Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Assembly

Vastaus: Assembly

Tuli eilen katseltua Yleltä tuota CS-turnausta ja hyvältä näytti :)

Tunnelma oli erittäin hyvä myös paikan päällä! Kannustaminen ja tilanteessa eläminen olivat penkkiurheiluloijoilla vahvasti esillä. Erinomainen selostajapari nostatti vielä tätä. Löytyy YLE Areenasta: http://areena.yle.fi/1-2875280

attachment.php


attachment.php
 
Vastaus: Assembly

Onkos @Nisupulla talviassyille tulossa? :)

Sitä ei vielä tiedä. Täällä Assembly on kuulunut jokaisen kesän kuvastoon vuodesta 2004. Siellä pelaaminen on se mitä eniten tehdään, mutta tärkein anti tulee yhä vielä demo compoista. Tämä on myös seikka joka erottaa talvisesta versiosta. Haluan ensin nähdä miten eSports tulee olemaan esillä Winttereillä. Hyviä turnauksia isoilla palkintopoteilla ja kansainvälisen tason huippupelaajilla voisi jo pakottaa lipun hankkimiseen. Viime talvena oli yksittäistä pelistriimiä katsonut yli 1,5 miljoonaa ihmistä ympäri palloa.

attachment.php


Voittajademo: Monolith by ASD

 
Vastaus: Assembly

Parina vuonna ollu jo tarkoitus Assyille tulla, mutta aina jostain syystä jäänyt välistä. Nyt jos vaikka winttereille tai viimestään vuoden kuluttua pääsis tämänkin tapahtuman kokemaan. Laitan vaikka jo nyt kalenteriin muistutuksia,l että muistan säästää lippuun/muihin menoihin ja hommata eläimille hoitajat ^^;;
 
Vastaus: Assembly

Kävijämäärissä tehtiin tänä vuonna uusi ennätys! Veikkaampa ettei olisi enää ollut mahdollista Areenan puitteissa.

Assemblyn kävijämäärä oli vuonna 2015 kasvussa. Arvioiden mukaan viime viikonlopun Assemblyilla vieraita oli 7500, joista noin 5000 oli koko viikonlopun paikalla. Vuonna 2014 koko kävijämäärä oli 6600.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/digi/2015080320125846_du.shtml
 
Vastaus: Assembly

Kirjoitin blogin ensimmäiseltä talvisen Assembly-kokemuksen pohjalta: http://www.konsolifin.net/bbs/blogs/nisupulla/630-talviurheilun-juhlaa-assembly-winter-2016.html

Hyvää oli se miten samalla lipulla pääsi myös MP-messuille. Siinä myös tapahtuman kompastuskivi. Pääovelta ei saanut lippuja Assemblyyn (vaaditaan mikäli haluaa konepaikalle), vaan pitkän jonotuksen jälkeen sai todeta olevansa väärässä paikassa. Ulkokautta sai kiertää toiselle messukeskuksen sivustalle ja sieltä sisään. Selvän kehityksen paikka.
 
Vastaus: Assembly

Valtakunnan suurimmat lani-bileet kuukauden päästä: Assembly Summer 2016, 4-7.8 Helsingin Messukeskus. Mukana tuhansien vilkkuvien pelimonitorien lisäksi elektronista urheilua eSM-finaaleilla, oldskool-alue, demoskene kilpailemassa teoksillaan ja jokunen konsolipelaaja lippa vinossa. Lisätietoa: www.assembly.org

Mikäli lippuja ei ole hankittu, on sellaiset mahdollisuus voittaa Jimm's PC Storen järjestämissä arpajaisissa. Kyseessä vierailijalippu, joka ei oikeuta konepaikkaan.

Lippuarpajaiset: https://twitter.com/Jimms_fi/status/751328666072846336
 
Vastaus: Assembly

Kesän Assembly pyörähtää tänään käyntiin kun lastausovet Messukeskukseen avataan nyt aamusella.

Tiedossa on paitsi pelaamista kavereiden kanssa, myös: konsertteja, skaboja, robosotaa, droneja, luentoja, Game Jamit - pelien kehitystä ym. sekä tietysti elektronisen urheilun turnauksia ja viralliset eSM finaaliottelut. Lopussa kiitos seisoo ja lauantaina saamme yöllä kokea Demo Compon, joka revittelee tietokonegrafiikalla ja konemusiikilla.

