Battleborn

Robotti

Active Member
Vastaus: Battleborn

Tuli hankittua Battleborn viikonloppuna. Overwatchia on tullut pelattua enemmän, mutta pitihän tämäkin tsekata sen vuoksi et näitä niin paljon verrataan yhteen.

Täytyy kyllä myöntää etten ehkä itse lähtisi näitä sodituttamaan keskenään. Ovat mielestäni aika erilaiset ja omanlaiset pelinsä. Minulla on PC:lle oleva versio ja vähän tuntuu, ettei peliseuraa oikein tunnu löytyvän? Jokaiseen taisteluun saa odottaa tiimiä ja vastustajia useiden minuuttien ajan. Yleensä noin 5 - 10 minuuttia. Se on uskomattoman pitkä aika, joka alkaa kyllä ärsyttää todella nopeasti. Pakolla olen odottanut, että matsiin päästään, että näkis mistä on kyse.

5 matsin jälkeen tunne on se, että peli on aika nasta! Hauskat hahmot ja todella mobamainen ote pitää kiinni. Dota ja LoL etc. ovat tuntuneet aina vähän hassulta itselle, mutta tässä se yhdistyy juuri sopivasti muiden pelielementtien kanssa liikaa olematta kuitenkaan perus moba. Toivottavasti jengiä alkais löytyy enemmän pelikavereiksi, koska haluaisin kyllä pelailla tätä lisää. :)

Aloitin Battlebornilla ja hankin äskettäin Overwatchin, koska en halua jäädä miettimään, olisiko ruoho vihreämpää aidan toisella puolen. Näitä pelejä tosiaankin vertaillaan paljon. Vaikka näillä näkymin Battleborn tulee pysymään suosikkinani, en halua näissä asioissa jäädä mistään paitsi vain sen takia, että "pitää" valita puolensa.

Itselläni on PS4-versio, jossa kokemusteni mukaan nopeimmin pääsee pelaamaan Incursionia (tukikohdan tuhoaminen). Pisimpään on joutunut odottamaan Capturessa, joka on suosikkini Incursionin jälkeen. Kuuleman mukaan juuri PC:llä on hiljaisempaa, mutta luulen että uudet kentät (kaikkiin pelimuotoihin yksi) innostavat taas porukkaa linjoille. Uusi hahmokin julkaistiin äskettäin.

Itse olen viime aikoina keskittynyt vähemmälle peluulle jääneeseen tarinamoodin, josta onkin enää viimeinen tehtävä jäljellä. Moninpelissä tykkään enemmän vanhoista kentistä. Pidän siltä puolelta taukoa sen aikaa, että porukka on pelannut uusia kenttiä kyllikseen ja alkavat taas äänestää muitakin kenttiä. Sillä välin yritän puskea sen viimeisen tehtävän läpi ja suoritan lore challengeja.
 

Robotti

Active Member
Vastaus: Battleborn

Viikonlopun ajan kaikki krediittipalkinnot tuplana.

Tämä on jo vanha uutinen, mutta Rogueiden rivit ovat saaneet vahvistusta. Uusi hahmo on käärmemäinen salamurhaaja Pendles. Nyt saatavilla myös muille kuin Season Passin omistajille, hintaan 47500 krediittiä.

Season Passin omaaville tulee 25. päivä saataville Ernest-lintu, joka liittyy Peacekeeperien joukkoihin. Muut voivat ostaa hahmon 1.10. hintaan 47500 krediittiä.

Lähde: Battleplan.
 

Robotti

Active Member
Vastaus: Battleborn

Ernestille skiniä seuraavalla koodilla:

9K5BJ BTWBC K3WTS FWF33 KSK9F

En tiedä kauanko on voimassa, joten kannattaa käyttää heti. Toimii, vaikka koko hahmoa ei vielä näy valikossa.
 

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Battleborn

Itselläni on PS4-versio, jossa kokemusteni mukaan nopeimmin pääsee pelaamaan Incursionia (tukikohdan tuhoaminen). Pisimpään on joutunut odottamaan Capturessa, joka on suosikkini Incursionin jälkeen.
En päässyt pelaamaan tänään capturea lainkaan pelaajapulan vuoksi vaikka kone sanoi että lyhyt odotusaika. Kaksi kertaa tuli odotettua 15 minuuttia. Incursioniin pääsi suht nopeasti mukaan. Julkaisun aikoihin ei ollut ongelmia päästä pelaamaan capturea.
 

Robotti

Active Member
Vastaus: Battleborn

H5W3J-5X6FX-KKKB9-RKFTT-9XRC9

Ylläolevalla koodilla skiniä Oscar Mikelle ja Whiskey Foxtrotille + expat kolminkertaisina 24 tunnin ajan.

