kun pitäisi pitää hauskaa. Sehän mulle ainakin kertoo että peli on Arcade ajoa.

Kuvakulmia ajaa pelissä on ihan mukava määrä. Jokainen varmaan löytää sen oman mistä haluaa ajaa.
Ei tullut vielä nyky sukupolvelle sitä MotorStormia se pelihän oli syy aikoinaan ostaa tuo edellinen konsoli.

Jospa OnRush korjaa sen puutteen. :)
 
Viimeksi muokattu:

HideoMiyamoto

Well-Known Member
#38
Tuli kokeiltua Gravel demoa ja se oli ihan k mut ei sen enempää. Näytti hyvältä ja pyöri hyvin mut peliin oli joku ihme vaseliini kerros vedetty päälle. Autojen ajaminen oli sitten tosi outoa ja siihen saanut oikeen mitään tuntumaa. Yksi hassu juttu oli uusinnassa kun auto meni tunnelissa niin lumisade loppui vaikka oli sellanen tv kuvakulma käytössä :rolleyes: 10€ kun saa niin ihan k rälläyspeli tässä on.
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
#40
Mitähän tapahtui The Crew 2 pelille? Se oli jo Storessa ja meinasin ennakkotilata mutta ei löydy mistään. o_O
The Crew 2:n julkaisun myöhästymisestä ilmoitettiin joulukuussa. Alunperin pelin piti tulla nyt maaliskuussa, mutta edelleenkään uutta julkaisupäivää ei ole ilmoitettu sen tarkemmin. Todennäköisesti ennakkotilausmahdollisuus poistettiin samasta syystä, ja paluu Storeen tapahtuu, kun tarkka päiväys on ilmoitettu.
 
Ylös Bottom