Seuraa suoraa lähetystä: https://www.twitch.tv/assemblytv (torstaista 4.8., klo 15.30 alkaen)
Lisätietoja tapahtumasta Assembly Summer 2016: http://www.assembly.org/summer16/

Muistoja vuodelta 2008:
 
Vastaus: Assembly

Tänä vuonna olisi taas itsellänikin tarkoitus tulla tsekkailemaan meininkiä lauantaina. Johan sitä oltiin Paavin kanssa viimeksi vuonna 2013.

Tällä kertaa mukaan lähtee Utah ja Taxemicvariable. Eiköhän me saada jotain matskua tuolta aikaiseksi myös. Plus lauantaina pusketaan varmasti instaan kuvaa paikanpäältä. :)

Moikkailemaan saa tulla jos sattuu tunnistamaan.
 
Vastaus: Assembly

Tänäkin vuonna tarkoitus on pyöriä hang-around jäsenenä paikan päällä pe ja la kisoja ja tapahtumia seuraten, ja tietysti hämmästellen konepaikkojen visuaalista tarjontaa. Perjantain Kebu-konserttia ei kannata missata. Se oli 2013 Assyille hieno kokemus, ja nyt on materiaali uuden levyn myötä enemmän.

[video=youtube;XexJW54yQXY]https://www.youtube.com/watch?v=XexJW54yQXY[/video]
 
Vastaus: Assembly

attachment.php


Kesä ja kärpäset, mutta monille myös Assembly Summer ja sen tarjoamat aktiviteetit. Joku vuosi sitten Messukeskukseen palannut demoskenen ja pelaajien yhteinen juhla on jälleen täällä. Torstaina käynnistynyt ja jo puoleen väliin ehtinyt elektronisen viihteen moniottelija on laittanut osallistujansa heittämään kovalevyllä pituutta, kuten myös piirtämään, valokuvaamaan, säveltämään ja koodaamaan kilpaa muiden kanssa.

Eilen perjantaina saapunut paikalle. Muu tiimi on päivitystänyt täällä jo torstaista. Illan kohokohtia oli yhteinen otsikkokuvan moninpeli ja Old Skool Demo Compo. Siellä Amiga ja PC:n evoluution liitukaudelta Pentium-tason koneet esiintyivät edukseen. Toi mieleen vanhat ajat jolloin Atari ST ja Amiga omistivat. Mauno Koivisto oli presidenttinä ja naapurissa komentoa piti Neuvostoliiton Gorbatsova. Pelit kiersivät pelaajilta toisille diskettikopioina ja suojaukset purkanut kräkkeritiimi revitteli osaamistaan graafisilla esityksillä, jotka myöhemmin kasvoivat omaksi taiteenlajiksi: demoiksi.

Omaan silmään Old Skool Demo Compon näyttävin esitys. Alustana muistaakseni Amiga. Ajavat compoissa koodin reaaliajassa.
 
Vastaus: Assembly

attachment.php



Aamukahvia Hesburgerista ja nukkumatilassa aivan liikaa aikaa viettänyt laahustaa tyyny kainalossa kohti konepaikkaa. Monitorimerestä näitä löytyy 3500 kpl. Siellä odottavat läoi yön valvoneet Assemblyn sankarit - kuka paikallaan nukkuen, kuka pelaten.

Mitään yksiselitteisen selvää ykköspeliä en ole täällä havainnut. Perinteisesti Counter-Strikeä näkyy siellä täällä, pelataanhan sitä myös turnauksissa tuhansien eurojen palkinnoilla. Overwatch on vienyt omaa aikaa ja niin se näkyy tekevän monen muunkin kohdalla. Löytyy yhteinen peli jota tahkotaan alustasta riippumatta. Tapahtumajärjestäjä tarjoaa premium-paikoille 1000 Mbps -yhteyden molempiin suuntiin. Tätä hyödynnetty imuroimalla pleikkariin takaisin mm. Call of Duty: Black Ops III. Nautittavaa pelata tätäkin, kun mitään lagia ei ole havaittavissa. Ongelma, joka on seurannut peliä julkaisusta lähtien.

Elektronisen urheilun saralla saatiin uusi mestari, kun 25.000 dollarin turnauksen voitti turkkilainen Space Soldiers. Suomalainen ENCE oli karsiutunut jo semifinaalivaiheessa ruotsalaiselle Epsilonille. Kotijoukkojen kannustuksesta se ei ainakaan täällä jäänyt paitsi. Niin väkevää oli yleisön kannustus, kuin entisaikojen maaottelussa Olympiastadionilla.