Tämä siis JOS koodin saa toimimaan. Minä en vielä eilen saanut, eikä saanut moni muukaan. Pelaajat epäilevät syyksi tuota Oscar Mike -skiniä, joka osalta löytyy ennestään, myös minulta. Koodi on voimassa 19. päivään asti, mutta yleensä ongelmallisten koodien voimassaoloaikaa on jatkettu, tai annettu uusi koodi. Harvemmin nämä koodit toimivat kerrasta, mutta eilen sai takoa submittia puoli tuntia turhaan.

Myös Chaos Rumble -pelimuoto on tehnyt (tilapäisen?) paluun. Chaos Rumblessa ovat kaikki kentät ja pelimuodot samassa matsinhaussa. Useampi pelaaja voi ottaa saman hahmon. Ainakin PS4-puolella pelaamaan pääsee nopeammin kuin yleensä, joten toivotaan, että tämä on tullut jäädäkseen.
 

Robotti

Active Member
Vastaus: Battleborn

Tänä viikonloppuna kaikilla alustoilla Lootpocalypse.

Maanantaihin asti mahdollisuudet saada parempia tavaroita sekä pomovastuksilta, että loot packeista. Krediiteillä ostettavat loot packit alennuksessa viikonlopun ajan.

Chaos Rumble oli ja meni. Nyt on menossa omasta mielestäni paras matchmaking-uudistus koskaan: Incursionille oma jono, mutta Capture ja Meltdown ovat yhdessä. Pienellä todennäköisyydellä äänestykseen voi tulla myös Incursion-matsi, mutta vielä eilen en sellaista nähnyt.

Muutoin tällä uudistuksella oli niinkin dramaattinen vaikutus, että Capturea ja Meltdownia pääsi pitkästä aikaa oikeasti pelaamaan. PS4-puolella noissa pelimuodoissa on ollut todella hiljaista, mutta eilen sai pelata niin pitkään että iski väsy.
 
Kamalan vähän tuntuu olevan pelaajia. Emännän kanssa ollaan turhauduttu välillä odotteluun ja kahdestaan storya pelailtu. Jos keskinkertanen peliseura kelpaa, niin kaveripyyntöä vaan.
Psn id Artza92
 

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Battleborn

Mitä hittoa, dlc pitää olla ostettuna kahteen kertaan että pääsee pelaamaan lisätehtävää jaetulla ruudulla? Ei helv. :mad:
 
Vastaus: Battleborn

Mitä hittoa, dlc pitää olla ostettuna kahteen kertaan että pääsee pelaamaan lisätehtävää jaetulla ruudulla? Ei helv. :mad:
No onneks en oo menny ostamaa vielä. Eihän sitä peliäkään tarvi kahteen kertaan ostaa..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Battleborn

Tuli tänään aamupäivällä odotettua puoli tuntia että saa quick game nettipeli moodin käyntiin tuloksetta. Iltapäivällä kolmen aikaan selvisi 10 minuutin odottelulla että peli lähti käyntiin. Peli löytää omaan joukkueeseen nopeasti pelaajat mutta vastustajan joukkuetta ei meinaa löytyä millään. Pisteet aamupäivän odottelijoille että jaksoivat odottaa vaikka kuinka kauan toista joukkuetta.
 

Robotti

Active Member
Vastaus: Battleborn

Tänään, 12.11. Battleborn Day. Sen kunniaksi viikonloppuna expat ja rahat tuplana, pelinkehittäjät pelaamassa ja mahdollisuus saada parempaa loottia. Myös kaikki 29 hahmoa viikonlopun ajan pelattavana vapaasti. Eli Kid Ultraa pääsee kokeilemaan myös ilman season passia.

Lisätietoja: Battleborn Day

Myös uusi DLC, Toby's Friendship Raid julkaistu. Kuulemma ekan DLC: saa ilmaiseksi PS4:lle (ei siis PC:lle tai Onelle) jos oli mukana betassa. En nyt löydä sitä twiittiä, enkä osaa sanoa, saako tämän uusimmankin. En omistanut PS4:sta vielä betan aikaan.
 

Robotti

Active Member
Vastaus: Battleborn

Kiitospäivän viikonloppua vietetään Battlebornissa linnunmetsästyksen merkeissä.

Bird Hunt sisältää kaikki pelimuodot viidellä hahmolla. Linnut ja metsästäjät ottavat sekajoukkueissa toisistaan mittaa. Lintuja edustavat Benedict, Ernest ja Toby. Metsästäjiä puolestaan Marquis ja Pendles. Useampi pelaaja voi ottaa saman hahmon. Hahmot ovat tilapäisesti auki kaikille, eli uudetkin pelaajat pääsevät linnustamaan ilman grindaamista.

Lintujahdissa tuplaexpat (Command Rank ja Character Rank). Tasokattoakin nostettiin hiljan. Uusi maksimi on 105. Kannattaa siis laittaa sulat pöllyämään ja lähteä master titleja hankkimaan.

