Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Astro's Playroom – Johdatus DualSenseen

jryi

Vastaava päätoimittaja, teknoniilo
Ylläpitäjä
xASTRO,P27s,P20PLAYROOM_20201031113852.jpg,qitok=yJRdNEGP.pagespeed.ic.yVg3l6NmP4.webp


Nimi: Astro's Playroom
Kehittäjä: Team ASOBI!
Julkaisija: Sony Interactive Entertainment
Alustat: PS5
Lajityyppi: Tasoloikka
Julkaisu: 19.11.2020
Kotisivu: https://www.playstation.com/fi-fi/games/astros-playroom/
KonsoliFIN Pelisivu: https://www.konsolifin.net/content/astros-playroom

Kriitikoiden ylistämän PlayStation VR -seikkailu ASTRO BOT: Rescue Missionin kehittäjien uusi tasohyppely on ladattu valmiiksi PS5-konsoliin. Tutki neljää erilaista maailmaa, jotka esittelevät PS5:n uuden langattoman DualSense™-ohjaimen innovatiivisia ja monipuolisia mahdollisuuksia. Peli on ilmainen kaikille PS5-konsolin käyttäjille, ja se sopii kaikenlaisille pelaajille.


Vaikka voisi kuvitella, että Astro's Playroom on vain lyhyt nippu erilaisia demoja, joilla esitellään DualSensen eri ominaisuuksia, se on kuitenkin ihan täysi peli. Kokeilukynnystä varmasti madaltaa, että se tulee esiasennettuna jokaisen PS5:n mukana, ja se tietysti antaa aika vakuuttavan kuvan siitä, miksi uusi ohjain saattaa olla isoin juttu sukupolven vaihtuessa.
 
82 tuli metassa keskiarvoksi:

 
Ilmaiseksi peliksi hyvä:


Ja tosiaan tämä peli auttaa ymmärtämään, miksi DualSense on niin käänteentekevä uudistus.
 
Tosin siinä on pelattavaa vain joksikin 4-5 tunniksi (paitsi jos alkaa jotain aikahaasteita hakata, mutta toisaalta miksi ei alkaisi).
 
Aika yllättävää että pelillä on yhtä hyvät arvostelut kuin Spidermanilla, liekö ilmaisuus vaikuttaa asiaan.

 
Aika yllättävää että pelillä on yhtä hyvät arvostelut kuin Spidermanilla, liekö ilmaisuus vaikuttaa asiaan.

Ei, se on vain pirun hyvin tehty peli.
 
Täällä eivät korkeat arvosanat yllätä, vaikka tällä kertaa ei tullut PSVR-tukea mukana. Hauskalle ja laadukkaasti tehdylle tasoloikalle on tilausta myös Nintendon ulkopuolella.
 
Kyllähän tämä nyt vain on pakko pelata ensimmäisenä PS5:llä vaikka kuinka kutkuttaisikin päästä pelaamaan Demon's Soulsia tai Miles Moralesia. Puhutaan kumminkin sen verran hauskan näköisestä pelistä jota ei ole pituudellakaan pilattu. Saati hinnalla. :D
 
Monesti lyhemmissä ja pienemmissä peleissä ei ole välttämättä ollut. Hyvä, että tässä kuitenkin on, tuohan pitää napata! :)

Tulihan tosiaan itselläkin mieleen että onko samanlainen kun playroom ettei sisältänyt kultaa mutta tämähän on ihan oikea peli :D
 
Tuli yksi maailma tästä pelattua ja fiilis on lähinnä että tämä on uskomattoman hauska peli joka pistää hymyn naamalle ja sitä on hauska pelata. Jokaisen on tämä peli koettava jotta näkee mitä se ohjain voi tarjota ja koska tämä nyt vaan on pirun hyvä peli. Kestoa sillä tuskin on 3h pidempään jos et kaikkea halua kerätä, mutta se on ilmainen ja valmiiksi asennettu niin antaa mennä vaan.

Sanoinko jo että tämä on todella hauska peli.
 
Kuuluuko trophyissä noi kolme lisäosa trophyä niihin aikajuoksujen läpäisemiseen vai mistä ne oikein saa?
 
Lyöt vähintään 10 bottia seuraamaan sinua ja menet bottien kanssa lasitasanteelle missä cpu ja lyöt lasikupua, niin cpu lyö takaisin ja 10 bottia kun lentää ilmaan ni trophy on sinun.
 
Ylös Bottom