Eilen lauantaina nähtiin myös kolme tärkeää kilpailua, 1K, 4K ja varsinainen Demo Compo. Näillä mitataan demoskenen mahti tapahtuman lisääntyvän pelitarjonnan puristuksessa. Hyvältä näyttää, vaikka maallikon silmään ei mitään messiaanista valkokankaalla näkynytkään. Hienoja esityksiä jokatapauksessa. Antavat tapahtumalle sen tärkeän lisäarvon jolla erottua muista edukseen.

Tässä vielä muutama tunti. Kiitos Assembly Summer 2016. Ensi vuonna taas uudestaan!

 
Vastaus: Assembly

[FONT=&quot]KonsoliFINin suoratoistotiimi kävi tutustumassa Helsingissä järjestettävään Assembly Summer 2016 -tapahtumaan. Mukana olivat [/FONT]Antti-Jussi, Jutta[FONT=&quot]ja[/FONT]Suvi[FONT=&quot]. Videolla haastatellaan pelialalta tuttuja henkilöitä ja nähdään yleisiä tunnelmia itse tapahtumasta.

[/FONT]
http://www.konsolifin.net/uutinen/konsolifinin-videoraportti-assembly-summer-2016-tapahtumasta

Haastateltavana: Pekka Aakko, Vesa Raudasoja ja Petrus Tuominen.

Näytä liitetiedosto 15961
 
Vastaus: Assembly

Ylihuomenna torstaina se alkaa, eräs vuoden kohokohdista: Assembly Summer, 3.–6.8.

Järjestäjät ovat jo kalustamassa hallia. Pöytää liikkuu ja verkkokaapelia vedetään pitkin messukeskusta. Merkkivuosi kyseessä, onhan 25. kerta kun kesäistä versiota tietokonetapahtumasta järjestetään. Alun demoskenestä laajentunut pelaajiin ja yleiseksi tietokoneharrastajien sosiaaliseksi tapahtumaksi. Katto on korkealla ja seinät leveällä. Samaan tilaan mahtuvat niin konsolipelaajat kuin cosplay-harrastajat.

Tapahtuman ohjelman löydät täältä. Mukaan pääsee suoratoiston kautta myös kotisohvalta käsin.
 
Vastaus: Assembly

Ylihuomenna torstaina se alkaa, eräs vuoden kohokohdista: Assembly Summer, 3.–6.8.

Järjestäjät ovat jo kalustamassa hallia. Pöytää liikkuu ja verkkokaapelia vedetään pitkin messukeskusta. Merkkivuosi kyseessä, onhan 25. kerta kun kesäistä versiota tietokonetapahtumasta järjestetään. Alun demoskenestä laajentunut pelaajiin ja yleiseksi tietokoneharrastajien sosiaaliseksi tapahtumaksi. Katto on korkealla ja seinät leveällä. Samaan tilaan mahtuvat niin konsolipelaajat kuin cosplay-harrastajat.

Tapahtuman ohjelman löydät täältä. Mukaan pääsee suoratoiston kautta myös kotisohvalta käsin.

Jos tulee käymään vain päiväksi niin minä päivänä kannattaa tulla?
 
Vastaus: Assembly

Jos tulee käymään vain päiväksi niin minä päivänä kannattaa tulla?

Lauantai on se paras päivä compojen suhteen.

Tämä on totta, väitän kuitenkin tunnelman muuten nousevan huippuunsa pe-la välisenä yönä. Kaikki ovat saapuneet paikalle, jengi on vielä aika hyvässä hapessa ja compot eivät keskeytä tauotonta pelaamista. Monotoninen konemusiikki pauhii taustalla ledivalojen sykkeessä. Tässä kuplassa irtautuu hetkeksi muusta maailmasta ja siinä viihtyy hyvin.

Päivävieraalle paras päivä on lauantai. Kannattaa tulla jo päivällä ja venyttää kotiin lähtö aina puoleen yöhön, jolloin ehtii näkemään jättiscreeniltä Demo Compon, ja sen pienemmät lajitoverit. Päivemmällä katsoo kisakatsomosta e-urheilua, osallistuu seminaareihin ja kisailee muiden kanssa disketin heitosta. Tekemistä riittää!

 
Ylös Bottom