Battleborn Bird Hunt
 

Kirai

Toimitus
Vastaus: Battleborn

Tuli peli poistettua coolshopin valikoimasta kun oli hintakin naurettavan pieni 9,95e

Pelinä mukavan rentoa mäiskettä. Kolahti kyllä hyvinkin. Pelaajia tuntuu olevan aika vähän ja ilmeisesti sama ongelma ollut jo aiemmin. Joten jos täältä peliseuraa löytyy niin lisäilkää ihmeessä. PSN: Kiraih

Pitänee toi Overwatch myös ostella vertailuksi jossain vaiheessa.
 

Robotti

Active Member
Vastaus: Battleborn

19. päivä, eli huomenna, alkaa tapahtua. Suuri talvipäivitys, uusi hahmo ja uusi DLC tulevat.

Jenneriitteihin liittyy Beatrix, joka on season passin omistajille avattavissa huomenna. Muut voivat avata hahmon 47500 krediitillä 26. päivä.

19. päivä on myös Chaos Rumble ja tuplakrediitit aina 23. päivään saakka, joten Beatrixin ostoon ehtii keräämään rahaa.

Lähde: Battleplan
 

Aksu

Well-Known Member
Vastaus: Battleborn

Tämä ois storessa 9.95€ ja digital deluxe 14,95€. Tekis kyllä mieli ostaa kun tuli Pro päivitys, myös normi PS4 voi nyt vaihtaa modeen joka tähtää 60fps.

[FONT=&quot]PlayStation 4 Pro now has the following video options:[/FONT]

  • 1080p @ 30fps
  • 1080p @ 60fps
  • Native 4K @ 30fps
 

Jogi

Well-Known Member
Vastaus: Battleborn

Ale hinnalla ja tuolla 60fps (pro:ssa vielä tasaisempi) päivityksellä löysi tämäkin tien peli lajitelmaani.
Hiukan hassu kun ei tässä paljon opastusta ollut alku prologuessa, en tajunnut edes tyyppiä vaihtaa mieleiseksi alussa saati sitten kaikenmaailman palleroiden tarkoitus ja kuinka kannattaisi hahmoa edistää. Tässä taisi tuo nopea nousu olla ideana ja hahmoja riittää joten eiköhän tässä opi ;)
 

Robotti

Active Member
Vastaus: Battleborn

Joulu on kerran vuodessa vaan, mutta Redditin hyvät ja viisaat ovat päättäneet, että Battleborn Day 2.0 on täällä N-Y-T nyt!

Gearbox on juonessa mukana, joten sen kunniaksi Lootpocalypse viikonlopun ajan. Enemmän ja parempaa loottia tarjolla tehtävistä ja loot packeista. Jos on loot packeja jo ennestään jemmassa, ne kannattaa korkata nyt.

Lisäksi Battleborn Dayn aikana peliin kirjautumalla saa palkintoja. Gearbox on myös luvannut, että Twitterissä @Battleborn tulee olemaan jotain kivaa. Siellä on nyt kilpailu, valitettavasti vain Pohjois-Amerikkaan. Saa nähdä, tuleeko jotain muutakin.

Lähde: Battleplan
 

Robotti

Active Member
Vastaus: Battleborn

Gravity Rumble!

Viikonlopun ajan taisteluareenoilla matala painovoima. Hypi entistä korkeammalle ja lähetä vastustajat quick meleellä naapuripitäjään!

Lisäherkkuna Mellkalle skiniä seuraavalla koodilla:

SCWJ3-XBBZR-WWCTS-X5RT3-T5BR5

Koodin voimassaoloaikaa ei mainita, joten kannattaa ottaa talteen heti.

Viikon hotfix tuo hyviä tai huonoja uutisia, riippuen miten asiaa katsoo - Orendia nerffattiin, mutta ei niin pahasti kuin pelkäsin. Primary ja Secondary Attackin vauriota laskettiin.

Lähde: Battleplan

Edit: Ohops. Battleplanissa ristiriitaista tietoa. Orendin damagesta ei lähtenytkään 10%, vaan puolet. Gearboxilla ei osata laskea. Rasittavaa tällainen hahmojen totaalinen vesittäminen.

Kiitos, Orendi 2016-2017.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Robotti

Active Member
Vastaus: Battleborn

Gearbox valmistelee taas isompaa päivitystä.

Battleplan ilmestyy jatkossa kahden viikon välein ja lorea varten on nykyään oma osio. Eli Battleplanissa julkaistaan jatkossa vain pieni maistiainen loresta.

Ketkä saavat nerffiä ja ketkä buffia on vielä hämärän peitossa, mutta kaikki saavat Galilealle skinin seuraavalla koodilla:

9WK33-S3BH6-CK5TS-6WF3T-SKHJJ

Lähde: Battleplan
 
Ylös Bottom