Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Battlefield 3 [X360 Hype ja osto/hankinta/tilausmouhotus]

Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

No pientä spekulointia voi tuosta nyrkkitappelusta heittää. Näytti olevan QTE-hässäkkä, kun hiiren kuva välähteli molemmissa alakulmissa, samalla kun mätettiin teroa naamaan. Ennenhän nuo ovat olleet täysin scriptattuja tapahtumia.
Niin kyllähän noista nimenomaan jotain tämmöstä saa irti, mutta eipä nämä paljon riemua anna, eikä hypeä nosta.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Kidutusta ittelle nää pätkät, korottaa yhä edelleen vaan odotusfiiliksiä, "tulis jo".

Tää tulee aivan varmasti itselle olemaan se vuoden peli, jota tulee hakattua vielä pitkään.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Uusimmassa Pelaaja -lehdessä oli pikkanen juttu tästä, mutta mitään muuta tuossa ei oikeastaan selostettu kuin noita Fault Line pätkien tapahtumia.

Hyvin on kyllä DICE:n poijjaat pitäneet salassa tämän. Pelistä ei tiedetä vielä oikeastaan mitään ja pelin pitäisi tulla öbauttiarallaa puolen vuoden päästä.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Gaming.fi > Uutiset > Battlefield 3 > Battlefield 3 iskee CoD:n valta-asemaan yli sadan miljoonan mainosbudjetilla

Saas nähdä, että saako Suomen televisiokanavat oman osansa tästä. Toivottavasti, nimittäin eihän noita pelimainoksia täällä paljon telkkarissa pyöri.

Mutta toivotaan, että Dice ei nyt liikaa panosta vain tuohon mainontaan, jotta peli hiotaan heti julkaisusta lähtien timanttisen kovaksi toiminta pläjäykseksi. Ainakin luotto Diceen on kova tällä puolella ruutua...:cool:
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Ite koitan pitää kaiken hypetyksen minimissään ja koitan suhtautua jokaiseen tietoon hieman skeptisesti :p Nykyään on saanut pettyä niin useasti varsinkin sotapelien suhteen (esim. OFP: DR) että nyt täytyy pitää jäitä hatussa ja katsoa uudelleen, kun beta on saapunut.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Huomasin tuossa gigantissa käydessäni että kahdella kympillä myivät tuota MOH:ia jossa betan oikeuttava lipuke. :) Melkein voisi tuohon hintaan toisenkin MOH:in ostaa. Kiinnostavalta näyttää tämä, toivottavasti ei liikaa kallistuta kuitenkaan COD-muottiin, ite en niin perusta.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Play.com'ista edulliseen hintaan noita MOH limited editioneita saa. Ja kait sen nyt sen yksinpelin kerran läpi pelaa. Anyway Used - Like New on vähän liian sketchy.

Mielenkiintoista lukea noita kommentteja että konsolit jarruttaa tiettyjen pelien kehitystä. Vaikka omalta osalta kyllä nuo suurimmata BC2 kartat riittää, mutta olisi se kait eeppisempää 64 pelaajalla.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Huomasin tuossa gigantissa käydessäni että kahdella kympillä myivät tuota MOH:ia jossa betan oikeuttava lipuke. :)
Kiitokset vinkistä, pitää polkasta gigantin kautta kotia, josko täälläkin olisi.

Kiinnostavalta näyttää tämä, toivottavasti ei liikaa kallistuta kuitenkaan COD-muottiin, ite en niin perusta.
Hemmetin paljon skriptatulta tuo yksinpeli ainakin tässä vaiheessa vaikuttaa. Moninpelin uskon olevan ehtaa BF:iä, mutta yksinpeli on varmaan sitä nykyajan MEGAISORÄJÄHYSBUMBUMEPICLOSE plörinää. Erona tietysti se, että sitä BUMBUMWUUUUUSHRÄTÄTÄTÄTÄBANG meininkiä kestää 12h, kun muissa se on 5h.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

