Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Assetto Corsa

Vastaus: Assetto Corsa


:D:F:D melkoista meininkiä tuo mun lagailu aiheutti, anteeksi siitä kaikille (ainakin olin myös ottavana osapuolena tämän takia, ja "hieman" se 10fps/400ms ping meno haittasi itseäkin..). Pitää etsiä syyt (epäilen VR headsettiä) ja fiksata. Ensin en meinannu löytää Aksun serveriä, sitten jostain syystä setuppi oli kadonnut mitä käytin kyllä 30min ennen kisaa, tein sitten päästä sinnepäin, sitten lagit päälle niin oli kyllä melkoisen epätoivoista menoa. Noh tästä opiksi ja syksyn sarjassa tavoite olla valmiimpi ja saada vähän pelitunteja assettoon alle. Messissä myös kaikissa AC / Dirt rally sarjoissa kesän aikana mitä keksii ja voin auttaa järjestelyissä.
 
Vastaus: Assetto Corsa

Päivitin lopullisen pistetaulukon aloitusviestiin. siinä voi olla jotain pieniä virheitä, mutta voittajasta ei pitäis olla epäselvyyttää. qpedroq Oli ykkönen, onnittelut
Kiitoksia kaikille sarjaan osallistuneille, eiköhän tässä kesän aikana saada vielä joku sarja tulille.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Assetto Corsa

Onnea voitosta Pedro! Hienoa,ett sä ees pidit vanhuksien lippua korkealla!:)

Aika-ajo ja kisat meni täysin penkin alle..päivällä oli tunne,ettei kisat mee hyvin ja tunne oli oikeassa tällä kertaa.:eek:

Kiitos Aksulle ja kaikille mukana olleille.:)

ps. 50vuotiaille vois jatkossa antaa kisoista tupla pisteet
 
Vastaus: Assetto Corsa

Juu, hyvä että noille nuoremmille pystyy vielä ees vähän antaan vastusta kovalla treenaamisella!:)

Imola oli vauhdillisesti varmasti tasaisin kilpailu aika-ajoja myöten mitä itse on koskaan virtuaaliuralla kokenut. Tällä porukalla olis kiva jatkaa kisailua jatkossakin jossain muodossa viimeistään syksyllä. Kiitos Aksulle hyvin järjestetystä sarjasta!
 
Vastaus: Assetto Corsa

Onnea Pedrolle!! Ehdottomasti mukana aina kun vain suinkin kerkeää. Voitais ajella eri autoilla, niin kuin tais chätissä ollakkin jo puhetta. Tai ottaa eri päiville omat sarjat eri autoille.


Oma Imolan kisa meni aikalailla käteen, varsinkin ensimmäinen setti. Pikku kolarointia useamman kanssa ja taisin saada 15sek penaltejakin kaiken hyvän lisäksi. Tokassa lähdössä pari jannua painoi ohi vikalla kiekalla ja sehän söi miestä!! Tokan setin jouduin ajeleen väärällä setupilla,kun jotenkin ihmeellisesti sain tallennettua def setupin omani päälle :D

Uutta sarjaa odotellessa
 
Vastaus: Assetto Corsa

Voitais ajella eri autoilla, niin kuin tais chätissä ollakkin jo puhetta. Tai ottaa eri päiville omat sarjat eri autoille.

Kesäaikana olis tosiaan kiva ajella hetkeä ennen kisaa arvotulla autolla ja mieluiten default säädöillä. Ratalista tosin olis hyvä olla tiedossa jo etukäteen. Itellä on ainakin vielä jokunen rata mitä ei oo tullut ajettua lainkaan...:)
 
Vastaus: Assetto Corsa

Defaultteja ei tällä hetkellä saa lukittua päälle, mutta kaipa tuon voisi toteuttaa herrasmiessäännöllä tuollaisessa kevyempimielisessä kisailussa.
 
Vastaus: Assetto Corsa

Ei paljon ehdi säätämäänkään jos arvotaan auto/rata just ennen lyhyttä aika-ajoa,eikä harjotuksia ollenkaan.:)

Täytyy alkaa reenaamaan kaikilla autoilla kaikkia ratoja.:D
 
Vastaus: Assetto Corsa

Joillakin voi olla säädöt valmiina joka autoon ja herrasmiessääntöä juuri tuumasinkin tuon defaultien suhteen...:D
 
Vastaus: Assetto Corsa

Voitas joku ilta ajella huvikseen..sovitaan ryhmässä/viestipiirissä joku auto/rata. Max10min aikaajot ja lyhyt kisa..ajeltais useamalla auto/rata kombolla,ni kauan ku porukalla riittää innostusta. Aika paljon on autoja millä en oo ajanu yhtään..hotlap haasteiden autoilla oikeastaan vain ajellu.:)

Ni ja herrasmiesdefaulteilla.:)
 
Vastaus: Assetto Corsa

Voitas joku ilta ajella huvikseen..sovitaan ryhmässä/viestipiirissä joku auto/rata. Max10min aikaajot ja lyhyt kisa..ajeltais useamalla auto/rata kombolla,ni kauan ku porukalla riittää innostusta. Aika paljon on autoja millä en oo ajanu yhtään..hotlap haasteiden autoilla oikeastaan vain ajellu.:)

Ni ja herrasmiesdefaulteilla.:)

Tässä yksi ehdotus? Keskiviikko (21.6) ilta klo 19:00?

