Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Army Of Two: The 40th Day [X360]

Vastaus: Army Of Two: The 40th Day [X360]

Musta ne valinnat oli vaan ihan älyttömiä, tyyliin: (SPOILERIA):
"Vanha ukko ei anna viedä aseita omin luvin, tapatko ukon vai jätätkö mutkat paikalleen. Hyvis tietysti säästää ukon, MUTTA HAHAHAA, ukko olikin rahanahne pahis joka myöhemmin myy pyssyt ROISTOILLE!!!"

Eli siis, päätöksissä oli harvemmin mitään pointtia, koska seuraukset ovat jokatapauksessa ihan mitä pelintekijät ovat nopalla heittäneet :D Olihan niitä läpällä hauska katsella, mutta ei niissä musta mitään järkeä ollut :)

Sehän siinä pointtina olikin että jokaisella teolla on seurauksia ja ne ei välttämättä ole juuri niitä jotka itse suunnittelit, asiat voivat mennä kokkeliksi vaikka tarkoitat hyvää.

Se turvallisuus vartiakin varmaankin tarvitsi ne rahat perheensä elättämiseen tai siihen että sais rahaa että pääsis pois sieltä Shanghaista.

Ja se ihan viimeinen ratkaisu on aika kinkkinen jos alkaa miettimään sitä:

Kumpi painaa enemmän? Monien miljoonien henki vai oman ystävän? Ihmettelen miksi Mass Effectissä esim ei ole yhtä tylyjä ratkaisuja.
 
Vastaus: Army Of Two: The 40th Day [X360]

Itse tykkään kanssa noista moraalisista valinnoista, ja varsinkin kun näytetään omien tekojen seuraukset.
 
Vastaus: Army Of Two: The 40th Day [X360]

Itse tykkään kanssa noista moraalisista valinnoista, ja varsinkin kun näytetään omien tekojen seuraukset.

Mielenkiitoista että kaikki impulsiivisesti hyvät moraalivalinnat aiheuttavat aina pahimmat seuraukset, sitten kun on kusipää, niin kaikki voi hyvin...

Kyllä oli ihan kivat Coopit joo, mutta herranperkle sentään miten lyhyt tämä peli oli. Alle 8 tuntia reilusti. Ja tuntui, ykköseenkin verrattuna että peli on vasta puolivälissä kun tulikin lopputekstit. Lähes kaikkia aseitakaan ei edes saatu auki, ja rahaa jäi käyttämättä ainakin 34854489823495 $, vaikka kuinka tuunailtiin kanuunat kuntoon.

Iso pettymys kokonaisuudessaan, vaikka ihan hauska olikin. (mielipiteeseen saattaa vaikuttaa että tätä ennen pelattiin Borderlands coopArposena läpi ja siinä riittää hieman eri mittakaavassa pelattavaa... ;) ja oli vielä H***vetin hauskakin! )¨


edit.
Tuohon viimeiseen moraalivalintaan vielä:
Kaverin kanssa vaan ammuttiin se pahis, kunnon teloituksella, eikä mitään pommia räjähtänyt vaan kaikki oli hyvin. Tuli vaan lopputekstit. Aivan törkeä anti-kliimaksi kyllä oli.
 
Ylös Bottom