[video=youtube;2zw8SmsovJc]http://www.youtube.com/watch?v=2zw8SmsovJc&feature=player_embedded[/video]
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Olikos tuo nyt sitten se 12min pläjäys, vaikka tänää ei olekkaan vielä 17.päivä? 12 minuuttinen video, josta noin pari vaivaista minuuttia oli sellaista mitä ei ollut vielä näytetty. Melko turhaa:mad:
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Hienoa on grafiikka ja äänet, mutta siinähän se sitten onkin. Viholliset käyttäytyy tyhmästi (+ omat) ja muutenkin todella raskaasti scriptattua huttua. Tiedän, että tämä peli on suurelta osin nettipeli, mutta voisi tähän yksinpeli kampanjaan panostaa enemmän, kun sellainen kerta tästä löytyy.
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Itse ostin tuon MOh:in samasta tarkoituksesta mutta muistaakseni aika kalliilla.. Vielä ei oo näkyny mtn betakoodeja sähköpostissa ja vähän tuntuu ettei ennen kesän loppua edes tule..

ja tulis jo sitä actual gameplaytä.. Ihan siis nettipelistä..:)
 
Ite sain käytettynä aika halvalla kaverilta. Online koodit ja kaikki käyttämättä. Eli siitä tulee sähköpostiin siis joku koodi?
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Vielä ei oo näkyny mtn betakoodeja sähköpostissa ja vähän tuntuu ettei ennen kesän loppua edes tule..

ja tulis jo sitä actual gameplaytä.. Ihan siis nettipelistä..:)

Itellä meni ainakin gmailissa jo tuo "Tervetuloa Tier 1 -taistelijoiden joukkoon" viesti suoraan spammilootaan, voipi käydä ton beta-avaimen kanssa sama kun tulee. Ei pal nappais kokoajan kattoa spammiboksia mutta katonpa sitte ku joku jossain mainitsee että sellanen tuli. Ainiin.. minäkin ostin MOHin boksiversion pelkästään BF3 betan takia. On tainnu myydä jo aika monta Medal Of Honoria tuo tuleva Bäfä, onnistunutta markkinointia siis!
:D
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Tuli kans ostettua Tier 1 kun löyty GIGSUN alelaarista 29,-.

Onko mitään käryä koska BETA vois alkaa?

Ennakkotilaus Verkkokaupassa sisällä
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Omastamielestäni ois ollu aika siistiä et tuo beta ois alkanu samana päivänä kun viimevuonna Bc2:nen julkistettiin,siinä ois ollu sitä jotain..

Jännä kyllä että pelistä on mahdollista antaa 12 min. teaseri ynnä muuta,muttei tosiaan sitä pelikuvaa.. Ja onha tuo salamyhkäisyyski ihan kiva juttu mut antais edes jtn informaatiota,kun kaikessa aina kestää,nähtiinhän se jo Bad companyn mappipakkien lataamisessa yms..

Itse olen tuossa aina sillointällöin sitä omaa spämmilaatikkoa katsellut mutta nothing ,eli tyhjää täynnä..

Ittellä on ollut mielessä kyllä et laittais ennakkotilaukseen yms.. Toivottvasti nyt ois taas ajateltu veteraaneja,BF3:sen myötä veteran lvl on sit 10.. Kaikkia en oo saanu edes lisättyä!;)
 
Vastaus: Battlefield 3 [X360 Hype]

Risoo vähä tuo Dicen karttojen kanssa kikkailu. BC2:ssakin noi "karttapaketit" oli samoja kenttiä eri pelimuodoissa. Voisivat laittaa ton Karkandin iha suoraan vaan kaikille.

Tuolla BF blogissaki joku näyttäs kärvistelevän samaa hommaa:
Why are we already talking about expansions? If this is coming out at release, shouldn't it be on the game anyway? I hope they don't screw us with "new maps" like in Bad Company 2. That was the worst.

Wow, we are going to get something "free" for pre-ordering??!~ Why not make more room on the disc and include it with release instead of already announcing an "expansion pack" for a game that isn't even out yet…
 
Ylös Bottom