Arvontakone:
http://arvontakone.suntuubi.com/fi/Etusivu/

Arvottavat radat:
Nurburgring GP
Imola
Mugello
Silverstone
Spa Francorchamps
Zandvoort
Nurburgring Nordschleife

Arvottavat autot:
Abarth 500 EsseEsse
Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde
BMW 1 Series M Coupè
BMW M3 E30 Sport Evolution
BMW Z4 E89 35is
Classic Team Lotus Type 49
Classic Team Lotus Type 98T
Ferrari 599XX Evo
Ferrari F40
Ferrari LaFerrari
KTM X-BOW R
Lotus Elise SC
Lotus Evora GTC
Lotus Exige 240R
Lotus Exos 125
McLaren MP4-12C
Mercedes AMG SLS
Pagani Huayra
Pagani Zonda
RAC Shelby Cobra 427S/C
Tatuus Formula Abarth
 
Vastaus: Assetto Corsa

Tuttu ja turvallinen keskiviikko kelpaisi ainakin itselle hyvin. Eli mukana ollaan!
 
Vastaus: Assetto Corsa

Jos arvotaan,mielestäni kaikki pelin radat mukaan..ratoja on mun laskujen mukaan 37. Autoja on 154 jossa on mukana myös dlc autot..ja kaikki autotkin arvontaan mukaan.:)


Paras ehkä ois arpoo autot/radat numeroilla(nopeampi laittaa,kuin auton nimi arvontakoneeseen)..ja jos tulee vaik auto nro 6,ottaa autolistalla kuudennen auton joka ois Abarth 595 SS Step 2 ja radat samalla tavalla.
Ei tarvi tehä toista tai useampaa rata/autoarvontaa illassa,seuraavaan kisaan valitaan "Pedron" arvontakoneen seuraavat nrot..siis jos ajetaan useammalla rata/autokombolla illassa.:)

Autoja sen verran paljon,ett arvonnan vois tehä merkittäin..helpottaa arvontaa..24 automerkkiä on pelissä. Eli arvotaan 1-24. Jos tulee 6,merkki on Ferrari ja niitä on 13 ja sit vain arvotaa 1-13 joukosta millä ajetaan.:)


Keskiviikko käy oikein hyvin.:)
 
Vastaus: Assetto Corsa

Kyllähän tuokin käy (nyt sitten riittääkin tekemistä lukuisten ajamattomien ratojen opettelussa).:) Arvontakoneeseen voi kopioi/liitä systeemillä helposti laittaa eri autolistoja arvottaviksi...

https://www.konsolifin.net/bbs/showthread.php/114197-Assetto-Corsa

Ni voi,tosta listalta puuttu autoja/ratoja,mut voihan ne lisätä.Kännyllä tein just numeoilla koearvonnan ja kombo ois ollu Nyrre GP/Porsche "Moby Dick" ja yllättävän nopea näpytellä nro:t. Vielä nopeempi ois toi kopio ja liitäjutska.:)

Herrasmiesdefaulteilla ei saa varmaan muuttaa ees turboo ajaessa? Abs,tc,drs,kers js muut härpäkkeet voidaan myös mun puolesta kieltää..siis noiden peukalointi ajon aikana.:)
 
Vastaus: Assetto Corsa

Hillclimb radat ja Black Catin voi mun puolesta jättää arvonnasta pois, tylsä ajella niitä.
 
Vastaus: Assetto Corsa

Joo black cat county ainakin joutaisi pois vaihtoehtojen listalta. Samoin ehkä Nordschleifen jättäisin pois, aika iso etulyöntiasema niillä onnellisilla, jotka sen suunnilleen ulkoa muistaa ja osaa ajaa.

Herrasmiesdefaulttina voisi munkin puolesta pitää ihan kaiken ahtopaineista lähtien, tosin silloin saattaa helposti jollekin tulla kiusaus ottaa jossain sopivassa kohtaa salaa vähän lisätehoja käyttöön. [emoji14]
 
Vastaus: Assetto Corsa

Selvempää vissiin ettei mihinkään säätöön tarvitse kajota. Pers**stä ajella jos on täysin outo rata...supistaisin myös tuon ratavalikoiman vähän pienemmäksi (Nordschleifen tosin luulis olevan suurimmalle osalle tuttu).:)
 
Vastaus: Assetto Corsa

Sinänsä ei itseä haittaisi, vaikka rata valittaisiin etukäteen ja auto vaan arvottaisiin. Tai valittaisiin muutama potentiaalinen ehdokas, joista sitten arvonta. Osa radoista on kuitenkin parempia kuin toiset ja osa taas on myös varmasti sellaisia, mitä on monella tullut ajettua jo kyllästymiseen asti.
 
Ylös Bottom